< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 17:30:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 17:30:41 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazonda bir iki şey denedim bölmedi hocam Ryzen 7600 deniyorum mesela 3e 4e falan bölüyor en fazla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 17:29:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ukomikyoutube Susam Sokağı - Arada Kaldım! https://www.youtube.com/watch?v=c1gwkn0k-bA&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 20:15:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 20:35:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 21:38:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 22:14:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 9 Ocak 2025; 23:1:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |