< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MG ZS 1.5 comfort MT nasıl bilirsiniz?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
imkan varsa otomatiğini alın
japon aisin 6at ömürlük şanzıman var vitara şanzımanı 10 numara . tık demez
1.5 dediğiniz turbosuz zaten normal düzen motor . otomatiklerde 1,0 turbo
-
Hocam fiyat olarak üzerine min 300 350 bin TL koymam lazım oda maalesef çıkmaz şuan. O nedenle 1.5 Manuelden devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel araba. Sıfır f/p model bence. Egea urban 1.4 ten ucuz. Egea urban dan geçilir mi bilemedim ama. Neden geçmek istiyorsunuz?
-
Araç B SUV sınıfında. Güvenliği 3 yıldız. Aynı kasanın elektriklisi 5 yıldız almış. Motoru GM-Çinli ortaklığında üretiliyor. 1.5 litre atmosferik direkt enjeksiyonlu benzinli makine. Akarı kokarı olmaz. Eğer sizin için yakıt ekonomisi öncelikliyse bu motorda LPG riskine girmezdim. Egea 1.4 kullandığınıza göre bunda gariplik yaşamazsınız. Güvenliği sorun etmezseniz gayet alınır binilir bir otomobil. Egea da zaten 3 yıldızlı. Otomatiğe falan da gerek yok.
-
Egeadan daha yakışıklı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum hocam açıkçası.
Bazı sosyal medya gruplarında elektronik arızasının hiç bitmediğini okudum. Korkuttu açıkçası.
Up
MG alacağınıza, Honda CİTY tavsiye ederim, şu an çok iyi kampanya var. Ben aldım çok memnunum tavsiye ederim.
-
önce aracınızı satın,zira piyasa durgun,aklınızdaki satış rakamı ile alakalı olmayan teklifler almaya hazır olun.
1250.kez uçan teneke öneri ısrarı .
Aracın global pazarda satış fiyatı 16.000$ başlıyor
uzak doğu pazarında 18.500$...
bizde satış fiyatı boş versiyon 31.000$...
dolusu 40.000$...
-
%116 ötv ve kdv yi düşünce 14.350 dolar yapıyor.
%10 ek gümrük vergisini de düşünce 13bin dolar yapıyor.
Arabalar ucuz, vergilerimiz pahalı. Akp ve yardakçıları sağolsun.
-
geçen hafta 1.0 otomatiğini kullandım, şehir içi yeterli ama yakıt değerleri test aracından mıdır nedir 10-11 litre civarı. Bastığında giden bir araç değil. HS ye yöneldim, kendi aracım satıp 1.5t HS alacağım gibi duruyor. Takasta öldürdüler.
-
Zs aldığınız teklif nedir hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırdır, sen kendini ne sanıyorsun? Ukala ukala cevaplar. Bildiğin bir şey varsa söyle de millet öğrensin, hadi bekliyorum.
-
955 bin fiyat aldım hocam.
Konu siyasi içeriğe doğru giderken ben son noktayı koymak istiyorum. MG inceledim ve içime sinmedi Fiat bayisine gidip takas ve 0 faiz desteğiyle Egea Cross 1.4 Limitede geçiş yaptım
mg alan adama city önerirken kendini ne sanıyorsan ben de öyle sanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
%116 ötv ve kdv yi düşünce 14.350 dolar yapıyor. %10 ek gümrük vergisini de düşünce 13bin dolar yapıyor. Arabalar ucuz, vergilerimiz pahalı. Akp ve yardakçıları sağolsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X