Şimdi Ara

275.000 Km. de 2003 model bir Volvo S40 alınır mı sizce ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukarda sorumu sordum aracın başka hiç bir sıkıntısı yok herşeyi orjinal sadece km beni düşündürdü. Bende eski bir volvo kullanıcısı olarak bu araçlarda km nin pek önemli olmadığını düşünenlerdenim ama genede sizin de fikrinizi almak istedim ?? İyi günler... 275.000 Km. de 2003 model bir Volvo S40 alınır mı sizce ??
     275.000 Km. de 2003 model bir Volvo S40 alınır mı sizce ?? 275.000 Km. de 2003 model bir Volvo S40 alınır mı sizce ??

• Himm,hocam motoruna bakittinizmi?Belli bi kmye gelen araclarda yag yakma problemi oluyor bugun sanayideydim bitane 2000model primera vardi 2500kmde 1 ltyag yakiyomus kmde 230.000civariydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde yağ yakmanin km ye degilde motorun hor kullanılıp kullanilmadigina göre degistiğine inananlardanim

• Baktırdım hocam herhangi bir sorun yok dedi usta eksperde de %91 çıktı motoru ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Ben genelde yağ yakmanin km ye degilde motorun hor kullanılıp kullanilmadigina göre degistiğine inananlardanim
    Bu ji ler az çok durum belli eder normalden ucuz ise alınmaz değil. Yağ yakma da yanarsa yüksek devirde yanar . Kontrol edin bu hususlari.
  • serhat (rh+1907) kullanıcısına yanıt
    Motoru cok iyi cikmis,bide ayrintili bi bakitin ve mutlak kullanin araci alinir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Motoru cok iyi cikmis,bide ayrintili bi bakitin ve mutlak kullanin araci alinir hocam.
    Eyv hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

Eyv hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..
    araba alırken bence yıllık ortalama 20,000 Km geçmesin
    bu durumda arabanın yani 12 yıllık bir araba alıyorsan 12*20 = 240,000 km geçmesin derim

bazı arkadaşlar buna itiraz edebilir
    araba yıllık 12,000 km kullanılsa aylık 1000 km eder böl 30 a günde 30 küsür km
    kullanmış demektir bu da kısmen temiz araba demektir

yıllık 6000 km olsa günde 15 km eder 7 km bir mesafeyi hergün gidip gelmiş sayılır bu durumda çok temiz arabadır.

yıllık 24,000 km yapsa ..... günde 60 km yapar bence üsttekiyne göre yorgun araba ve uzak durun derim.

uzun lafın kısası
    275000 / 12 = 22916.6666667 = ortalama yıllık 23,000 Km yapar

ben olsam almam.

• Hocam hesap için teşekkürler hiç bu açıdan hesaplamamıştım

• quote:

Hocam hesap için teşekkürler hiç bu açıdan hesaplamamıştım
    Ben olsam almam , daha düşük kmlere bakarım
  • Ben alıp satan bi adam değilim aklımda 3 tane model var fiat stilo alfa romeo volvo s40 bu modellerin araaında en cazip volco geliyor bana onlarında km leri işte biraz uçuyor temiz beni en azından 5 sene üzmeyecek bir araba almak istiyorum sonra Allahın berirse aıfır alıcam zaten .
    2.el pazarı ne olursa olsun keyif alıcağım zevkle bineceğim araç modelleri alıcam 3 ününde bende yeri ayrı :))

• Neler yazmışım ben ya haplı gibi klavye birbirine girmiş

• quote:

Neler yazmışım ben ya haplı gibi klavye birbirine girmiş
    275000 km deki bu aracı için satıcının istediği fiyat ne? bu km ye gelmiş bir araç kollu kumar makinası gibidir, sizde patlarsa şaşırmayın. bi 25 bin km yaptıktan sonra 300 bin km lik bir aracı siz satarken alıcılar kara kara düşünmez mi peki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

275000 km deki bu aracı için satıcının istediği fiyat ne? bu km ye gelmiş bir araç kollu kumar makinası gibidir, sizde patlarsa şaşırmayın. bi 25 bin km yaptıktan sonra 300 bin km lik bir aracı siz satarken alıcılar kara kara düşünmez mi peki...

