Şimdi Ara

GOLF 4 1.8 Highline Almak Mantıklı Mı?? Fiyatı 18.000tl LPG siz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
31.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOLF 4 1.8 Highline Almak Mantıklı Mı?? Fiyatı 18.000tl LPG siz.

Arkadaşlar Merhaba,

160.000 km de bi tane beyaz Golf 4 1.8 highline buldum. Heryeri orjinal değişeni yok. Hiç lpg takılmamış. Kaza kaydı v.s. de yok. Boya yok. içi de dışı da temiz. 20.000tl den 18.000tl ye indirdi fiyatı. Ama ne yapıcam bilemiyorum. Kime sorsam 1.8 golf 4 ten uzak dur diyor. Parçası-arızası-motoru ve yakıtı seni üzer diyorlar... Çok kafam karışık...

Yardımcı olacak her arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_legant -- 15 Mayıs 2012; 22:51:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golf 4 1.8 Highline: Mantıklı Bir Alım mı?

Bir Golf 4 1.8 Highline satın almayı düşünüyorsan, karar vermeden önce bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurmalısın. Bu araçla ilgili kullanıcı yorumlarını incelemek, bilinçli bir karar vermen için faydalı olacaktır.

Golf 4 1.8 Highline Yorumları

Kullanıcı yorumları, araç hakkında ilk elden deneyimler sunar. Bu yorumları incelediğinde, sahiplerin Golf 4 1.8 Highline'ın performansından, yakıt verimliliğinden ve güvenilirliğinden genellikle memnun kaldığını görebilirsin.

Golf 4 1.8 Highline Alınır mı?

Golf 4 1.8 Highline, güvenilirliği ve performansı ile tanınan bir araçtır. Ancak, yaşlı bir araç olduğunu ve bazı bakım masrafları olabileceğini unutmamak gerekir.

Golf 4 1.8 Highline Tutuluyor mu?

Golf 4 1.8 Highline, özellikle otomotiv meraklıları arasında tutulan bir araçtır. Sağlam yapısı, yüksek performansı ve klasik tasarımı onu popüler bir seçim haline getirir.

1.8 Golf 4 Nasıl?

1.8 litrelik motor, Golf 4'e güçlü ve verimli bir sürüş deneyimi sağlar. Bu motor, hem şehir içi hem de otoyol sürüşleri için yeterli güç sunar.

Golf 4 1.8 Highline Fiyatları

Golf 4 1.8 Highline'ın fiyatı, aracın yılına, kilometresine ve durumuna bağlı olarak değişebilir. 18.000 TL'lik bir fiyat, makul bir fiyattır, ancak aracın detaylı bir incelemesini yaptırman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Araç 1999 model, yazmayı unutmuşum
  • Parçasını servisten almazsın.Çıkma alırsın,yan sanayi alırsın ucuz olur.Aşşağı yukarı aynı randımanı verir.Motor ciddi iyi bir motor,4x4 olmadığı sürece yakıtı 1.6 SR'dan fazla değil,yürürü çok daha iyi.Kısaca işini bildikten sonra üzmez.Yalnız fiyatı fazla,satılmıyor zaten bunlar,16 civarına iyidir.Ciddi iyi arabadır,donanımlıdır da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Parçasını servisten almazsın.Çıkma alırsın,yan sanayi alırsın ucuz olur.Aşşağı yukarı aynı randımanı verir.Motor ciddi iyi bir motor,4x4 olmadığı sürece yakıtı 1.6 SR'dan fazla değil,yürürü çok daha iyi.Kısaca işini bildikten sonra üzmez.Yalnız fiyatı fazla,satılmıyor zaten bunlar,16 civarına iyidir.Ciddi iyi arabadır,donanımlıdır da...

