Şimdi Ara

Golf 2016 1.2 TSI Vs 2015 1.4TSI Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu başlığında belirttiğim gibi bir kararsızlığa düştüm. 2.El Golf 2015 Comfortline 1.4 Tsi 6000km'de 72.000Tl istiyor. Doğuş otoda kampanya ile 2016 Model Comfortline 0 km 1.2 Tsi 74.600Tl. Sizce hangisini almalıyım.

• 0 arabanın tadı farklıdır.0 alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elin 1.4 Tsi olması kafamı karıştırdı
  • Her türlü sıfırı alınır. Aradaki fark şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

iki yıllık araba 2400 tl ucuz ve hangisini alayım diye ciddi konu mu açtın?

Motorları farklı yanlız. İkinci el olan daha güçlü motor.
  • Sıfır olanı alın, dün bayide 1.0 EcoTSI Manuel Comfortline Golf vardi 88 bin fiyatı vardı. Makyajla çok bir fark olmamış zaten.

Eğer 1.4 düşünüyorsanız da km'den biraz taviz verip Highline bakın.
  • s700 kullanıcısına yanıt
    eved hocam pardon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 tsi alın.. sonra pişman olursunuz.. sifir oluyoda noluyo 50 defa sifir araba aldik bayiden çıkarttigin an 2. El..

• Sıfırı tercih ederim bu durumda.

• Değerli Hocam;

Bu kararsızlığa düşen çok kişi gördüm, sizde onlardan birisiniz anlaşılan.
    Bu konuda önceden de onlarca mesaj yazmışımdır.

Öncelikle şunu belirteyim performans olarak iki motor arasındaki performans farkını normal bir kullanıcı kolay kolay anlayamıyor. Zaten altı üstü 15 beygir fark var arada.

İkinci elde bildiğimiz gibi insanlar araç tercihi yaparken genelde en üst donanım tercih etmektedir. Golf'te 1.2 TSI Motor'da Comfortline Donanım en üst donanım olduğundan dolayı ikinci elde satarken daha kolay satılacaktır. Fakat 1.4 TSI Motor'da Comfortline en alt donanım seviyesi olduğundan dolayı, çoğu insan onun yerine Highline'ı tercih edecek ve ikinci elde aracınızı satarken 1.2 TSI'ya göre daha zor satılacaktır.

Golf'te eğer Highline alınmayacaksa 1.4 TSI Motor tercih edilmesi çok anlamsız. 1.2 TSI araç fiyat olarak da diğer ikinci el olan araca göre neredeyse aynı fiyatta olduğundan dolayı kesinlikle 1.2 TSI alın derim.

Yakıt Tüketimine de gelecek olursak, 1.2 TSI olan motor, 1.4 TSI'ya göre belirgin bir şekilde daha az yakıt tüketecektir.

Performans olarak da 0-100 hızlanması 9.9 Saniye olan oldukça yeterli düzeyde performansa sahip bir araçtır. Sütçü beygiri olan markanın Astra isimli modelini rahatça tokatlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Değerli Hocam;

Bu kararsızlığa düşen çok kişi gördüm, sizde onlardan birisiniz anlaşılan.
    Bu konuda önceden de onlarca mesaj yazmışımdır.

Öncelikle şunu belirteyim performans olarak iki motor arasındaki performans farkını normal bir kullanıcı kolay kolay anlayamıyor. Zaten altı üstü 15 beygir fark var arada.

İkinci elde bildiğimiz gibi insanlar araç tercihi yaparken genelde en üst donanım tercih etmektedir. Golf'te 1.2 TSI Motor'da Comfortline Donanım en üst donanım olduğundan dolayı ikinci elde satarken daha kolay satılacaktır. Fakat 1.4 TSI Motor'da Comfortline en alt donanım seviyesi olduğundan dolayı, çoğu insan onun yerine Highline'ı tercih edecek ve ikinci elde aracınızı satarken 1.2 TSI'ya göre daha zor satılacaktır.

Golf'te eğer Highline alınmayacaksa 1.4 TSI Motor tercih edilmesi çok anlamsız. 1.2 TSI araç fiyat olarak da diğer ikinci el olan araca göre neredeyse aynı fiyatta olduğundan dolayı kesinlikle 1.2 TSI alın derim.

Yakıt Tüketimine de gelecek olursak, 1.2 TSI olan motor, 1.4 TSI'ya göre belirgin bir şekilde daha az yakıt tüketecektir.

Performans olarak da 0-100 hızlanması 9.9 Saniye olan oldukça yeterli düzeyde performansa sahip bir araçtır. Sütçü beygiri olan markanın Astra isimli modelini rahatça tokatlayabilirsiniz.

Astra senin cok mu eline verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Ben normalde mesajlara pek cevap yazmam ama bu mesajı yazmak için ne içtiğini çok merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel mi otomatik mi o fiatlar

• Manuel fiyatları
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Başka 2. el Golf 1.2 Comfortline 2016 14.000km de 66.000TL ye buldum sadece arka tampon ve arka firen lambası değişmiş zaten istanbul trafiğinde 0 araç alsanız da her an başınıza bir şey gelmesi kaçınılmaz. Kısmetse adamla anlaşacağım.
  • 0 daha iyidir hep ama iki motor arasında araçların gidişi olarak çok fark var. 6bin km de çok değil zaten sıfıra yakın bir araçtır o. Kesinlikle 1.4tsi öneririm. Sonuçta birkaç ay sonra sıfır km araçta 6bin km olacak ama önemli olan kaputun altında hangi yavrunun yattığı.
  • 1.2 tsi 105 hp 200tork

1.4 tsi 125hp 240(?) tork. bence ülkenin durumu malum 1.2 0 km diyorum

• sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Ben normalde mesajlara pek cevap yazmam ama bu mesajı yazmak için ne içtiğini çok merak ediyorum.

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

1.2 tsi 105 hp 200tork

1.4 tsi 125hp 240(?) tork. bence ülkenin durumu malum 1.2 0 km diyorum

Kağıt üstüne bakmakla olmuyor o iş ama. iki motorun golfteki karakteristiği çok farklı. 1.2tsi tamamen "yeterli" ve "memnun edici" bir gidişe sahipken 1.4tsi "keyifli" ve "mutlu eden" bir motor. Yani ikisi de istenen çekişi verebiliyor ama 1.4lerin gidişi çok daha iyi. Alşınacaksa 1.4 alınmalı, zaten 1.2 golflerin piyasası da 1.4lerden daha yavaş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.