Şimdi Ara

KİA CEED DONANIM SEÇENEKLERİ (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KİA CEED DÜZ VİTES DİZEL İN FULL PAKEDİ VARMI LÜTFEN YARDIMMM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kia Ceed Donanım Seçenekleri

Kia Ceed, farklı ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış çeşitli donanım paketleriyle sunulmaktadır. Bu paketler arasında En Dolu Paketi Hangisi ve Paket Sıralaması şu şekildedir:

• Kia Ceed Impression: Temel model olan Impression paketi, klima, elektrikli camlar ve temel güvenlik özellikleri içerir.
    • Kia Ceed Vision: Vision paketi, Impression paketine ek olarak hafif alaşım jantlar, sis farları ve deri direksiyon gibi özellikler sunar.
    • Kia Ceed Active: Active paketi, Vision paketindeki özellikleri korurken, artırılmış yerden yükseklik, tavan rayları ve arka park sensörleri ile daha maceracı bir görünüm sunar.
    • Kia Ceed Style: Style paketi, Vision paketine panoramik açılır tavan, LED farlar ve anahtarsız giriş sistemi gibi lüks özellikler ekler.
    • Kia Ceed GT Line: GT Line paketi, Style paketindeki özellikleri spor bir görünüm ve güçlü bir motorla birleştirir.

En Full Modeli Hangisi

Kia Ceed'in en full modeli, en gelişmiş özellikler ve teknolojilerle donatılmış Kia Ceed GT Line'dır. Bu paket, diğer tüm paketlerde bulunan özelliklerin yanı sıra aşağıdakileri de içerir:

• 18 inç alaşım jantlar
    • Sportif ön ve arka tamponlar
    • Alüminyum pedallar
    • Sportif direksiyon simidi

Kia Ceed 2012 En Dolu Paketi Hangisi

2012 model Kia Ceed için sunulan en dolu paket, Kia Ceed Style idi. Bu paket, otomatik klima, deri koltuklar, navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası gibi özelliklere sahipti.

Kia Ceed'in donanım paketleri, ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun modeli seçmene olanak tanır. İster temel özellikler ister lüks donanımlar arıyor ol, Kia Ceed'de beklentilerini karşılayan bir paket bulacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok malesef.
  • ORTA PAKETİ VARMI ??
  • evet var ''motion'' diye geçiyor.
  • çok sağol kardeş varmış sitesinede baktım. ancak bazı özellikleri bulamadım. mesela asr varmı bu araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ

çok sağol kardeş varmış sitesinede baktım. ancak bazı özellikleri bulamadım. mesela asr varmı bu araçta

ASR ve ESP(Kia'da TCS ve VSM diye geçiyor)sadece en üst paket olan Concept'te sunuluyor,onunda dediğim gibi düz vites seçeneği yok.
  • bugün galeride baktık ama araba sevdasına hiç bişe sormamışım :) büyük ihtimal alıyoruz bu arabayı çok sağol
  • quote:

bugün galeride baktık ama araba sevdasına hiç bişe sormamışım :) büyük ihtimal alıyoruz bu arabayı çok sağol

Rica ederim hayırlı olsun.Motion mı alıyosunuz Concept mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

bugün galeride baktık ama araba sevdasına hiç bişe sormamışım :) büyük ihtimal alıyoruz bu arabayı çok sağol

düz vites istediğimiz için mecbur motion :S concept olsaydı düz vites onu alırdık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

düz vites istediğimiz için mecbur motion :S concept olsaydı düz vites onu alırdık

Anladım,sağlık olsun.Motion da yeterince dolu zaten.

• teşekkürler. bu arada. bu araçta motion pakedinde. dışardaki havayı içeri almama özelliği varmı. mesela egzos kokusu var dışarda. hemen o anda kapatıp dışardaki havayı almamak istiyorum. o varmı? çok soru sordum ya
  • Sanırım siparişle araç getirme işine başlamışlar,bence galeriye bir sorun.Fazla bir fark olmaz arada,istediğiniz donanım paketini düz vitesle alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.