Şimdi Ara

15 Bin Civarı Ne Önerirsiniz? (BMW 3.16i vs Mitsubishi Lancer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cesmuru Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 bin TL civarı araba alacağım. BMW 3.16i (E36) ve 3.18 serisi, dört kapı bir otomobil almayı düşünüyorum ama o fiyata daha iyi bir otomobil varsa değerlendirebilirim. Bir de şu anda Mitsubishi Lancer'ı incelemeye koyuldum. Motoru daha güçlü, hacmi küçük, tipi de yerinde ve fiyatı uygun. Belki daha yeni olduğundan Lancer tercih edebilirim. Önceliğim dört kapı olması, düşük yakıt tüketimi, hatta LPG (Araç benzinliyse LPG taktırabilirim) ve estetik görünüme sahip olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 22 Temmuz 2010; 20:05:26 >

• az benzin demişsin ama bu araç tabiri caizse içer
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

az benzin demişsin ama bu araç tabiri caizse içer
    15.000 demişsin 17.000 tl araba örnek göstermişsin bence eski bmw alma parçası pağlı benzini çok vergisi çok bence bmw alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

15.000 demişsin 17.000 tl araba örnek göstermişsin bence eski bmw alma parçası pağlı benzini çok vergisi çok bence bmw alma

Alıntıları Göster
    O değilde 316i alma 318 al daha iyi gidiyor hemde yakıtında değişiklik yok 1.6 motor pek yetmiyor o kasaya. 318is lere faln bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

O değilde 316i alma 318 al daha iyi gidiyor hemde yakıtında değişiklik yok 1.6 motor pek yetmiyor o kasaya. 318is lere faln bak

Alıntıları Göster
    Pazarlıkla 16500 civarına çekebilirim diye o ilânı paylaştım.

Hangi arabaya göre benzini içiyor hocam?

3.18is'ler tek kapı, ben dört kapı istiyorum. 3.18i'nin yakıt tüketimi de iyi mi? Bir de LPG düşünüyorum.

'93 model 3.18i
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-serisi-biniciye-masrafsiz-3-18i/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 22 Temmuz 2010; 8:58:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

3.18is'ler tek kapı, ben dört kapı istiyorum. 3.18i'nin yakıt tüketimi de iyi mi? Bir de LPG düşünüyorum.

'93 model 3.18i
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-serisi-biniciye-masrafsiz-3-18i/detay

3.18 is sadece 2 kapı değil, 4 kapılı olanları da var.
    Belki ilanlarda denk gelmemişsinizdir.
    Üniversitede okurken arkadaşımda vardı oradan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

quote:

'93 model 3.18i

3.18 is sadece 2 kapı değil, 4 kapılı olanları da var.
    Belki ilanlarda denk gelmemişsinizdir.
    Üniversitede okurken arkadaşımda vardı oradan biliyorum.

Alıntıları Göster
    Ankara'da istediğim kriterlerde 3.18iS bulamadım ama 3.18i var. Eğer yakıt tüketimi 3.16i ile aynıysa değerlendirebilirim. Aslında arabanın gidişi önemli değil, sonuçta yarışmayacağım. Çalışan aksamı iyi durumda olan, ciddi kazası olmayan; mümkünse kazasız olan bir 3.16i de güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 22 Temmuz 2010; 9:30:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Ankara'da istediğim kriterlerde 3.18iS bulamadım ama 3.18i var. Eğer yakıt tüketimi 3.16i ile aynıysa değerlendirebilirim. Aslında arabanın gidişi önemli değil, sonuçta yarışmayacağım. Çalışan aksamı iyi durumda olan, ciddi kazası olmayan; mümkünse kazasız olan bir 3.16i de güzel olur.

Alıntıları Göster
    Bu paraya eski araba alma Parçası vs pahalı oluyor BMW , Mersonun...(Parça parası dert değilse temiz bulabilirsen al) Başka araçlara bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 22 Temmuz 2010; 9:31:50 >

• quote:

Ankara'da istediğim kriterlerde 3.18iS bulamadım ama 3.18i var. Eğer yakıt tüketimi 3.16i ile aynıysa değerlendirebilirim.

