Şimdi Ara

Fiesta ST 2.0 16 v Duratec

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005-6 fiesta ST 2.0 16v duratec alınır mı?

• Alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Alınır.
    Vergisi koymayacaksa karting arabası gibi arabadır diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OceanMaster

Vergisi koymayacaksa karting arabası gibi arabadır diyebilirim..

Alıntıları Göster
    çok yakıyor söliyim satanların cogu ondan satıyor haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

çok yakıyor söliyim satanların cogu ondan satıyor haberin olsun

Alıntıları Göster
    ekonomi yapmak gibi bi durum yoksa alınır zaten bununla istesende ekonomi yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

ekonomi yapmak gibi bi durum yoksa alınır zaten bununla istesende ekonomi yapamazsın

Alıntıları Göster
    çok yakardan kastımız kaç lt?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykilinc

çok yakardan kastımız kaç lt?

Alıntıları Göster
    söle kısaca standart bir 2,0 motordan biraz daha fazla yakıyor benim tahminim şehir içi normal kullanım 10 litre civarı olur ki ortalama 45 kurus gibi bir rakam yapar benim tahminim nerden biliyorsun dersen bir arkdasa arac almak için seceneklerin içinde buda vardı gitti adamla hos sohbet falan aracı gayet temiz hosumuza gitti falan pazarlık asamasına gelmeden sordum neden satıyorsunuz ozel bir nedeni varmı diye adam cok yakıyor şehir içinde demişti ki ciddi anlamda iyi bir rakama alıcaktık ancak yakıt olayı düşündürdü ha suda var arac cok performanslı zaten st versiyon fordlar bunun için yapıldıgından aracın normal fiesta dan bariz farkı kullanınca ortaya cıkıyor ama lpg takılırmı konusunu bilmiyorum eger araca lpg baglantısı yapılıyorsa ozaman yakıt ekonomisi saglanabilir ancak tabi işin bir de vergi boyutu var arac güzel ben kullandıgım zaman begenmiştim ancak tabi karar senin

not: sahibinden de lpg liler var demekki takılaibliryor

• quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

söle kısaca standart bir 2,0 motordan biraz daha fazla yakıyor benim tahminim şehir içi normal kullanım 10 litre civarı olur ki ortalama 45 kurus gibi bir rakam yapar benim tahminim nerden biliyorsun dersen bir arkdasa arac almak için seceneklerin içinde buda vardı gitti adamla hos sohbet falan aracı gayet temiz hosumuza gitti falan pazarlık asamasına gelmeden sordum neden satıyorsunuz ozel bir nedeni varmı diye adam cok yakıyor şehir içinde demişti ki ciddi anlamda iyi bir rakama alıcaktık ancak yakıt olayı düşündürdü ha suda var arac cok performanslı zaten st versiyon fordlar bunun için yapıldıgından aracın normal fiesta dan bariz farkı kullanınca ortaya cıkıyor ama lpg takılırmı konusunu bilmiyorum eger araca lpg baglantısı yapılıyorsa ozaman yakıt ekonomisi saglanabilir ancak tabi işin bir de vergi boyutu var arac güzel ben kullandıgım zaman begenmiştim ancak tabi karar senin

not: sahibinden de lpg liler var demekki takılaibliryor

Alıntıları Göster
    10 lt yüksek ama göze alınabilir. Tabi bence performanslı kullanımda 12 lere bile çıkar diye düşünüyorum. LPG kullanılır zira mondeo motoru üstündeki motor.

Görünümü güncelliğini kaybetti biraz ama genelde yol tutuşu ile ilgili çok iyi yorumlar var. Sahibindende pek fazla araç bulamadım . Bulduklarım 23-26 arasında sizce 23 eder mi bu araç?

• quote:

10 lt yüksek ama göze alınabilir. Tabi bence performanslı kullanımda 12 lere bile çıkar diye düşünüyorum. LPG kullanılır zira mondeo motoru üstündeki motor.

Görünümü güncelliğini kaybetti biraz ama genelde yol tutuşu ile ilgili çok iyi yorumlar var. Sahibindende pek fazla araç bulamadım . Bulduklarım 23-26 arasında sizce 23 eder mi bu araç?

Alıntıları Göster
    alternatifler 27 civarı impreza 2.0r 160 hp ama bunun yakıtı ciddi üzer diyorlar ki bencede üzer (13-14 lt ten aşağı inemezsin diyorlar) vede araba çok boş...sadece motor yani...
    megane rs bunun için bütçeyi zorlamak lazım 32 civarı falan diye düşünüyorum sahibinden'deki piyasası turbolu araç olması ve genelde hor kullanılmış olması caydırıyor beni..

yani fiesta st alıp gerekirse chip'e girmek daha iyi geliyor.

• quote:

alternatifler 27 civarı impreza 2.0r 160 hp ama bunun yakıtı ciddi üzer diyorlar ki bencede üzer (13-14 lt ten aşağı inemezsin diyorlar) vede araba çok boş...sadece motor yani...
    megane rs bunun için bütçeyi zorlamak lazım 32 civarı falan diye düşünüyorum sahibinden'deki piyasası turbolu araç olması ve genelde hor kullanılmış olması caydırıyor beni..

yani fiesta st alıp gerekirse chip'e girmek daha iyi geliyor.

Alıntıları Göster
    Yeni fiesta çok güzel bir araç benim çok hoşuma gitti. 1 kez kullandım yol tutuşu inanılmaz
    ama içi küçük geldi bana yada büyük arabadan inip ona binincede küçük gelmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Yeni fiesta çok güzel bir araç benim çok hoşuma gitti. 1 kez kullandım yol tutuşu inanılmaz
    ama içi küçük geldi bana yada büyük arabadan inip ona binincede küçük gelmiş olabilir

Alıntıları Göster
    2 kilometresi 1 liraya yürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

2 kilometresi 1 liraya yürür

Alıntıları Göster
    LPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

LPG

Performans aracı alıp Lpg mi bağlatsın yani?
  • yeni sistem "LPİ" takılırsa güzel olur. 3.000tl gibi bir rakam istiyorlar ama.
  • quote:

quote:

LPG

Alıntıları Göster
    2.0 st zenginsen alırsın , 10 litrenin aşağısını düşünme bile , fakat bence hiç mantıklı değil o kadar yakıt bu devirde zengin olsan bile , 1.6tdci sportlara bak derimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-120-hp-1-6-dizel-56244814/detay/?source=promotion_hpva#

2.0 st nin performansını vermez ama çok da zayıf kalmaz 1.6 tdci o araca gereğinden fazla tork veriyor hem de yakıt tüketimi olarak 2.0 st ile arasında oldukça fark var , 1.6 tdci ile 5-6 litre yakıyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

2.0 st zenginsen alırsın , 10 litrenin aşağısını düşünme bile , fakat bence hiç mantıklı değil o kadar yakıt bu devirde zengin olsan bile , 1.6tdci sportlara bak derimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-120-hp-1-6-dizel-56244814/detay/?source=promotion_hpva#

2.0 st nin performansını vermez ama çok da zayıf kalmaz 1.6 tdci o araca gereğinden fazla tork veriyor hem de yakıt tüketimi olarak 2.0 st ile arasında oldukça fark var , 1.6 tdci ile 5-6 litre yakıyor diye biliyorum

Zevk unsurunu atlıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

orasını bahsetmekle bitmez o yüzden atladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 11 Ağustos 2011; 2:09:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

orasını bahsetmekle bitmez o yüzden atladım

Alıntıları Göster
    Zevk içinse alınır.

Günlük kullanacaksınız koşarak uzaklaşın.

• quote:

quote:

LPG

O zaman yakıtı dert etmemesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

quote:

LPG

O zaman yakıtı dert etmemesi lazım

Alıntıları Göster
    performans arayıp lpg bağlatmak gerçekten büyük mantıksızlık olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.