Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 Sportback 76.000 Km. Acil fikriniz lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
18.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilandaki araçla ilgileniyorum sizin degerli fikirlerinizi almadan işe kalkışmak istemedim
    Bu araba nasıldır ? Kaç bin tl ye alırsam iyidir ? vs vs hersey.
    Tüm görüslerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kara-prens-tertemiz-kusursuz-boyasiz-76-000-km-a3-55360494/detay/#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 5 Ağustos 2011; 19:40:16 >

• Arkadaşlar fikri olan yok mu acil önerilerinizi bekliyorum
  • Güvenlikten dört yıldızlı yakıt tüketimi on litrenin altına düşmeyen yirmi bir yıl oncesinin motoruna sahip bir araç. Performans olarak da standardın çok altında. İsterseniz alın yüksek servis bedelinin yanisia bahsettigim maliyetler De yanında hediyesi olur. Vw veya Audi nin 1.6 benzinlilerinden uzak durun derim. Ama tsı ise hiç düşünmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Güvenlikten dört yıldızlı yakıt tüketimi on litrenin altına düşmeyen yirmi bir yıl oncesinin motoruna sahip bir araç. Performans olarak da standardın çok altında. İsterseniz alın yüksek servis bedelinin yanisia bahsettigim maliyetler De yanında hediyesi olur. Vw veya Audi nin 1.6 benzinlilerinden uzak durun derim. Ama tsı ise hiç düşünmeyin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsalsiz-temizlikte-en-dolu-modeli-bu-guzellik-kacmaz-55810352/detay/

• quote:

Güvenlikten dört yıldızlı yakıt tüketimi on litrenin altına düşmeyen yirmi bir yıl oncesinin motoruna sahip bir araç. Performans olarak da standardın çok altında. İsterseniz alın yüksek servis bedelinin yanisia bahsettigim maliyetler De yanında hediyesi olur. Vw veya Audi nin 1.6 benzinlilerinden uzak durun derim. Ama tsı ise hiç düşünmeyin

4 airbag varmıs hocamracta bu fiyata alınacak bi araba icin yetersiz geldi banada kafama takılmadı degil. Yakıt tüketimi 10litre gercekten fazla ve 21 yıl öncesinin motoru derken tam olarak anlamadım hocam. peki bu aracı kac bin tl ye alsam iyidir yada bu aracın degerlerinde bana önereceginiz baska araclar var mı??

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsalsiz-temizlikte-en-dolu-modeli-bu-guzellik-kacmaz-55810352/detay/

Hocam alfa 159 benimde begendigim bi arac ama yakıt tüketiminide göz ardı edemem 1.9 ve 150-175 hp arası motor fazla yakacaktır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 5 Ağustos 2011; 20:31:35 >

• Motor motor motor , bide az yakıyor demiş ne akla hizmetse , bu performansa yakıt tüketimi çok yüksek 102 hp 8v tarihi motor var üzründe , illa alınacksa tüp taktırmak şart yoksa hem gidemeyip 11 litreleri zorlarsın , tsı zaten bu paralara vermezler
  • serty23 hocam bu araca karsı önerebileceginiz araclar nedir bu fiyatlara?
    önceki aracım 2001 model golf 1.6 comfortline 9 yıl binip bu sene veda ettik
    tekrar golf almak istemiyorum degisiklik olsun diye
    istedigim özellik hb 5 kapı olması ve yakıt tüketimide önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Motor motor motor , bide az yakıyor demiş ne akla hizmetse , bu performansa yakıt tüketimi çok yüksek 102 hp 8v tarihi motor var üzründe , illa alınacksa tüp taktırmak şart yoksa hem gidemeyip 11 litreleri zorlarsın , tsı zaten bu paralara vermezler

Bu motor LPG ile en uyumlu olan MPI motor. Kesinlikle LPG takılmalı alınınca. O zaman da gerçekten harika bir araç olur. Bu motoru kesinlikle kötülemeyin. Şahsen LPG'yi taraftarı birisi olarak bu tip motorlu bir araca sahip olmak isterdim.
  • Arkadaslar performans olarak degerlendirir misiniz asagıdaki aracada baktım gayet güzel ama fiyatı cok geldi sıfırı 44.000 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-hatasiz-boyasiz-honda-civic-55757655/detay/
  • performans olarak civic daha iyidir.yeterlidir. brc yahut prins ile çok güzel binersiniz.elegance donanım olduğu için biraz pahalı olabilir.isterseniz en son ne olur diye sorunn
  • Arkadaslar ikide bir fikrim degisiyor gibi oluyor ama simdi bi telefon görüsmesi yaptımda bu ilk mesajımda verdigim linkteki audi a3 ile ilgili, bu ilandaki a3 kaç para eder? aldım diyelim hemen satmak istesem kaç paraya alıcı bulurum en kötüsünden ? bana fiyat bilgisi verebilir misiniz
  • aynısı bende var. sen burda söylenenlere bakma :D

bendeki 2009 makyajlı olanı.

motoru senın golf motorunla yanılmıyorsam 1e1 aynı motor o yuzden yakısına ve cekişine yorum yapmayacagım biliyorsundur zaten.

kalitesine, tokluğuna, dizaynına, sağlamlığına yorum yapmak isterdim ama onada yorum yapmayacagım yıllardır sınıfında kendini kanıtlamış bir araçtır.

araçla ilgili herhangi bir sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.
  • Civic'e çok para istiyor. A3 gerçekten çok kaliteli bir araba. Bu kadar fiyat farkı varken kesinlikle A3 derim. MPI motora kaliteli bir kit takarsınız binmeye doyamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

aynısı bende var. sen burda söylenenlere bakma :D

bendeki 2009 makyajlı olanı.

motoru senın golf motorunla yanılmıyorsam 1e1 aynı motor o yuzden yakısına ve cekişine yorum yapmayacagım biliyorsundur zaten.

kalitesine, tokluğuna, dizaynına, sağlamlığına yorum yapmak isterdim ama onada yorum yapmayacagım yıllardır sınıfında kendini kanıtlamış bir araçtır.

araçla ilgili herhangi bir sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.

Hocam benim aklım fiyatta suan araçta hata kusur vuruk cizik boya kaza vs birsey yok tertemiz sadece bi cizigi var onuda boyatmamıs zaten
    37.000TL yazmıs arkadas ama bu fiyat fazla degil mi? Kaç bin tl eder bu arac ve yarın satmak istesem kac bin tl ye verebilirim bekletmeden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 5 Ağustos 2011; 21:16:56 >

• Bir kız arkadaşımda tek kapılısı var geçen kullanmak nasip oldu 2006 sanırsam gerçekten gzldi.Arkadaşın dediğ gibi bakma buradaki yorumlara.Ben dizelin gürültüsüne alıştığım için araç çalışırken kontak çevirecektim tekrardan:D
  • hocam fiyat konusu çok karmaşık bir konu. piyasa şu an allak bullak olmus durumda. saçma sapan arabalara saçma sapan fiyatlar isteniyor.

sahibindende ii bir araştırma yaparak, emsallerine bakarak kafanızda bir rakam belirleyin, birazda pazarlık payı bırakarak o rakamlara almaya çalısın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

hocam fiyat konusu çok karmaşık bir konu. piyasa şu an allak bullak olmus durumda. saçma sapan arabalara saçma sapan fiyatlar isteniyor.

sahibindende ii bir araştırma yaparak, emsallerine bakarak kafanızda bir rakam belirleyin, birazda pazarlık payı bırakarak o rakamlara almaya çalısın bence.

Hocam sahibinden.com da iki tane var bu sartlarda
    Biri benim ilgilendigim 37.000 TL isteyen
    digeri 40.000TL istemis
    Sizce 33-35 bin TL civarı alabilirsem iyi midir bu arac icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1312K -- 5 Ağustos 2011; 21:29:55 >
  • bencede en fazla 35 verin.
  • Şöyle;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-medos-2-el-fiat-bayisinden-bravo-dizel-55909748/detay/#

Ya da şöyle ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-36000-km-de-2009-model-sunrooflu-deri-koltuklu-otomatik-f1-vites-55866636/detay/

bir şeyler düşünmez misiniz? EuroNcap'te 5 yıldızı var ve gayet güzel performanslı bir motora sahip. Veya

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-sifir-gibi-kacirilmayacak-full-53517074/detay/#

böyle bir şey.

Audi'yle kıyaslanamaz tabii ancak hem daha yüksek modelli hem de daha düşük kilometrede. Belki değişik seçenekler size yardımcı olabilir.

• Hocam fiyat konusunda tam olarak yorum yapamam ancak araç kötü bir araç değil.burada söylenenlere inanmayın o 1.6 motor denildiği kadar çöp de değil.zaten çöp olsa bu kadar sene araçlara konulmazdı.o methedilip durulan civic in otomatiği ile 1.6 golf ümle kalktım 3 denemede de açık ara geçtim kendisini.inanmazsanız teknik veriler de beni doğruluyor zaten.öte yandan yine aynı aracın yol bilgisayarı 10 lt tüketim gösterirken ben 7.6 lt lerle geziyorum.

demek istediğim araç hoşunuza gidiyorsa alın.bende açıkcası size yakın bütçelerle a3 baktım uzun süre sonra gidip 0 golf aldım şimdide çok mutluyum.zaten hemen hemen aynı araç motorda vb yerlerde audi ve vw logolu parçalar bol bol var ancak golf biraz daha makyajlı a3 biraz daha prestijli hepsi bu.umarım aradığınız aracı hayırlısıyla bulursunuz.sorularınız olursa cevaplamaya hazırım...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.