3.18 i ve 3.18 is arasında ciddi performans farkı vardı diye hatırlıyorum.
    3.18 is 140 hp ve çok güzel gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bu paraya eski araba alma Parçası vs pahalı oluyor BMW , Mersonun...(Parça parası dert değilse temiz bulabilirsen al) Başka araçlara bak derim.

Yeni arabanın da vergisi yüksek oluyor. Ayrıca uç durumlar ve keydi değişimler hariç bir arabanın parçasıkolay kolay değişmez sanırım. Parça fiyatlarına dün kardeşimle bakmıştım, E36'ların orijinal amortisörü 100 TL. Herhalde değişebilecek parçaların başında amortisör gelir.

@AiQUiDiE, 3.18iS, coupe olmasa alabilirdim. Belki de iki kapı olmasından, fiyatları daha düşük. Baktıklarımda manuel vites de fazla yok ve bazıları da kazalı. Mantık yürüterek bu araçların hor kullandıldığını tahmin ediyorum. Jantları falan orijinal, kazasız bir BMW bulursam kaçırmam. Hacıdan falan olursa daha iyi olur hatta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yeni arabanın da vergisi yüksek oluyor. Ayrıca uç durumlar ve keydi değişimler hariç bir arabanın parçasıkolay kolay değişmez sanırım. Parça fiyatlarına dün kardeşimle bakmıştım, E36'ların orijinal amortisörü 100 TL. Herhalde değişebilecek parçaların başında amortisör gelir.

@AiQUiDiE, 3.18iS, coupe olmasa alabilirdim. Belki de iki kapı olmasından, fiyatları daha düşük. Baktıklarımda manuel vites de fazla yok ve bazıları da kazalı. Mantık yürüterek bu araçların hor kullandıldığını tahmin ediyorum. Jantları falan orijinal, kazasız bir BMW bulursam kaçırmam. Hacıdan falan olursa daha iyi olur hatta.

Alıntıları Göster
    Çok yüksek km'li araçlara bakıyorsun emin ol uzun süreli kullanamazsın ve satarken baya zarar edersin. Yaptığın masraflarda cabası, bence yüksek model az km'li normal araçlara bak.
    Bende 3.18IS arıyordum cayır cayır sonra mantıklı düşünmeye başladım gittim 2006 model G.Punto aldım şu an 53000km'de ben memnunum hem yakıt konusunda hemde masraf konusunda.
    Biliyorumki BMW alsaydım cepte para kalmazdı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Çok yüksek km'li araçlara bakıyorsun emin ol uzun süreli kullanamazsın ve satarken baya zarar edersin. Yaptığın masraflarda cabası, bence yüksek model az km'li normal araçlara bak.
    Bende 3.18IS arıyordum cayır cayır sonra mantıklı düşünmeye başladım gittim 2006 model G.Punto aldım şu an 53000km'de ben memnunum hem yakıt konusunda hemde masraf konusunda.

Alıntıları Göster
    Her arabanın yapacağı yol aynı değil ama. BMW gibi bir araba iyi kullanıldığında milyonu rahatlıkla deviriyor ama Fiat, Renault, Opel gibi arabalar iki yüz, üçyüz binde rektefiye olabiliyor; BMW'de genelde beş yüz binde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Alıntıları Göster
    ilk mesajdaki bmw bence yaramaz. yerinizde olmsam e 200 bakardım hafifte modlardım
    sanırım bu araç forumdan bir arkadaşındı kaza yaptı sonra

• quote:

Her arabanın yapacağı yol aynı değil ama. BMW gibi bir araba iyi kullanıldığında milyonu rahatlıkla deviriyor ama Fiat, Renault, Opel gibi arabalar iki yüz, üçyüz binde rektefiye olabiliyor; BMW'de genelde beş yüz binde.

Alıntıları Göster
    bmw nin parçası bol ve ucuz yine aynı şekilde eski mersolarında öyle. ama hoşaf olmamış bir 15 yaşında araç bulmanız bayağı bir zor olacak. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

bmw nin parçası bol ve ucuz yine aynı şekilde eski mersolarında öyle. ama hoşaf olmamış bir 15 yaşında araç bulmanız bayağı bir zor olacak. kolay gelsin.