Cevabın için çok teşekkürler. Bir daha pazarlık yaparım fiyatta ama 17 ye belki iner o da hepsini peşin verirsem belki... Yakıtı hemen hemen aynı ise neden 1.8 ler tutmuyor anlamak mümkün değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Parçasını servisten almazsın.Çıkma alırsın,yan sanayi alırsın ucuz olur.Aşşağı yukarı aynı randımanı verir.Motor ciddi iyi bir motor,4x4 olmadığı sürece yakıtı 1.6 SR'dan fazla değil,yürürü çok daha iyi.Kısaca işini bildikten sonra üzmez.Yalnız fiyatı fazla,satılmıyor zaten bunlar,16 civarına iyidir.Ciddi iyi arabadır,donanımlıdır da...

Cevabın için çok teşekkürler. Bir daha pazarlık yaparım fiyatta ama 17 ye belki iner o da hepsini peşin verirsem belki... Yakıtı hemen hemen aynı ise neden 1.8 ler tutmuyor anlamak mümkün değil...

Alıntıları Göster
    14e alırsan sorun yok. Ama o fiyata çöp...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    aynı motor passat 1.8 de vardı
    1796 cc lik 125 ps bir motor bence 1.6 dan daha az yakacaktır hacim ve gücüne göre tutulmuyor diyenlere aldırmayın highline donanımlı golf 4 te klimatronic kilma 3 kollu direksiyon 4 hy ve sadece highline özel koyu füme arka stoplar vardır
    şimdiden hayırlısı olsun
    aynı motorun turbolu versiyonları oldukça verimlidir
    bunlar örnek olarak
    passat 1.8 t 150 ps 210 nm
    diğer güçlü modeli a3 1.8 t sport 180 235 nm tork

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

1796 cc lik 125 ps bir motor bence 1.6 dan daha az yakacaktır hacim ve gücüne göre tutulmuyor diyenlere aldırmayın highline donanımlı golf 4 te klimatronic kilma 3 kollu direksiyon 4 hy ve sadece highline özel koyu füme arka stoplar vardır
    şimdiden hayırlısı olsun
    bunlar örnek olarak

Alıntıları Göster
    Tutulmuyor diyenler halt etmiş,cillop gibi de binilecek Highline paket araç.
    Tek sorun 13 yaşında aracın hala 18 bin lira ediyor olması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

şimdiden hayırlısı olsun
    bunlar örnek olarak

Bende sizin gibi düşünüyorum fakat işte herkes bir şeyler söleyince kafam karışıyor. Açıklama içinde çok teşekkür ederim. Sizce ederi nedir?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şahsen benalmam. Piyasası olmayan, benzinli, 160,000km'de, 13 yaşında bir otomobilden bahsediyorsunuz. 18,000 lira iyi para geçenlerde 2010 model 14000km de 206+ nın 20,000 liraya satıldığını gördüm, tamam 206 golf ile aynı sınıfta değil ama 99 model neresi 2010 model neresi. Yani bir kaç yaşında temiz b sınıfı ya da 6-7 yaşında donanımsız c sınıfı araç bence daha mantıklı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

şimdiden hayırlısı olsun
    bunlar örnek olarak

Bende sizin gibi düşünüyorum fakat işte herkes bir şeyler söleyince kafam karışıyor. Açıklama içinde çok teşekkür ederim. Sizce ederi nedir?

km yi bahane edip 1000 tl daha inin derim ülkemizde diğer emsalleri kadar yoktur 1.8 ler 97 ile 2000 arası ithal edildi ondan sonra kestiler satışı

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Şahsen benalmam. Piyasası olmayan, benzinli, 160,000km'de, 13 yaşında bir otomobilden bahsediyorsunuz. 18,000 lira iyi para geçenlerde 2010 model 14000km de 206+ nın 20,000 liraya satıldığını gördüm, tamam 206 golf ile aynı sınıfta değil ama 99 model neresi 2010 model neresi. Yani bir kaç yaşında temiz b sınıfı ya da 6-7 yaşında donanımsız c sınıfı araç bence daha mantıklı.

