< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnuzngt -- 18 Mart 2019; 23:15:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnuzngt -- 18 Mart 2019; 23:15:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1150 kg arabaya 125 hp turbo motor çok rahat yeter. 140 hp olmasının 0-100 değerini kağıt üzerinde düşürmek dışında çok büyük bir espirisi yok. Trafik ışıklarında tapagaz kalkmıyorsanız, gelen geçenle yarışmaya kalkmıyorsanız pek bir farkını göremezsiniz.
|
Arkadasimda 150lik leon var. Motor kasaya fazla geliyor. Kesinlikle guclu bir motor uzun yolda keyif verir ama sehir ici resmen zulum. Araba neredeyse her kalkista ani donuste patinaja kaliyor. Ben olsam 125lik secerdim, daha rafine bir motor. Tabi guclu olan daha cazip geliyor ama inanin bana trafikte isik yaninca biraz hizli kalkayim dediginiz her an patinaja dusmek insani yolculara karsi rezil ediyor
![]() |
LSPİ'ye mağruz kalmak istemiyorsanız 125 Hp alın
|
Turbo beslemeli küçük hacimli motorlarda yüksek beygir risk demektir her zaman, 1.4 tsi 160 beygir passat cc veya shiroccolar nerdeler yoklar niye üretimi durdu ? Çünkü piston kırma şikayeti çok fazla geldi.
|
2 yil once 10bin kmde fr 2015 62ye almadim suan 95 olmuş vay bee pirime bak sen 125 hp alin 140liklar tutulmaz
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|