Teşekkürler. Orijinal bir BMW olursa, hatta ilk, belki ikinci sahibinden de olursa iyi durumda bir BMW bulabileceğime inanıyorum. Çelik jantlı, xenon farklı BMW'si olan, Sincan, Keçiren gibi yerler oturanlar, efendi efendi kullanıyorum dese de gaza gelip mutlaka arabasını bağırtmıştır, yanlamıştır, birileriyle kapışmıştır hatta büyük ihtimalle kazası bile vardır. Motor kısmı ve tavan hariç kazalı bir BMW de alabilirim. Baktığım ilânlarda çamurluk, bagaj gibi yerleri hasarlı olan araçları çok iyi düzeltmişler, işçiliği bayağı iyiydi. :) Zaten aracın genel durumundan ve sahibinden aracın nasıl kullanıldığı anlaşılabilir ve arabadan anlayan birkaç kişiyle aracın motoru ve hareketli aksamlarını inceleyip almayı düşünüyorum. 200.000 km civarı BMW'ler iyi durumda görünüyor ve bu BMW kalitesindeki bir araba için fazla değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

ilk mesajdaki bmw bence yaramaz. yerinizde olmsam e 200 bakardım hafifte modlardım
    sanırım bu araç forumdan bir arkadaşındı kaza yaptı sonra

Alıntıları Göster
    Alacağım araç biraz lüks sınıfa girsin istiyorum ama aşırı masraf çıkartacaksa ki pek sanmıyorum, '98 ve üzeri Ford Focus da düşünebilirim.

Ford Focus ile BMW 3.16i'yi kıyaslamak gerekirse artı ve eksileri nelerdir?

Bir de Honca Civic vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 22 Temmuz 2010; 11:00:20 >

• quote:

Alacağım araç biraz lüks sınıfa girsin istiyorum ama aşırı masraf çıkartacaksa ki pek sanmıyorum, '98 ve üzeri Ford Focus da düşünebilirim.

Ford Focus ile BMW 3.16i'yi kıyaslamak gerekirse artı ve eksileri nelerdir?

Bir de Honca Civic vardı...

Alıntıları Göster
    bende bakıyorum 2 aydır temiz bir 318is ,bulursam alacagım 2.ci araç olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Bu araçlar arasında en alınası bana göre Ford Focus alacaksanız 2000 ve üstü modellere bakmanızda fayda var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-satilik-2000-model-ford-focus-ambiente-28636278/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-otomatik-focus-ghia-bakimli-xenon-kromline-28640413/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-hatasiz-2000-model1-6-ghia-hacback-orjinal-28636028/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-acil-satilik-28634461/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-cok-temiz-2001-model-fort-focus-chia-28632280/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-abs-4-hava-yastigi-klima-alarm-celik-jant-focuss-28621330/detay

Alıntıları Göster
    çankaya hatta mümkünse çayyolu taraflarında site veya müstakil evlerde yaşayan muhitlerden ev bakın garaj arabası olma ihtimali daha yüksek. aracın kaportasına ne oluyorsa park halindeyken oluyor. kupasını beğendiğinizz aracı almaktan pek korkmayın 2 bin harcandığında motor yürüyen şanzuman iyi bir ustanın elinden geçip 0 olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bachree

çankaya hatta mümkünse çayyolu taraflarında site veya müstakil evlerde yaşayan muhitlerden ev bakın garaj arabası olma ihtimali daha yüksek. aracın kaportasına ne oluyorsa park halindeyken oluyor. kupasını beğendiğinizz aracı almaktan pek korkmayın 2 bin harcandığında motor yürüyen şanzuman iyi bir ustanın elinden geçip 0 olur.

Alıntıları Göster
    318İS lerin 4 kapılıları var 318i le farkıda çok yani birde arkadan darbeli araba almayın bu bagaj kısmından alınan darbelerde ne kadar yapılsada eskisi kadar olamıyormuş cok zararlı diye duydum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.