Samsung Takas Kampanyasına Katılmayın (Easycep)
|
Arabada FLAC Dinlemek İçin Sistem Tavsiyesi
Merhabalar, yeni alacağım araçta FLAC kalitesinde müzik dinlemek için 4 adet 13cm hoparlör ve teyp almak istiyorum. Yüksek ses düşünmüyorum sadece net ve surround bir ses hedefim var. Araç zaten yeterince yalıtımlı bir araç. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İnternette biraz araştırma yaptım ancak 1-2 JBL modeli dışında bir şey bulamadım.
Harddiskim Garip Davranıyor
Merhabalar. Harddisk daha 2 senelik Seagate 7200rpm.
-Müzik klasörleri dahi açılmayacak kadar yavaş çalışıyor.
-Bir şey kopyalarken rasgele anlarda kafa atıp sürücü çıkarılıp tekrar geliyor
-Dosyalarda kesinlikle bir arıza yok ve hdtune tamamen yemyeşil
Sizce sorun ne olabilir?
Silinebilir
Silinebilir çözüldü
Intel 13. Nesil Cpular Hakkında
Merhaba bazı videolarda 13. Nesil intellerin hem ddr4 hem ddr5 anakartta kullanıldığını gördüm. Bu nasıl mümkün olabilir?
Nvidiada Radeon Chill Benzeri Sistem Var mı?
Merhaba. Bilgisayarımı genelde fan sesini azaltmak için radeon chillde kullanıyorum. Fpsyi 60-144 arasına sınırlıyorum.
Laptopta da aynı şeyi yapmak istiyorum ama nvidia control panelde böyle bir şey bulamadım. Nerede olabilir?
Silinebilir
|
Ryzen 2600 ve 4400 mhz Ram
Merhaba
Ryzen 5 2600 @4.1 ghz mevcutta kullanıyorum. 3200 mhz ramlerim var ancak anakartım asus b450 mk2 olduğundan 4400 mhz ram almak istiyorum. Bazıları bu işlemci 3000 mhzden sonra ram desteklemiyor diyor bazıları destekler ama 2:1 çalışır diyor.
Nedir bu 2:1 ve gskill 4400 mhz ramleri almalı mıyım?
Sistem imzamda ve lütfen o paraya şunu al vs. demeyin işlemcimden memnunum ve darboğaz yapmıyor
Kasanın İçine Hoparlör Takmak
Merhaba, bu konu dahili bileşenlerde olmak zorunda çünkü kasaya dahil olan bir hoparlör gördüm. Geçen gün arkadaşta gördüm eski bir kasaydı sanırım markası hp idi. Cs 1.6 oynuyordu. Ses nasıl kasadan çıkıyor diyince garip garip baktı sanki olması gereken buymuş gibi.
Adamın kasasını alıp açıp hoparlör nerede diye bakamadım ama aklıma da takıldı. Kasanın içinde nasıl hoparlör olur ki?
İnternette uzun uzun araştırdım hiçbir şey bulamadım. Nasıl böyle bir şey olabilir?
Sapphire RX6700XT Pulse Sıcaklık Değerleri ve Fan Ayarları
Teşekkürler konu silinebilir
Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
|
Samsung Galaxy S24FE 128GB |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.126
İkinci El Bölümü Mesajları: 96
Konularının görüntülenme sayısı: 118.543 (Bu ay: 1.974)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.275 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar