Şimdi Ara

2012 Golf 1.6 trendline 3.000 km de 40bin TL Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bi arkadaşım için araba bakıyoruz. Kardeşi başlıktaki arabayı bulmuş. Araç 2012 Golf 1,6 trendline manuel, hatasız, beyaz renk, Sahibini tanıyormuş. Yanlış yapacak biri deqil diyorlar ama ben hala şüpheli yaklaşıyorum.
    Arabayı qaleriye bırakmış, qalerinin söylediqi fiyat 44bin, sahibi qaleriden çekip en son 40bine bırakırım demiş. Malum siteden bakınca 43-44bin den aşaqı deqil piyasası üstelik bu araç 3bin km sıfır qibi.
    En qeç yarın kesin karar vermeleri qerekiyor, qaleriden çekmek için kararın kesin olması lazım.
    Bana kalsa hiç yanaşmam bana hitap etmiyo ama eqer bi numara yoksa fiyatı piyasasına qöre çok uyqun deqilmi sizce de? Yani al sat için bile alınır qibi sanki.

Değerli qörüşlerinize ihtiyacımız var teşekkürler.

• Hocam Sahibinden.com fiyatları kesinlikle şişirilmiş fiyatlar ve 2-3 ay yatan araçlar var orda..

39-40 piyasası bahsi geçen bu araçların..
  • Sifirini 34.9 a veriyorlardi zamaninda.İyi firsatmis o zaman.
    Ben olsam esp si olmayan, performansina gore cok yakan bu arabayi alacagima 1.2 tsi Golf 7 alirim. O olmuyorsa da 1.2 tsi leon alirim.Arabaya LPG bile taksaniz yakiti ancak 1.2 tsi seviyesine cekersiniz, degmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam arabayi niye 3binde satıyor onu düşünmek lazım. Lastikleri bi kontrol edin 30binden 3bine düşürmusler olmasın

• Buyuk ihtimalle galericiyle 40
    Anlasmistir 2-3 lira karla galerici satacaktir ancak yinede bi servise goturup oyle satin alin bence dost isi araclardan pek hayir gelmez siz esseginizi saglam kaziga baglayin

• quote:

Orijinalden alıntı: mpelk

Sifirini 34.9 a veriyorlardi zamaninda.İyi firsatmis o zaman.
    Ben olsam esp si olmayan, performansina gore cok yakan bu arabayi alacagima 1.2 tsi Golf 7 alirim. O olmuyorsa da 1.2 tsi leon alirim.Arabaya LPG bile taksaniz yakiti ancak 1.2 tsi seviyesine cekersiniz, degmez...

şimdi 40 bine

9 bin km'de 2.el toyota yaris ANCA alınıyor (cool paket)
  • mpelk M kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim bomboş hatchback 1,6 102 hp 148nm tork ort 7,1 yakıt tüketen bi arabaya o kadar parayı ben de vermem ama denk qelmiş düşünüyorlar. Bu arada arabada Lpg takılıymış ama ruhsata işli deqilmiş. Markasını bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Lastik işi çok doqru, teşekkür ederim. Benim de şüphelendiqim nokta o, insan sıfır araba alıp tüp taktırıp 2 yıl boyunca niye bu arabaya hiç binmez anlamış deqilim, o yüzden arkadaşı sıkıca tembihledim zaten
  • Fikir vermek yorum yapmak için girdim konuya ama g harfini q olarak yazmışsınız çok irite oldum. Profilinize de baktım öğretmenmişsiniz üstelik.

İşiniz rastgelsin.
  • Araç hoşuna gittiyse neden olmasın. Ancak yakıt eğer LPG ile bile TSİ düzeyinde ise 1.2 TSİ düşünün derim

• asi_ A kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı bi olayımız varsa özelden yazabiliriz (konunun sade kalması amacıyla). Ben yazmak istedim ama profiliniz qizli.
    O kadar dikkatli olmamız qerekiyosa, irite olmak yerine rahatsız olmamız lazım. Lütfen yanlış anlamayın özelden mesajınızı bekliyorum, sorunuz varsa cevaplarım.
  • omcool kullanıcısına yanıt
    Hocam öqrendiqim kadarıyla performans düşüklüqünü ve fazla yakıt tüketimini arkadaşa iletmiştim, hala kararsız kendisi
  • Aynı motorlu 2012 model A3 lere'de bakabilirsin. Golf'e göre ESP, yağmur sensörü far sensörü park sensörleri felan mevcut. Örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kacmaaa-sifirdan-farksiz-a3-1-6-sportback-152279051/detay
  • G tuşu yok sanırım, yeni klavye almanızı öneririm.
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    Normalde fiyat kriteri daha dusuktu max 32 civariydi ama bunun piyasasina qore fiyati dusuk olunca deqerlendirmeye aldilar. Aslinda alternatif cok ama farkliliklara cok acik deqiller. Honda bile yabanci qeliyo☺
  • türkçemizi doğru kullanalım lütfen.

• Aynı aracı 1 yıldır kullanıyorum. Donanım olarak benim için tek eksisi hız sabitleyicisi olmaması. Olmazsa olmazlarım olan deri direksiyon , deri vites topuzu ve kol dayama olduktan sonra gerisi benim için çok da önemli değil. Motora gelince bu motor vw in en sorunsuz motoru. LPG ye tam uyumlu. Performans beklentim yok ama alt devirlerde hiç de fena gitmiyor. Yakıt olarak şehir içi zorlamadığınız sürece 7-8 litrelerde dolaşır. Şehir dışı 5.6 litre tüketimi de yakaladım. Ben çok memnunum. Özellikle malzeme kalitesi ve sürüş zevki en beğendiğim yönü. Araç gerçekten o kilometrede ve hasar kaydı yoksa fiyat çok çok iyi. 1000-30000 km de lpg li golflerin fiyatı 42-43 bin tl arası değişiyor. Benim aklıma takılan yön temiz araba neden galeriye satılsın. Aracı 40 binden nete koyun ertesi gün alıcısı çıkar.

Şu an C sınıfı sıfır arabalar 50 bin tlden başlıyor. Donanımını ve motorunu beğenmeyip o paraya o araba alınmaz diyenler hangi arabanın alınacağını da söylerlerse yorumları amacına ulaşır. Yoksa mesaj kasmaktan öteye gitmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpelk

Sifirini 34.9 a veriyorlardi zamaninda.İyi firsatmis o zaman.

Bu aracı o fiyata asla satmadılar, gördüğü en düşük fiyat 36900tl oldu, o da eski müşteri indirimiyle en aşağı 35750yr verildi ancak o araç o fiyatlardayken clio dizen touchları da 38e veriyorlardı, fiyat konusunda ona göre düşünün, clio dizel touch şu an 50bine yakın.

• Artık "şu araç şu zaman şu fiyata satıldı" muhabbetlerinin bitmesi gerekiyor Konuyu açan kişi tavsiye istiyor 2 yıl öncesinin fiyatlarından bahsediliyor 2012 yılında alınan fiyatlar artık yok yok yok Bitti artık

Aynı aracın sahibiyim Çok araç aldım sattım ama yine golf e döndüm Araçta bir problem yoksa o fiyata daha iyi bir alternatif yok şahsi kanaatimce Kendi aracımda 500 tl ye taktırmış olduğum hız sabitleyici, 350 tl ye taktırdığım orjinal sis farları, 450 tl ye aldığım Rcd 510 müzik ünitesi mevcut Golf6 orjinal değişikliklere çok müsait bir araç Ben olsam kaçırmazdım
  • "g" ve "ğ" harflerimizi "q" ile yazmak neyin kafasıdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.