Şimdi Ara

Astra L enjoy 1.2 130 vs Golf 8 1.0 impression

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba golf 7 125hp manuel aracimi degistirmek istiyorum.golf impression cok bos deniyor ,performanslar golf 20 hp eksik olmasina ragmen 0-100olarak 0.2 sn falan var sanirim.sizce hangisi tercih edilir ve nedenleri nelerdir?ikisini de bayide bulamadigimdan inceleyemedim.

Astrada kullanilan 1.2 130luk motorun kroniklerivar sanirim.yolda kalanlar vs okumustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 27 Mayıs 2023; 0:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kesinlikle astra'yı seçerdim golf'un yanında daha yeni bir otomobil gibi duruyor . Aracın içide , dışı da çok şık. Golf 8 ise artık demode kalıyor bence.
    Astra'nin bir kronik sorunu var mıdır bilgim yok ama opel otomobillerinin boyalarindan insanlar çok şikayetçi . Boya soyulması yaşayan kişiler var. Eskisi gibi 3-4 kat boya atmiyorlar demek ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 27 Mayıs 2023; 14:8:52 >
  • İki aracı da test edin bir önce, içinize birisi siner sonra unuttuğunuz bir detay olursa eklenir..

Golf 7'den sonra iki aracı beğenmeme ihtimaliniz var. otomatik vitese geçiş değişimi gibi geliyor bana.

• Manuelde golfü tercih ederdim, liste fiyatından bulunabilirliği de daha yüksek. Impression boş paket için yeterli donanıma sahip bence. 1-2 donanım da ekletebilirsiniz serviste veya dışarda

• opel astra malzemesi kalitesiz araç. vag grubunun seati neyse psa nın opeli de o. golf 8 alırsanız ilerde satarken daha çok prim yapar. bence golf alın. hem kalite hem ticari açıdan.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Liste fiyatından bulmak imkansız gibi.

Şöyle bi baktım da pert kayitliya 865 yazmışlar en düşük

• 1.2 motorun kronikleri çözüldü,golf 1.0 da güzel otomobil
    burada önemli olan hangisi daha dolu ise onu alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Doğuş getiriyor zaman zaman. Talep düşük. Cupraya da 1.8m yazıyorlar daha bu hafta 3 renk seçeneği sunularak liste fiyatından teslim alındı

• Astra daha iyi bir araç. Yalın gülmezin karşılaştırma videosuna bakabilirsiniz

• İkisi arasından Astra

• commandx C kullanıcısına yanıt

O adamın incelemeleri çok güzel hem tarafsız hemde detaylı incelemeler yapıyor.

• Astra L enjoy 1.2 130 vs Golf 8 1.0   impression
    Astra L enjoy 1.2 130 vs Golf 8 1.0   impression

• golf 7.5 tan golf8 imp geçtim.Soru varsa cevaplayabilirim.

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt

Bir kıyaslama konusu açın da iyi geyik olsun.

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt

Hocam aracin performanstan memnunmusun,genel olarak memnunmusun.alir almaz onarka park sensoru yaptirrim onun disinda pisman misin?

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt

Devirli kullanırsanız performansı güzel.Genel olarak memnunum ama eski kasa daha iyiydi.Ön arka sensör ve logo kamera var benim aracımda gayet kullanışlı.Ek olarak yağmur sensörü de takılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.