< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 15 Ocak 2024; 15:45:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
clio 5 2020 1.3 tce nasıldır?
-
-
Sedanı megane 4 var. Biraz üstüne 1.5 tsi 150 hp fabia ve ibiza var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagramda şişirdiler o arabayı iyice. Şanzımanı eski nesil çift kavramalardan, yani sorun çıkaracak cinsten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 15 Ocak 2024; 16:59:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Manuelini bulursan yer uçağıdır
Maalesef manueli yok !
Otomatiği alınır binilir o halde.neden kızdınız ki?
Yok hocam neden kizayim ilgi alanımdi
Manuelini getirirler mi diye bekledim o zamanlar gelmemişti.
Gelse hiç düşünmeden alacaktım, harika bı motor Clioyla buluşunca güzel işler çıkarıyor.
Ünlem olunca kızdınız sandım bende 😄
Otomatik vites arızaları beni ürküttüğü için şahsen manuel vites seviyorum.
Clio 5 1.3 tce xtronic ikon paket anılır paşalar gibi süzülünür.
1.3 ler edc şanzıman !
1.0 lar xtronic !
hocam aynı şanzıman megane 4'de de yok mu çok sıkıntı çıkarmaz herhalde çok tutulan bir araba megane 4
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.3 clio ile 1.2 makyajsız Megane 4 aynı şanzımanı kullanıyor. Makyajlı 1.3 megane yeni nesil şanzıman.
1.3 TCe 2020 Clio RS Line paket benimde dikkatimi çekiyor. 900 bandında da bulunabiliyor. O paralar için çok mantıklı bir araç olduğunu düşünüyorum. Bende geçebilirim. Tabi bir tık daha üste çıkıp Megane alınabilir..
o ne saçma iş olmuş ya, 2019da çıkmadı mı yeni makyajlı megan neden eski şanzımanı koymuş ki reno
Valla neden bilmiyorum. Bu bilgiyi YouTube'da Autoclub kanalının bir videosunda duymuştum, şuan hangi video olduğunu bulmam mümkün değil. Siz de bir araştırın, yanlışsam beni de düzeltin.
Çokta alınası bi araba yazılımı da çıktı ki tadından yenmez 160 beygir kavraması eskir km ye göre en fazla 15-20 harcatır gözü kapalı alınır.
Konu eski ama toksik bilgilerin burada kalmasına gönlüm el vermedi. Bu arabanın şanzımanı eski falan değil problemli değil 7 ileri eski olsa zaten 6 ileri olurdu. mercedesten tut bmwye kadar kullanılan bir şanzıman. ha çok mu pürüzsüz? pürüzsüz değil ama 300 nm dayanımlı ve ıslak tip şanzıman. dsg kadar yumuşak değil kalkışta vs sıkıntı olabiliyor ama 53 bin km kullanım deneyimim sonrası hiç bir sorun yaşamadım.
fiyat performans otomobilidir clio 1.3 tce, golf kadar stabil gitmez ama size gereken zamanda sollama vs gibi durumlarda gereken gücü verir, icon paket içi kalitelidir.
-
1.0 tce otomatik clio kullandım 2020 model 100 hp . Motor bakımından sorunsuz bir araçtı 1.3 ise yeterince tahmin edici olacaktır. Şuanki 1,2 1,5 turbo motorlardan kat ve kat seri ve daha az yakıt tüketir
-
Denk gelince yazayım dedim. 50k kullandım 100k'da şu an. Performans ve yakıt olarak memnunum aşırı sakin giderek 4.5 litre bile yaktırdım.
Sakin olunamıyor pek araba hep gitmek istiyor o yüzden uzun yolda 6.5 litre diyebilirim orta şeker kullanım ile.
Model yükseltmek için satmak istiyorum ama bu aracın 0-100'ü 9 sn olunca diğer arabalar pek keyif vermiyor hızlanırken, gözüm korkuyor değiştirmeye (ha ralli mi yapıyorum hayır tabii ki.) SUV olup iyi giden araç için de 1.7 milyon falan gerekiyor. Böyle devam gibi şimdilik.
-
Hocam bende birkaç güne araba alacağım Clio 1.0 tce ile 1.3 tce arasında kaldım kimi 1.0 çok yakıyor uzak dur diyor kimi ise 1.3 eskidi artık üretilmiyor vs diyor siz hangisini tavsiye edersiniz 2020 model üretimi kalkmış 1.3 tce sizce hem kullanırken hem birkaç sene sonra satarken üzebilir mi beni ?
Hot hatchimsi keyfe getireceği için ben 1.3 alırdım. Tamamen kişisel sebepler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 14 Ocak 2025; 11:29:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- seat leon tavsiye edermisiniz
- ford fiesta nasıl bir araba
- tramersiz ne demek
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- mazda cx 3 alınır mı
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X