Alıntıları Göster
    Aynen muhakkakki bır yorgunluk vardır bende aynen katılıyorum arkadasın dedıgıne Volvo parça olarak cok pahalıdır motor kaça yapılır sandık motoru kac para bunlarıda alıcaksanız bır araştırın derım ben kesınlıkleen

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Aynen muhakkakki bır yorgunluk vardır bende aynen katılıyorum arkadasın dedıgıne Volvo parça olarak cok pahalıdır motor kaça yapılır sandık motoru kac para bunlarıda alıcaksanız bır araştırın derım ben kesınlıkleen

Alıntıları Göster
    önemli değil, biz yorum yazarız alıp almamak size kalır.
    yıllık 23,000 yapan bir araba yorgun arabadır uzak durulması gereken arabadır.
    tek istisna her 10,000 km. de servis bakımı yapılan arabalardır. bu arabalar sürekli yetkili serviste bakımı yapılırsa
    ve her parça değişiminde orjinal parça takılmışsa bu durumda 400,000 km. bile olsa alırım, 500,000-600,000 km. satarım
    öbür türlü yıllık 20,000 ortalamayı geçen araba alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

önemli değil, biz yorum yazarız alıp almamak size kalır.
    yıllık 23,000 yapan bir araba yorgun arabadır uzak durulması gereken arabadır.
    tek istisna her 10,000 km. de servis bakımı yapılan arabalardır. bu arabalar sürekli yetkili serviste bakımı yapılırsa
    ve her parça değişiminde orjinal parça takılmışsa bu durumda 400,000 km. bile olsa alırım, 500,000-600,000 km. satarım
    öbür türlü yıllık 20,000 ortalamayı geçen araba alınmaz
    yıllık 29 bin km yapmış uzun yol aracı 238 binde dizel araba aldım 3 bindir sorun yok yağ yakma çekiş düşmesi yok yakıt gayet iyi 5. vites 2 bin devirin bir üst çizgisinde devir düşmeden rampa çıkıyorum 3 - 4 yolcu ile. bakımlı ise alınır hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri37781

yıllık 29 bin km yapmış uzun yol aracı 238 binde dizel araba aldım 3 bindir sorun yok yağ yakma çekiş düşmesi yok yakıt gayet iyi 5. vites 2 bin devirin bir üst çizgisinde devir düşmeden rampa çıkıyorum 3 - 4 yolcu ile. bakımlı ise alınır hocam.

Alıntıları Göster
    Aracın motor durumunu tek eksper ile sonuçlandırmayın. 2-3 farklı yere gösterin. Bu kilometreler eğer araç düzgün ve bakımlı kullanıldıysa pekte sorun değil. Aracı alacağınız kişi kaçıncı sahibi birde o önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Aracın motor durumunu tek eksper ile sonuçlandırmayın. 2-3 farklı yere gösterin. Bu kilometreler eğer araç düzgün ve bakımlı kullanıldıysa pekte sorun değil. Aracı alacağınız kişi kaçıncı sahibi birde o önemli.

Alıntıları Göster
    Düzgün kullanılmış ise bir o kadar daha rektefiye istemeden rahatlıkla yapar.

Fakat bunu bilemezsin motor yaptırmakda pahalı birşey değil zaten.

Şase, direkler ve poryalar önemli olan bunlarda oynama yoksa fiyatta uygunsa alınır binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Düzgün kullanılmış ise bir o kadar daha rektefiye istemeden rahatlıkla yapar.

Fakat bunu bilemezsin motor yaptırmakda pahalı birşey değil zaten.

Şase, direkler ve poryalar önemli olan bunlarda oynama yoksa fiyatta uygunsa alınır binilir.

Alıntıları Göster
    Volvo hocam bu hararet görmemişse, conta yakmamışsa kilometre çok problem değil. Zira bu araçlarda hem alüminyum motor bloku var (Emin değilim ama 2000 model 2.0 motorlar alüminyum), hem de Volvo'lar dayanıklı arabadır. Sadece hararete pek gelmezler.
    Aracı biraz kullanın, hatta Volvo S40 kullanmış binmiş birisine kullandırın o anlar dilinden. Ancak motor yaptırmak Volvo'da biraz pahalı olabilir. Yine de düzgün kullanımda 275 bin bu arabalar için hiç bir şey değil. Öyle ya, takside nice arabalar 600-700 bin deviriyor. Fiyatı uygunsa, kaportada hasarı yoksa alınır binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Volvo hocam bu hararet görmemişse, conta yakmamışsa kilometre çok problem değil. Zira bu araçlarda hem alüminyum motor bloku var (Emin değilim ama 2000 model 2.0 motorlar alüminyum), hem de Volvo'lar dayanıklı arabadır. Sadece hararete pek gelmezler.
    Aracı biraz kullanın, hatta Volvo S40 kullanmış binmiş birisine kullandırın o anlar dilinden. Ancak motor yaptırmak Volvo'da biraz pahalı olabilir. Yine de düzgün kullanımda 275 bin bu arabalar için hiç bir şey değil. Öyle ya, takside nice arabalar 600-700 bin deviriyor. Fiyatı uygunsa, kaportada hasarı yoksa alınır binilir.

Alıntıları Göster
    Bence topuklar totoya vura vura kaçılır. Bu arabayı alsanız elinizde kalır. Motoru ne kadar iyi olursa olsun 200k km lik aracı gören direk vaz geçiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.