< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 25 Temmuz 2019; 12:28:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Egea Donanım Yalıtım Farkı: Urban ile Urban Plus Arasındaki Farklar
Egea markası, sunduğu araçlarda yüksek standartlardaki donanım ve yalıtım özellikleriyle dikkat çekmektedir. Urban ve Urban Plus donanım paketleri, bu araçların en popüler seçenekleri arasında yer almaktadır. Her iki donanım paketi de benzer özelliklere sahip olsa da, bazı önemli farklılıklar bulunmaktadır.
Temel Özellikler
Urban donanım paketi, Egea'nın temel donanım seviyesini temsil etmektedir. Bu donanım seviyesinde klima, elektrikli ön camlar, merkezi kilit ve sürücü hava yastığı gibi temel özellikler standart olarak sunulmaktadır.
Urban Plus donanım paketi ise Urban paketine ek olarak bazı gelişmiş özellikler sunmaktadır. Bunlar arasında elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, hız sabitleyici, ön sis farları ve yan hava yastıkları yer almaktadır.
Yalıtım Özellikleri
Egea Urban ve Urban Plus donanım paketleri arasındaki en önemli farklardan biri yalıtım özellikleridir. Urban Plus donanım paketi, daha gelişmiş yalıtım malzemeleri kullanmaktadır. Bu sayede, kabin içi gürültü seviyesi önemli ölçüde azaltılmış ve araç içi konfor artırılmıştır.
Egea Urban ile Urban Plus Arasındaki Farklar
Egea Urban ile Urban Plus donanım paketleri arasındaki temel farklar şu şekilde özetlenebilir:
- Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar: Urban Plus donanım paketinde standart olarak sunulur.
- Hız sabitleyici: Urban Plus donanım paketinde standart olarak sunulur.
- Ön sis farları: Urban Plus donanım paketinde standart olarak sunulur.
- Yan hava yastıkları: Urban Plus donanım paketinde standart olarak sunulur.
- Gelişmiş yalıtım malzemeleri: Urban Plus donanım paketinde standart olarak sunulur.
İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun Egea donanım paketini seçmek için bu farklılıkları dikkate almalısınız. Urban Plus donanım paketi, daha gelişmiş özellikleri ve üstün yalıtımıyla daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmaktadır.