Şimdi Ara

Honda CV R 2.0 ES 1999 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıklama da yazdım çok temiz bir jip buldum arkadaşımın dayısının aracı orjinal 90.000 Km de araç garaj arabası ya da bahçe arabası diyim :) araç hakkında bildiğiniz birşeyler varsa paylaşmanızı rica ediyorum ??

• fiiyatı nedir
  • 24000
  • Aşırı araştırmamakla beraber, kronik bir soruna rastlamadım. Koldan vites olması efsane. Temizse 23.000'e falan bağlayın. Bir ara 18.000-19.000 arasıydı piyasası, ama her araç gibi yükseldi. Buna rağmen araç temizse o parayı hakeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

24000

hocam km falan baya iyi hemen alın
  • Evet piyasa yükseldi maalesef ama 20 22 albea ya clio ya vereceğime eskiymiş demeden jeep e binetim daha iyi hele bir de cv r ise bu hiç kullanmafım ama hayran olduğum bi araç umarım hayırlısı neyse o olur benim hakkımda :)

• Km gerçek olması harika olurdu.
    LPG de 14-15 lt civarı yakıyor onu da Söyleyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda cr-v 1.6 i-dtec
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kronik sorunu yoktur merak etmeyin temiz ise yıllarca kullanılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km gerçek olması harika olurdu demişsiniz çok eminsiniz olöadığından neye bağlıyorsunuz bunu ? Adam kışın almanyada yazın 2 ay burda yaşıyor aracın ilk sahibi o 2 aylık periyodda yaptığı yol marmaris ve köyleri sizce bunun neresi anotmal onu anlamadım ?

• O paraya çok iyi aracı da biliyorsunuz zaten anladığım kadarıyla.Alın gitsin clio vermiyorlar o paraya.
  • serhat (rh+1907) kullanıcısına yanıt
    Yorum yapan kişi, satıcının durumunu bilemez, piyasa da çakal dolu malum. Sizi iyi niyetle uyarmak istemiş.

• anlattığınız gibiyse o fiyata o araba bedava. alıp sağlam bir bakım yapın bir pasta cila bir lpg ile ya tertemiz binin yada aldığınızın üstüne 5-6 bin lira kar ile rahat satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

Km gerçek olması harika olurdu demişsiniz çok eminsiniz olöadığından neye bağlıyorsunuz bunu ? Adam kışın almanyada yazın 2 ay burda yaşıyor aracın ilk sahibi o 2 aylık periyodda yaptığı yol marmaris ve köyleri sizce bunun neresi anotmal onu anlamadım ?

Normal şartlarda yılda 10.000 km yapan biri bile (ki buna az kullanan kişi deriz ) bu araba ile toplamda yaklaşık 170.000 km yol yapmış olur. Normal kullanan biri yılda ortalama 15000 kullanır -ki bu da 255.000 km eder. Anormal olan bu işte... Piyasadaki bir çok Aracın km si düşürülmüş. Millet 120.000 De diye 300.000 deki araçlarla geziyor. Gerçekten 90.000 km de bu aracı bulduysan öp başına koy. Al kullan. Kolay kolay çıkmaz böyle araç. Ben uyarayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadri.abi -- 8 Mayıs 2015; 15:14:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.