Şimdi Ara

2012 Seat Ibiza 1.4 ST Style alayım mı? (40.000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geniş Station Wagon ve uzun süre kullanacağım bir araç arıyorum. 40.000 TL'e kadar bütçem var. 1 Aydır yaptığım araştırmalar sonucunda bu araçta karar kıldım ve 40.000TL'e almayı düşünüyorum.Şuan tam 100.000km de, Araçta 2 parça(bagaj,sol ön çamurluk) boyalı, 2 ayrı kayıt toplamı üzere 1500 lira hasar kayıdı bulunuyor. Style paket ve donanımları gayet hoşuma gitti, bütün bakımları yetkili serviste yapılmış ve kayıtlı. Önceki arabam Peugeot markaydı ve beklenmedik birçok sorun ile karşılaştığım için PSA grubundan VAG grubu araçlarına geçiş yapmak istiyorum.

Sizce bu fiyata bu araç alınır mı, 35-40 bin tl bandında daha iyi ve temiz bir araç bulabilir miyim?

• Bende hb vardi atiker lpg li en ucuzu
    Efsane az yakiyordu 1 senede 60km yaptim tik demedi tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fyati epey uygunmus kaçırma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamanda sorulmaz bile temizse eksperi kaçırma al bin gez zaman eyi değil fotomobil fiyatlar için

• şu arabayı 40 bine sıfırını satamadılar.ölüsü 40 bin olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak ayında. 2014 model Özel Technic Gri rengini 18 Binde ilk sahibi olarak 47 ye sattım. 800 Lira tramer 1 parça sol çamurluk lokal boyalıydı. Ya piyasa cok arttı. Ya da araç pahalı.
  • maalesef piyasa çok arttı.
    arz talep meselesi birazda tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2015_2016 1.0 75liklerden bak derim hem yakit daha az olur hemde guncel motor.

43_45e bulabilirsin.

• Merhaba aynı aracın 2013 modelini kullanıyorum iç hacim olarak çok geniş değil bilginiz olsun, diz mesafesi biraz dar, bagaj olarak gayet yeterli. Biz 2 senedir kullanıyoruz şu anda 96000 km de bakım dışında bir masraf çıkarmadı. Motor çok güçlü değil yokuşlarda devirli kullanmak gerekiyor ama LPG ile çok makul yakıt tüketimi var.
  • içi hb ile aynı dar ama sw kasa olduğu için bagajı geniş, motor sorunsuz ve lpg uyumlu donanım iyi, bakım ve genel durumuna göre içinize siniyorsa alınır.
  • Bence kesinlikle çok çok uygun ama bir bit yeniği olmasın ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.