Siz de haklısınız ama inanın aramaya başlayınca hiçbişey bulamıyosunuz ya da aradıklarınız galerilerden çıkıyor... Bu nu buldum ne yapsam diye kara kara düşünüyorum... Bundan önce de 2003 model peugeot 307 gbulmuştum etek altı komple boya 140.000 km de en fullü otomatik vites sunrouf falan 17.000 tl ye ama vazgeçtim. şimdi ise bu... napcamı şaşırdım

• 99 model benzinli araca 18bin tl biraz fazla değil mi? Üstelik bu araç 1.8
  • quote:

Araç 1999 model, yazmayı unutmuşum
    Golf ün bence şimdiye kadar ki en güzel kasası,fazlasıyla beğeniyorum...

Alınmaz diye bir şey yok ama 13 yaşındaki bir araç nihayetinde...Alınır da binilir de ancak fiyatı düşürmeye bakın ne yapıp edip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Golf ün bence şimdiye kadar ki en güzel kasası,fazlasıyla beğeniyorum...

Alınmaz diye bir şey yok ama 13 yaşındaki bir araç nihayetinde...Alınır da binilir de ancak fiyatı düşürmeye bakın ne yapıp edip.

Alıntıları Göster
    Hangi fiyat uygun olur bu araç için? 17000 tl nasıl? tfklif etsem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_legant -- 16 Mayıs 2012; 1:15:14 >
  • 17.500 tl ye zorla indirdik... napim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

17.500 tl ye zorla indirdik... napim bilmiyorum
    1.6 motor olan versiyonlara göre kesinlikle etrcih edilecek araç. öncelikle uzun yolda daha az yakıyor ve daha performanslı motor. 1.8 20v 125hp ile bu araç kullanması gerçekten çok zevkli. ayrıca alacağınız araç highline donanıma sahip. comfortline ve trendline donanımlara göre fazlaları var. niye bu kadar tereddüüt ettiniz anlamadım. dediğiniz kadar temiz ve bakımlı bir golf4 her zaman alınacak bir araçtır. ayrıca parçası yok ve pahalı gibi yorum yapanları pek takmayın. üzerindeki motor passatlarda yaygın olarak kullanılan motor yürüyen diğer golflerle aynı zaten. bir golf4 1.6 ne kadar masraf çıkartırsa bu araçta o kadar masraf çıkartır. ayrıca lpg ile güzel uyumlu bir motor.

• quote:

Bence dediğiniz gibiyse alın. Yalnız üzerine 1.500TL LPG masrafını da hesap ederek, bütçenizi ayarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

quote:

Bence dediğiniz gibiyse alın. Yalnız üzerine 1.500TL LPG masrafını da hesap ederek, bütçenizi ayarlayın.

Alıntıları Göster
    alınmaz.km yüksek motor büyük.çok yakacak.ş. içi 11,7 ş.dışı 6,3 lt benzin yakıyor.tüp taksan ş.içi 14 lt ye yakın lpg yakacak.vergisi yüksek yaşına göre.değmez.19-20 civarı accent era alınır.50 çeşit araba alınır o aralıkta.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

1.6 motor olan versiyonlara göre kesinlikle etrcih edilecek araç. öncelikle uzun yolda daha az yakıyor ve daha performanslı motor. 1.8 20v 125hp ile bu araç kullanması gerçekten çok zevkli. ayrıca alacağınız araç highline donanıma sahip. comfortline ve trendline donanımlara göre fazlaları var. niye bu kadar tereddüüt ettiniz anlamadım. dediğiniz kadar temiz ve bakımlı bir golf4 her zaman alınacak bir araçtır. ayrıca parçası yok ve pahalı gibi yorum yapanları pek takmayın. üzerindeki motor passatlarda yaygın olarak kullanılan motor yürüyen diğer golflerle aynı zaten. bir golf4 1.6 ne kadar masraf çıkartırsa bu araçta o kadar masraf çıkartır. ayrıca lpg ile güzel uyumlu bir motor.

detayli ve ilgili cevabiniza cok tesekkur ederim. fiyatta tikandik en son 17.500 yapti. bende 16.500-17.000 araligina cekmeye calisiyorum. inerse guzel performansli bir golfumuz olcak

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.