< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 9 Mart 2024; 14:27:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 9 Mart 2024; 14:27:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
maks 3-4 |
bunlarla beraber devirdaim mutlaka değişmeli. Ayrıca benim milyon km tecrübelerime dayanarak termostatıda değiştirmeniz iyi olur triger değişim zamanı gelmiş sonuçta avrupa malı araba |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 9 Mart 2024; 16:18:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
çok mu iyi fiyat hocam, ben bu gün esenlerde çinçindeki bayiye gittim. ibiza 2017 1.2 tsi için -castrol yağ, -hava, -yağ, -polen filtresi değişimi -işçilik ile 4500 nakit fiyatı verdiler, kart olursa +%20 dediler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 3 Nisan 2024; 7:56:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Katılıyorum. Clio 3 aracımın ağır bakımında bende devirdaimi değiştiriyorum. 200 bin civarında termostat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
5000 lira civarı işçilik verdim arkadaşlar. Yetkili servis çıkışlı ustaların açtığı 5-6 yıllık özel servis. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 3 Nisan 2024; 19:46:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |