Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 Sportback 76.000 Km. Acil fikriniz lazım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
18.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Hocam fiyat konusunda tam olarak yorum yapamam ancak araç kötü bir araç değil.burada söylenenlere inanmayın o 1.6 motor denildiği kadar çöp de değil.zaten çöp olsa bu kadar sene araçlara konulmazdı.o methedilip durulan civic in otomatiği ile 1.6 golf ümle kalktım 3 denemede de açık ara geçtim kendisini.inanmazsanız teknik veriler de beni doğruluyor zaten.öte yandan yine aynı aracın yol bilgisayarı 10 lt tüketim gösterirken ben 7.6 lt lerle geziyorum.

demek istediğim araç hoşunuza gidiyorsa alın.bende açıkcası size yakın bütçelerle a3 baktım uzun süre sonra gidip 0 golf aldım şimdide çok mutluyum.zaten hemen hemen aynı araç motorda vb yerlerde audi ve vw logolu parçalar bol bol var ancak golf biraz daha makyajlı a3 biraz daha prestijli hepsi bu.umarım aradığınız aracı hayırlısıyla bulursunuz.sorularınız olursa cevaplamaya hazırım...

birader getireyim bir 125lik honda civic geçersen anahtarım sende , geçemezsen arabanı uçurumdan yuvarlayalım (kaskodan para alamayacaksın) , var mısın ?

• Aracın kalitesine kimsenin bir sözü yok ancak motoru gerçekten kötü, 1.6 lt Mpi motor lpg ile uyumlu ancak üst devirlerde gerçekten hissiz, yanısıra Volkswagen grubunun başına bu günlerde çevreci örgütleri salan da yine aynı motor, tüketim ve çevre kirliliğine katkısı ile hakkında açılan yüzlerce davanın sebebi olan ünlü motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

quote:

Hocam fiyat konusunda tam olarak yorum yapamam ancak araç kötü bir araç değil.burada söylenenlere inanmayın o 1.6 motor denildiği kadar çöp de değil.zaten çöp olsa bu kadar sene araçlara konulmazdı.o methedilip durulan civic in otomatiği ile 1.6 golf ümle kalktım 3 denemede de açık ara geçtim kendisini.inanmazsanız teknik veriler de beni doğruluyor zaten.öte yandan yine aynı aracın yol bilgisayarı 10 lt tüketim gösterirken ben 7.6 lt lerle geziyorum.

demek istediğim araç hoşunuza gidiyorsa alın.bende açıkcası size yakın bütçelerle a3 baktım uzun süre sonra gidip 0 golf aldım şimdide çok mutluyum.zaten hemen hemen aynı araç motorda vb yerlerde audi ve vw logolu parçalar bol bol var ancak golf biraz daha makyajlı a3 biraz daha prestijli hepsi bu.umarım aradığınız aracı hayırlısıyla bulursunuz.sorularınız olursa cevaplamaya hazırım...

birader getireyim bir 125lik honda civic geçersen anahtarım sende , geçemezsen arabanı uçurumdan yuvarlayalım (kaskodan para alamayacaksın) , var mısın ?

Otomatik getir yapalım bilader eyv...

• a3 gerçekten çok kaliteli bir araba.Buna laf yok ancak kasası yıllardır aynı ve bence artık çok sıkıcı,ancak sorunsuz.Gelelim motoruna; bu motorda vw gurubunda yıllardır kullanılan bir motor.1.6 8v 102 hp eski ancak lpg ile çok uyumlu, sorunsuz, dayanıklı.Alt devirlerde çok canlı, 5bin devirlere kadar soluksuz tırmanır ancak sonrasında güçte düşme oluyor tepkileri zayıflıyor.Ama bu haliyle bile 180-190 km hızlara soluksuz turmanır.Bu arabayı alırsınız lpg takıp yıllarca binebilirsiniz.Tercih size kalmış.
  • LPG ile ne kadar yakıyor bu motorlar?? Normal benzinle en az 10lt deniliyor..
  • 110bg aracın her tarafı sportback olsa ne yazar, gelen geçer tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Arkadaşlar ilandaki araçla ilgileniyorum sizin degerli fikirlerinizi almadan işe kalkışmak istemedim
    Bu araba nasıldır ? Kaç bin tl ye alırsam iyidir ? vs vs hersey.
    Tüm görüslerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-kara-prens-tertemiz-kusursuz-boyasiz-76-000-km-a3-55360494/detay/#

2004 model 1.6 otomatik tek kapı f1 şansıman sanruflusu var eşimde

tek eksiği çok yakıyorrrrr şehir içi eşim işine gidiyor geliyor 100 tllik benzinle max 250 km yapıyor azcık basim dersen 50 kuruş yakar ama araba iyi araba tavsiye derim

• quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

LPG ile ne kadar yakıyor bu motorlar?? Normal benzinle en az 10lt deniliyor..

Yeni nesil ve iyi işçilikle montajı yaplmış bir kit ile uzun yolda 7-8 lt civarında yakacağını düşünüyorum. Megane II aracım 9-10 lt arası yakıyor uzun yolda fakat hızı 90 a düşürünce 6-7 lt aralığına düşüyor.
  • tavsiye etmem
  • quote:

Arkadaslar performans olarak degerlendirir misiniz asagıdaki aracada baktım gayet güzel ama fiyatı cok geldi sıfırı 44.000 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-hatasiz-boyasiz-honda-civic-55757655/detay/

bu araca bu para veilmez.
  • audi a3 te meşhur hitler motorumuz var 1.6 102 ps ama yakıt tüketimine bak neredeyse 2.0 160 beygir alfa romeo 159 ile aynı 1-2 litre var arada sadece.ayrıca alfa romeolarda yazan yakıt tüketimlerini pek önemsemeyin alfa sportif bir araç olduğu için sportif olarak değerler yazılır mesela 159 için 12 litre yakar denmiş şehiriçi ama 10 litre rahat rahat görülür.alfa romeo 159 ile a3 kıyaslanması bile saçma.yapmayın allah aşkına takmışsınız bir alfa romeo'nun yakıt tüketimine 2.0 motor 160 beygir şehiriçinde 10 11 litre yakıyor daha ne olsun audi a3 1.6 102 ps motoruyla aynı değerleri yakalıyor.
  • Mesajlarınız icin tesekkürler arkadaslar simdi tekrar bakabildim bayağı mesaj gelmis.
    Hondayı ve diger aracları cıkardım aklımdan a3 almak icin cıktım yola suandan itibaren
    bu arabada kafama yattı alacagım gibi görünüyor motoru en fazla ne kadar kötü olabilir 2007 model audinin?
    benim aklıma takılan tek konu aracın fiyatı ? 37bin bana fazla geldi bu araba icin. 33bin-35bin arası teklif edecegim aklımdaki fiyat bu suan.
  • quote:

Mesajlarınız icin tesekkürler arkadaslar simdi tekrar bakabildim bayağı mesaj gelmis.
    Hondayı ve diger aracları cıkardım aklımdan a3 almak icin cıktım yola suandan itibaren
    bu arabada kafama yattı alacagım gibi görünüyor motoru en fazla ne kadar kötü olabilir 2007 model audinin?
    benim aklıma takılan tek konu aracın fiyatı ? 37bin bana fazla geldi bu araba icin. 33bin-35bin arası teklif edecegim aklımdaki fiyat bu suan.

Motoru kötü değil. Merak etmeyin. Fakat kesinlikle LPG ile kullanacaksanız düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

110bg aracın her tarafı sportback olsa ne yazar, gelen geçer tokatlar

sportpack a3 de 5 kapı demek spor olmasıyla alakası yok...
  • 2006 audi a3 1.6 fsi ambition sahibi olarak fiyatı bana biraz fazla geldi aracın donanımı pek iyi degil attraction paket tahminimce ağer çok acil alma gibi bi durum söz konusu degilse biraz daha beklemenizi tavsiye ederim her nekadar ilk başta insana çok çekici gelsede aracı boş alırsanız sonra pişmanlık duyup araçtan soğuyabilirsiniz öyleki bazı attraction paketlerde yol bilgisayarı bile yok benden sana tavsiye eğer lpg taktırıcaksan 1.6 düz al taktırmıcaksan fsi tercihin olsun fiyatı biraz daha arttıra bilirsen 1.4 al kesinlikle ambition paket almaya gayret göster araç sahiplerinin full dolu falan demesine aldanma sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

quote:

kaç metre yarış , 0-100 yarışı yapacak halimiz yok 0-400 mü yapacağız sen önce onu söyle de

• adam ilanda 300 krş yakıyor demiş eğer o araba şehir içinde 450 nin altında yaksın bende arabanın a sından anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooler

aynısı bende var. sen burda söylenenlere bakma :D

bendeki 2009 makyajlı olanı.

motoru senın golf motorunla yanılmıyorsam 1e1 aynı motor o yuzden yakısına ve cekişine yorum yapmayacagım biliyorsundur zaten.

kalitesine, tokluğuna, dizaynına, sağlamlığına yorum yapmak isterdim ama onada yorum yapmayacagım yıllardır sınıfında kendini kanıtlamış bir araçtır.

araçla ilgili herhangi bir sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.

Senin arabanla '01 Golf arasında 200kg kadar ağırlık farkı var.Bu yakıt tüketiminde ort. 1-1.5lt performansta rezilleri işaret eder...
  • Donanım desen araç bomboş kliması manuel fonksiyonel direksiyon bile yok. Motoru desen lpgsiz türkiye şartlarında binmek zor lpg taktırmak için 1.500 tl civarında bir masraf daha çıkacak onu amorti etmek için uğraşacaksınız bir de. Sadece markaya para vermiş olacaksınız ben olsam başka alternatiflere yönelerdim ama siz bilirsiniz hayırlısı olsun
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:09:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.