Şimdi Ara

2020 clio 1.3 tce vs 2015 polo 1.4 tsi act bluegt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır 2015 model polo 1.2 tsi Manuel kullanıyorum araç artık beni hız olarak tatmin etmiyor bu sebeple
    Fiyat max 850 900 arasında bu iki araç arasında kaldım
    Clio 5 yaş daha yeni ve düşük km polo ise bildiğim beğendiğim araç ayrıca polo da cam tavan var
    Siz olsanız hangisini tercih edersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Clio alırdım.
    Clio 5 güzel araba.
    5 yıl baya uzun bı zaman dilimi.

1.3 Tce de harika bı ünite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye 'ye ihtiyacı olmayana, tavsiye verilmez.

Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 4 Haziran 2024; 19:54:22 >
  • Yeni daha iyidir, hele ki icon paketse kesinlikle clio derim.

• Bu modeller ve motorlar için her türlü karşılaştırmada Clio derim.

1.3 clio keyif veriyor.

• Teşekkürler peki clio 1.0 tce ler nasıl alınır mı sıfır olarak 200 bine sıfır faiz veriyorlar

• Son 3 yılda araçlarda teknoloji olarak çok iyileşmeler oldu. Apple car play bi büyük konfor. O yüzden Clio 5

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O para 10 yaşında poloya verilmez. Yazık olur. Benim tavsiyem (kendi aracım olduğu için demiyorum :)) egea hb 1.6 otomatik olur

Motoru güçlü

clio ve polodan çok daha geniş alan, çok daha büyük arka diz ve baş mesafesi, bagaj alanı var

Bu ikisinden çok daha donanımlı. (adaptif hız sabitleme, çarpışma önleyici, otomatik kararan dikiz aynası, android auto, apple carplay vs vs)

Uzun yolda bassanız da çok yakmaz.

illa ikisinden bir diyorsanız clio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 4 Haziran 2024; 15:49:34 >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Dizel mi 1.6
    aslında geniş alan bagaj vs bunlar benim için önemli değil sportif görünüş ve serilik odaklı istiyorum

• yokyak kullanıcısına yanıt

SATILDI.

S design veya sport egea bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 7 Haziran 2024; 10:6:32 >
    Dizel düşünmüyorum hocam

Konuyu kirletmeyim de satarsanız haber edin. Bu fiyata alan olacağını sanmıyorum

Sportif duruş ve gücün yanı sıra sağlam da kazık var. Sıfır 1.6 dizel 899bayide kampanya ile. Bu fiyata 0 cross satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Haziran 2024; 9:55:44 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Dün sattım hocam. Bir günde satıldı. :) Ki daha almak için arayan 3-4 kişi daha var. 50 kişi favoriye ekledi bir günde. Kaporasını aldım, pazartesi devir işlemlerini tamamlayacağız bir aksilik olmazsa. Bir yerinizden element uyduruyorsunuz. Dünkü kampanyadan haberim var. 1.6 otomatik en boş egea 1200. 899a hiçbir yerde 1.6 otomatik sıfır egea bulamazsınız yani. Bulursanız haber verin de ben alayım. :) Kaldı ki en boş paketle en dolu paketin fiyatları kıyaslanmaz. Aracın paketinin fiyatı neyse onunla kıyaslanır. En dolu, güvenlik paketli olanı zaten 1384. Benim araç da güvenlik paketle aynı özelliklere sahip. 2020 clio 1.3 tce vs 2015 polo 1.4 tsi act bluegt 

Alın bu kampanyalı fiyat listesini de bir okuyun... Arabadan anlayan da konuşuyor anlamayan da.Xd

2020 clio 1.3 tce vs 2015 polo 1.4 tsi act bluegt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 7 Haziran 2024; 10:10:58 >

• Güncel 2020 1.5 tsi 150hp golf lere bakıyorum 2018 2019 1.2 tsi 1.4 tsi da olur

• tce motorlara yazılım nihayet çıktı. bence 1.3 tce cllio al, yazılımla baya güzel olur.

• Polo alırdım

• 10 yaşında ekonomik ömrünü tamamlamış araba. Kredi çıkmaz, kasko yapılmaz. Clio'nun hiç değilse 6 yıl ömrü var daha.

• yokyak kullanıcısına yanıt
    Tabiki Golf 1.5tsi yakıtı da gayet iyi 1.5 tsi’ın

Lakin 2020 1.5 ile 2017 1.2 1.4ler aynı fiyat mı ki?

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Valla çok değişik piyasası var bende anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.