Şimdi Ara

Auris 1.33 Life vs Clio 1.2 75 Bg ICON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Efendim; Bu iki araç arasında siz tecrübelerinize dayanaraktan hangisini tercih ederdiniz?

Aynı sınıfta araçlar olmadığını biliyorum efendim. Motorları nasıldır. Çekiş gücü olarak uçmaz ama yeterli düzeyde midir? İkisinin arasında kalma sebebim aynı fiyat olması. Auris En baz modeli. Clio En Full modeli. Bakım masrafları, Uzun yol performansı, Yüksek hızlardaki Güvenliği ve Donanım gibi konuları karşılaştırınca hangisini satın alırdınız?

Auris 1.33 101 PS 132 NM 46.500
    Clio 1.2 75 Bg 105 NM 46.000

• Ben olsam clio alirdim. Boş arabaya binmektense, dolu bir dusuk segment arabaya binmeyi tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım alma araba al.C sınıfının rahatlığını b sınıfının donanımına değişmem ben.
  • Tabii ki auris
  • 1.2 16 v motor aurise denk olmaz ,0.9 tce ile karşılaştır

• Tabiki auris hocam.
    Gerçekten donanım belli bi yere kadar. Koy klimayı elle çevir ama sağlam olsun.
    Hem sanırım auriste güvenlik standart oluyır. Yani 7 hava yastığı, vsc, tcr, yokuş kalkış bişeyler full zaten. Tam emin değilim, inceleyin bi. eee toyotanın kalitesi de malumunuzdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Tabiki auris hocam.
    Gerçekten donanım belli bi yere kadar. Koy klimayı elle çevir ama sağlam olsun.
    Hem sanırım auriste güvenlik standart oluyır. Yani 7 hava yastığı, vsc, tcr, yokuş kalkış bişeyler full zaten. Tam emin değilim, inceleyin bi. eee toyotanın kalitesi de malumunuzdur.

Auris dijital klima da standart

İkisi arasında tartışmasız auris diyorum. Daha güvenli, daha konforlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Auriste güvenlik standart hocam kesinlikle Auris diyorum.
  • Bu ikisi arasından tercihim Auris olurdu.
    +C sınıfı oluşu ve boyutları
    +Motoru (clioya göre)
    +Güvenlik
  • Kıyas götürmez. Aurisim servisteydi megan verdiler clio değil bak Megan dan sonra arabama binince ohh dedim. Modeli benimkinden yüksekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roq -- 5 Nisan 2015; 13:50:47 >
  • Öncelikle Tüm değerli cevaplarınız için teşekkür ediyorum efendim herkese. Bende Donanım hastası bir insan değilim. Full aracım olan GOLFte en çok kullandığım hız sabitleme eller serbest giriş ve 5 inçlik multimedya idi. Diğer özelliklerini kullanmadım hiç. Bende Aurise yakın hissediyorum kendimi. 47.750 liradan 46.500 liraya bıraktılar. Renk farkı da almıyorlar. Güvenlik Full, Dijital klima, kol dayama, follow me, direksiyondan kontrollü müzikçalar, Tek problemi arka camlar manuel
  • Auris tabi ki. 1.6 sını almaya bak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihCoskun50 kullanıcısına yanıt
    İşte o olmadı
    Amaaannn bırak onu arkadakiler düşünsün

• Kesinlikle auris. Clionun özellikle o motor ölü denilebilecek bir motor. Ivır zıvır donanımları her zaman kullanmayabilirsiniz ama araç sizde olduğu sürece o motoru kullanacaksınız.

• Auris neden?

1. Yeni kasa

2. 6ileri vites olması

3. Üst segment olması

4. Toyota ve japon olmasi

5. Lpgye uyumlu olması

Bu sebepler auris için yeterli.

• Clioyu çok seviyorum ICON baya dolu.

Fakat o motoru almayın. Çok kullandım.

Rampalarda çekmiyor. Sürekli düşük vites yüksek devirle çıkıyorsunuz. Bu kezde yakıt çubuğunun hızla düştüğünü gözlerinizle görüyorsunuz.

• 0.9 olsa Clio derdim ama 1.2 de şansı yok. Bence Auris'in tek sıkıntısı 1.33 olması nedeniyle 1.6 motor hacmi üzerinden vergilendirilmesi.

Not: 1.2 Clio kullanıcısıyız
  • tabiki auris donanım olarak cliodan zayıf olsada bi kalitesi var toyotanın renoyu küçümsediğimden değil. c sınıfı b ye göre konforludurda...Ama auris 6 vites bu yakıt tasarrufu için önemli bir neden aurisin torku vede beygiri yüksek ha ne olur klima dijital değilde manuel olur ama gene aynı işi görür...tabiki tercih sizin ama ben olsam bu durumda auris derdim kesinlikle....Yalnız şöyle bir sorun olacak 1.33 auris alırsanız 1.6 vergisi verirsiniz.clionunda vergi avantajı var işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 5 Nisan 2015; 17:04:06 >
  • tabiki auris.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.