Arkadaşlar Merhaba ,
Yaşadığım bölgeye motor elim ayağım yeni bir motor aldım ama alırken de çok düşünmedim değil evo250 yıllarımı eskittiğim motorumu satmadan yeni gözdem joyrıde 300 cc yi aldım 240 bın tl den:) daha da gidiyor gitmekte olan fiyatlar :) kafamdaki soru işareti şu evo mu satacam ama bir yandan da fiyatlar saçma sapan 70 de isteyen var 120 de isteyen var piyasası ne çözemedim insanlara çakal çukal da gözükmek istemiyorum nedir sizce aşağı yukarı pıyasası 2013 model 37 bin km de motorum hiçbir sıkıntı yok çok şükür aktif olarak da kullanıyorum konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların cevaplarını merakla beklerim bu arada yeni aldığım joyrıde 300 hakkında da bilgisi olan arkadaşlar da varsa tavsiyelerini çok rahatlıkla dınleyebilirim..
teşekkürler...
Pincher köpeğim Hakkında !!
merhaba arkadaşlar size kızımı tanıştırayım ismi martha :))
20 25 gün oldu sahipleneli aşılarını yaptırmaya başladım köpeklerle ilgili çok bilgim yok ama verilen bilgilere göre bir minyatür pincher dendi bana biraz kırma gibi geldi ama önemli değil çok tatlı bir yavru 7 aylık olduğu söylendi bu arkadaşlar hakkında bilgisi olan ya da köpeğimin gerçek cinsi hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim tek bildiğim gerçekten çok akıllı söz dinleyen hiç sesi çıkmayan bir köpek olması şimdiden teşekkürler :))
|
alpha n850x ve note 3 n900x live demo
|
LPG ilk kullanım
|
|
|
|
|
Evladıma Miras Bu Sevda !!! |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.848 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası