Şimdi Ara

2011 Eski Kasa bmw 1.16i 54.000 Mantıklımı?başka alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2011 Bmw 116i 136 beygir siyah 10.000 kilometrede 18 yaşındaki kardeşime düşünüyorum nasıl? Başka alternatifleriniz varsa süper olur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-otokoc-tasdelenden-2011-bmw-1-16i-otomatik-vites-xenon-led-paket-71648970/detay

• Güzel araç eğerki tecihen beğeniyorsanız bir sorun yok aracın zaten garantisi devam ediyor öle yazıyor fiyat olarak çok yüksek değil normal bir sıkıntısı yoksa düşünülür derim.
  • 1/18 ölçekli modellere de bakabilirsiniz.
  • 136hp lik motor yeni kasalarda kullanılıyor bu kasada 116hp lik yakıt canavarı motor var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morinteshi

136hp lik motor yeni kasalarda kullanılıyor bu kasada 116hp lik yakıt canavarı motor var diye biliyorum

Bende öyle sanıyordum fakat araştırdım 136 beygir benzinliymiş bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Güzel araç eğerki tecihen beğeniyorsanız bir sorun yok aracın zaten garantisi devam ediyor öle yazıyor fiyat olarak çok yüksek değil normal bir sıkıntısı yoksa düşünülür derim.

Başka bir önerin olabilir mi bana 18 yaşındaki adama başka ne alınabilir?
  • Bence güzel araç. Mercedes b, golf 1.4 tsi 140 hp, Opel astra alternatif olabilir lakin ben 1 alırdım. Yeni kasasından çok daha iyi tasarımli bir araç. Gelecegin klasiği olmaya aday bence kaslı tasarımı ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç 116 beygir. Sadece yeni kasalarda 136 beygir var. Yakıt tüketimide çok fazla. Şehir içinde 11 den aşağı inmiyor.
  • Scirocco 2009 1.4 tsi 140 hp de olabilir.

Golf 1.4 tsi gt 170 hp de olur fakat genc arkadasımız beygirlerin verdigi heyecanla trafikte tehlike isler yapıp kendine zarar verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 30 Ocak 2012; 14:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Bence güzel araç. Mercedes b, golf 1.4 tsi 140 hp, Opel astra alternatif olabilir lakin ben 1 alırdım. Yeni kasasından çok daha iyi tasarımli bir araç. Gelecegin klasiği olmaya aday bence kaslı tasarımı ile.

Mercedes b serisi çok kadınsı duruyor. golf sipariş vericektim 4 ayda getiriyorlar geldikten 2 ay sonrada kasa değişecek dediler. Zaten bende opel astra ile bmw 1 serisi arasında kaldım fakat aklıma başka alternatif gelmiyor
  • Avatarinizdaki araba olabilir 1.4 tsi

Seat leon 1.4 tsi filan var bir de gerçi almazdim ama.

Golf 5 tsi 1.4 comf. Line kolayca bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Avatarinizdaki araba olabilir 1.4 tsi

Seat leon 1.4 tsi filan var bir de gerçi almazdim ama.

Golf 5 tsi 1.4 comf. Line kolayca bulabilirsiniz.

Avatarımdakini kendime düşünüyorum fakat 4 kişi olması feci kafamı karıştırıyor. hem scirocco bu yaşta ona fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir24

quote:

Bence güzel araç. Mercedes b, golf 1.4 tsi 140 hp, Opel astra alternatif olabilir lakin ben 1 alırdım. Yeni kasasından çok daha iyi tasarımli bir araç. Gelecegin klasiği olmaya aday bence kaslı tasarımı ile.

Mercedes b serisi çok kadınsı duruyor. golf sipariş vericektim 4 ayda getiriyorlar geldikten 2 ay sonrada kasa değişecek dediler. Zaten bende opel astra ile bmw 1 serisi arasında kaldım fakat aklıma başka alternatif gelmiyor

Golf 6 2013 yılının başına kadar satışta.
  • Audi A3 1.4 TFSİ de düşünülebilir.
  • joy paket 2011 1 serisi'ne 50.000'den fazla vermeyin
  • Scirocco Golf ve A3 daha mantıklı seçenkler. İlandaki araç eski kasa ve 116 hp lik motor bulunuyor. Hem yakıt tüketimi fazla hem de performansı kötü olan bir araç.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tr-de-ilk-ve-tek-bakircilarda-72072006/detay
    AURİS HYBRİD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 30 Ocak 2012; 15:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tr-de-ilk-ve-tek-bakircilarda-72072006/detay
    AURİS HYBRİD

Ne ara kim getirmiş bunu ya...

• bmw 1.18i 136bg'dir.. bu arac 116bg ve sehir ici 11 lt civari yakiyor.. 54000 eski kasa arac icin bence cok para..

ben o paraya yakin golf 6 tdi dsg comfortline satiyorum.. ilgileniyorsaniz pm atin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.