Şimdi Ara

Ford Focus 3.5 1.6 TDCİ 115 hp Manuel SW Style Hakkında Düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beni tanıyanlar illaki vardır uzun süredir konu açıyorum.İçinizden diyebilirsiniz konu açıp,açıp duruyorsun birşey aldığın yokHali hazırda kullandığımız araç olduğundan acelemiz yok.Paramız kenarda duruyor en hoşumuza giden aldığımızda en içimize sinecek aracı almak istiyoruz.O Yüzde 45-50.000 TL'lik İ20 1.2'den 1.6 Tdı B8 Passat'a kadar geniş skalada her aracı düşünüyorum

Keskin bir beklentim veya kriterim yok.Bu focus'lar hep hoşuma gidiyor ama SW'leri ayrı hoşuma gidiyor.(Büyük ihtimal aile aracı olduğu halde spor araç kadar iyi sürüş dinamikleri nedeni ile)arada kendimi arka koltukta çocuk koltuğu yanımda eşim bagaj pandizota kadar dolu rampa,düz,viraj uçurak gittiğimi hayal ederken buluyorum kendimi..

Ama şuan çokta öyle bir araca ihtiyacım yok.Ama alırsam Logan mcv ile benzer karasorde olmasına rağmen her alanda devrim yaşarım diye düşünüyorum logan'dan sonra..Bir tane konfigüre ettim.Sw 1.6 Tdci 115 Manuel style paket Manyetik gri 83.115 Tl çıktı.. Siz ne düşünüyorsunuz genç birine gidermi?Yoksa boşwer benzinli sedan al geç paranın bir kısmıda kalsın mı dersiniz?

Kongire ettiğim aracı bir türlü becerip ekleyemedimAlttaki gibi..

http://apps.ford.com.tr/configurator/tur/00l/yyy/images/tur00lyyy1jw1tx(a)acmst(a)cob_3_0.png

• Style paketten makyajla birlikte ön park sensörü ve otomatik park etme özelliğini çıkardılar, çok dolu bir araç değil, 83bin de az bir rakam değil.

Fakat araç gayet güzel, diz mesafesi sınıfının en düşüklerinden. Sürüş dinamikleri ise sınıfının en iyilerinden.

Kısa vadede ettireceği zararı saymazsak uzun yıllar boyunca binilebilir.

Fakat bu bütçede alternatif önerim Astra J Sedan Sport donanım. Liste fiyatından 7-8 bin liraya yakın indirimler alabilmek mümkünmüş. Sıfır olarak Seat Leon ST X-Perience ve Octavia Combi olabilir, bu versiyonları çok satmadığı için çok ciddi indirimler alabilirsiniz. Geçen sene Leon X-Perience'larda 12 bin tl indirim yaparak araç sattıklarını öğrendim satış temsilcisinden.

2.el olarak önerim ise Megane III Sport Tourer 1.6 dCi GT-Line 130 beygir. Çok iyi gidiyor ona rağmen 5.5, 6 litre yakıyor.

Sıfır olarak aldığınız SW aracı kısa sürede satmak isterseniz zarar miktarı büyük olur o yüzden minimum 4 5 sene binilmeli diye düşünüyorum.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Güzel ve bilgi dolu yorumunuz için teşekkür ederim hocam

Sw araç düşüncem kesin değil yani sadece focus sw hoşuma gitti sizlere danışayım dedim.Sedan Astra hoşuma gitmiyor.Leon ST X-periance'deki indirim fenaymış..Ama onuda alsam büyük ihtimal Normal versiyon TDI/Dsg alırım.Ama leon'a Hb karoser daha iyi gidiyor gibi..

2.El zaten düşünmüyoruz(Ailece)Spor tourer'ın sıfır km'de sadece 1.5 dci'ı vardı galiba?Oda zaten hem artık eskimeye yüz tuttu hemde fiyatı abartı gibi..

Yani kesin bir sw araç düşücem yok sadece hoşuma gitti her türlü tavsiyeye hazırım.Şunu şu kombinasyon al deyin bakayım istiyorumHer türlü tavsiyeye açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 9 Mart 2016; 0:17:04 >

• Sw arac dusunuyorsaniz ikinci el degerini kaybetmis 1 yasinda arac bakin , karli cikacaksiniz. Benim param olsa oyle yapardim, yapamiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 benzinli Avensis alıp tüp taktır

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    3-5 Bin için 2.el almaya değmez hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

1.6 benzinli Avensis alıp tüp taktır

Tüpmü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Dizel diyosan 1.6 dci 130 hp Megane Sport Tourer'da olur

• quote:

Hatayda vardi bi tane 2014 auris 2 1.6 advanced sky. otomatik. 57 yazmisti. 8 bin kmdeydi arac. Durdu durduu durduu ilan yayindan kaldirildi. Takip ediyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Hatayda vardi bi tane 2014 auris 2 1.6 advanced sky. otomatik. 57 yazmisti. 8 bin kmdeydi arac. Durdu durduu durduu ilan yayindan kaldirildi. Takip ediyordum

1.6 motoru Corolla'da kullanma imkanı bulmuştum hocam,gerçekten keyifliydi.Aslında 8 bin km ve 57 bin tl gayet iyiymiş.Sizin aradığınız tarzda bi araba,kaçırmasaymışsınız keşke..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

1.6 motoru Corolla'da kullanma imkanı bulmuştum hocam,gerçekten keyifliydi.Aslında 8 bin km ve 57 bin tl gayet iyiymiş.Sizin aradığınız tarzda bi araba,kaçırmasaymışsınız keşke..

Rengi kahve idi. Lansman rengi. Kotu duruyor

• Gene sallamaya başlamış ahali; Yok efendim SW kasa ikinci elde ölüyor, git 1 yaşında al!

Bak bak baak!

Son 15 yıldır SW araç kullanıcısıyım, her zaman da piyasada ki SW araçların ikinci ellerini takip ederim. Hatta sıfır için de ara ara fiyat alırım ve böyle bir duruma asla ve katta şahit olmadım.

Lütfen tecrübeniz olmayan alanlarda sallamasyon yada atmasyon yorum yapmayın.

Şuan baktığınız aynı donanıma bundan 6-7 ay önce fiyat almıştım, ellerinde bulunan aracı 70 bin TL ye bırakacaklardı ancak farklı ihtiyaçlardan ötürü ötelemek zorunda kaldım. Ve o alamadığım aracın şuan ikinci elleri halen 68-69 bandı altında yok!

Trend X paketli olanları 63-65 bandından sıfır alınıyordu o zamanlar ve onlarında şuan ikinci el olarak en düşüğü 62.500 TL civarında ve aşağısı yok! Kasa fark etmiyor artık, model marka iş yapıyor.

Kimse işkembe-i kübra'dan atıp tutmaya çalışmasın.

• Sıfır 1.4 TSi SuperB alırdım

• Güncel!

• bagaj önemliyse tsi superb yada tdi octavia filan düşünülebilir. Yada i30 CW- ceed CW bakabilirsiniz steyşn istiyorsanız
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Megane 4'ü bekle.

http://www.renault.fr/gamme-renault/vehicules-particuliers/megane/nouvelle-megane-estate/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 9 Mart 2016; 15:07:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.