Şimdi Ara

Golf 2016 1.2 TSI Vs 2015 1.4TSI Kararsızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustang2007

1.2 tsi 105 hp 200tork

1.4 tsi 125hp 240(?) tork. bence ülkenin durumu malum 1.2 0 km diyorum

1.2 TSI 110 PS 175 Tork

1.4 TSI 125 PS 200 Tork

Normal kullanıcı aradaki farkı hissedemez.

Ayrıca 1.2'nin vergi avantajı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 24 Mart 2017; 23:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

1.2 tsi 105 hp 200tork

Kağıt üstüne bakmakla olmuyor o iş ama. iki motorun golfteki karakteristiği çok farklı. 1.2tsi tamamen "yeterli" ve "memnun edici" bir gidişe sahipken 1.4tsi "keyifli" ve "mutlu eden" bir motor. Yani ikisi de istenen çekişi verebiliyor ama 1.4lerin gidişi çok daha iyi. Alşınacaksa 1.4 alınmalı, zaten 1.2 golflerin piyasası da 1.4lerden daha yavaş.

İkisini de ard arda kullansanız ve kullandığınız araçların hangi motora sahip olduğu söylenmese kullandıktan sonra hangisi 1.2, hangisi 1.4 gösteremezsiniz.

Ayrıca ikinci el konusunda 1.2 Comfortline, 1.4 Comfortline'dan daha hızlı satılır. 1.4'ün satışının hızlı olması için Highline donanım olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 24 Mart 2017; 23:13:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

1.2 tsi 105 hp 200tork

Kağıt üstüne bakmakla olmuyor o iş ama. iki motorun golfteki karakteristiği çok farklı. 1.2tsi tamamen "yeterli" ve "memnun edici" bir gidişe sahipken 1.4tsi "keyifli" ve "mutlu eden" bir motor. Yani ikisi de istenen çekişi verebiliyor ama 1.4lerin gidişi çok daha iyi. Alşınacaksa 1.4 alınmalı, zaten 1.2 golflerin piyasası da 1.4lerden daha yavaş.

İkisini de ard arda kullansanız ve kullandığınız araçların hangi motora sahip olduğu söylenmese kullandıktan sonra hangisi 1.2, hangisi 1.4 gösteremezsiniz.

Ayrıca ikinci el konusunda 1.2 Comfortline, 1.4 Comfortline'dan daha hızlı satılır. 1.4'ün satışının hızlı olması için Highline donanım olması gerekiyor.

İkisini de bol bol kullandım merak etmeyin. Çok net şekilde size 90lık, 110luk, 125lik,150lik tsi motorların araçları sürüp hangisinin ne olduğunu söyleyebilirim. Son iki aracım vw idi, çevremdeki arkadaşlarımında vw araçları oldu bol bol. Hemen her kasasını , manuel, dsg pek çok motorla kullandım. 1.4tsi'ı gören 1.2tsi sahibi iki arkadaşım yav bu ne güzelmiş biz de mi satıp 1.4 alsak diye bozulmuşlardı. Gidişat kesinlikle kağıt üstündekinden farklı, o az dediğiniz güç ve tork realitede gayet net fark ettiriyor. Özellikle uzun yolda sollamalarda elastikiyet anlamında, rampalarda ivmelenmede çok fark ediyor.

Donanımdan bağımsız olarak insanlarıda 1.2tsi çekmez önyargısı olduğu için 1.4tsi motorlu golflerin piyasaıs daha hızlı. 2 tane vw araç satmış olarak söylüyorum. Aksine comfortline daha hızlı satılıyor çünkü 1.4tsi highline pahalı bir araç ve herkesin bütçesine uymuyor. 1.4tsi comfortline all arounder dediğimiz yapıda mantıklı f/p aracı ikinci elde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 24 Mart 2017; 23:32:44 >

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    performans açısından hiç bakmadım, tamamen ekonomi odaklı düşündüm ben

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.