Şimdi Ara

Samsung Takas Kampanyasına Katılmayın (Easycep)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S24fe cihaz alırken takas desteğinden faydalanmak için öğrenci indiriminin yanında galaxy watch 6 mı da göndermiştim ancak bu easycep denen firma vaadettiği tutarı n önce cihazda çizik dahi olmamasına rağmen deformeler mevcut diyerek yarı fiyatını teklif ediyor, sonra teklifi kabul etseniz dahi paranızı en az 20 gün boyunca (şikayetvarda 1 ayı geçenler mevcut) yatırmıyor.
    Ben saati gönderdiğime pişman oldum, 20 gün geçti hala napacakları belli olmadığı için yeni saat de alamıyorum. Eskisini geri yollayın diyorum ona da el koydular. Hayatımda böyle bir nakit parayı işletme zincirine katılmamıştım ilginç bir tecrübe oldu. Yolum düşünce ilk fırsatta thh ye başvuracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• THH ye en son ne zaman gittiniz bilmiyorum ama işler çok değişti. THH de heyet şikayet konusu hakkında kanun ve hükümler yeterince açık olmasına rağmen direk topu bilirkişiye atıyor, bilirkişi de bildiğin mevzuyu görüşme ayağına şikayet edilen markayla görüşüyor, hediye(rüşvet) alıp rapora alakasız saçma sapan eksik bilgiler döşeyip reddini talep ediyor. Heyet de bilirkişi ne derse onu yapıyor zaten. Arkadaşım 3 sene bilirkişilik yaptı samsung telefonlar, kulaklıklar, saatler, philips televizyon bir sürü şey aldı ''hediye'' olarak. Aramızda seni cimere şikayet ederim diye dalga geçtiğimde, ''-ohoo benim ki ney ki asıl diğer bilirkişileri heyettekileri gör.'' demişti. Türkiye artık bir Güney Amerika ülkesidir adalet falan beklemeyin parası olan pardon hediyesi olanın adalet lehine işler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.