Şimdi Ara

Opel Astra Sedan Hangi Donanım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
20.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum.
    Yeni bir otomobil almayı planlıyorum.

0 Km Astra Sedan 1.6 115 Hp Edition Plus 62.000 TL

Yine 0 Km Astra Sedan 1.4 140 Hp Sport 82.000 TL

Motor ve donanım için aradaki 20.000 TL vermeye değer mi?
    1.6 115 hp tatmin eder mi performans olarak ? Yoksa turbolu olanı mı alınmalı ?
    Kullanan arkadaşlar araç yalıtım,performans ve konfor nasıl ? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F997573F0 -- 25 Nisan 2017; 19:26:3 >

• Arkadaşlar yok mu yorum yapan?
  • Turbo almak,günah diyen oldu sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 olması şart değilse çok temiz 1.6cdti astra öneririm 1.4t lpg uyum konusunda 1.6 lara nazaran çok daha sorunsuz fabrikasyon lpg li dahi satılmıstı illa 0 olcaksa 1.4t birde 2 bin tlye sıralı sistem lpg takarsanız hem güçlü hemde az yakan bir araç olur performans konusunda dağlar kadar fark var ama yakıt nerdeyse aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

0 olması şart değilse çok temiz 1.6cdti astra öneririm 1.4t lpg uyum konusunda 1.6 lara nazaran çok daha sorunsuz fabrikasyon lpg li dahi satılmıstı illa 0 olcaksa 1.4t birde 2 bin tlye sıralı sistem lpg takarsanız hem güçlü hemde az yakan bir araç olur performans konusunda dağlar kadar fark var ama yakıt nerdeyse aynı.

Yorumun için teşekkürler hocam. 2. El düşünmüyorum, neden dersen güvenemiyorum. Yani 1.4 T olmalı diyorsunuz.
  • Fiyat farkı fazla turbo için o kadar verilmez.
    Normal kullanıcı için yeterli motor,turbolu modelle son viteste çıkılan rampayı bir alt vitese alarak çıkarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olaya sadece motor ve donanim farki olarak bakmayin, iki aracin icine oturun aradaki malzeme farkini goreceksiniz. Bende cosmo 1.4T vardi arkadasimda 1.6 dizel edition plus, aynalar koltuklar orta konsol hepsi farkli. Bu iki arac arasindaysaniz gidip gorun bayide.

Ayrica cok km yapiyorsaniz yakiti bel buker haberiniz olsun, 1.4 T benzinde 50 litre ile 650 km yol yapıyordum cogu sehir disi.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrct -- 25 Nisan 2017; 19:42:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence bırakın o ne diyor bu ne diyoru,siz kendiniz ne diyorsunuz önemli olan bu..

Bence c segmenti bir araçta motor turbolu olacak ve bir kaç donanım fazla olacak diye aynı araca 20.000 TL fazla verilmez heleki bu aracı kredi çekip alacaksaniz hiç verilmez.

Sonuçta aynı araca bineceksin biraz daha güçlü biraz daha donanımlı aynı araca binmek mi yoksa 20.000 TL ye ailenizle bütün Avrupa yi gezmek mı? Veya yurt içinde 4_5 sene tatil yapmak mı? (Örnekler fırsat maliyetini belirtmek için verilmiştir fazla takilmayan)

Ama ben zaten hayat standarti yüksek birisiyim canım ne istiyorsa yapıyorum, arabamdan alacağım her zerre keyif artışı benim için önemli diyorsanız ve bu aradaki fiyat farkı çok önemli değilse tabi ki 1.4 sport tavsiye edilir.

Sonuçta demek istediğim o aradaki 20.000 TL nin önemi kişiden kişiye değişir ve bunun sizin için önemini en iyi siz bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Hocam olaya sadece motor ve donanim farki olarak bakmayin, iki aracin icine oturun aradaki malzeme farkini goreceksiniz. Bende cosmo 1.4T vardi arkadasimda 1.6 dizel edition plus, aynalar koltuklar orta konsol hepsi farkli. Bu iki arac arasindaysaniz gidip gorun bayide.

Ayrica cok km yapiyorsaniz yakiti bel buker haberiniz olsun, 1.4 T benzinde 50 litre ile 650 km yol yapıyordum cogu sehir disi.
    Edit:imla

Peki hocam teşekkürler.. Yani yakıtı biraz yakıyor diyorsunuz. Yıllık 13.000 Km falan yapıyorum. En iyisi dediğiniz gibi bayide bi göreyim araçları. Peki hocam konfor ve yalıtım olarak nasıl diğer modellerle kıyaslandığında ? (Golf, Focus vs..)
  • Eğer LPG takarım derseniz 1.6 alın, yoksa imkan dahilinde turbo alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hocam bence bırakın o ne diyor bu ne diyoru,siz kendiniz ne diyorsunuz önemli olan bu..

Bence c segmenti bir araçta motor turbolu olacak ve bir kaç donanım fazla olacak diye aynı araca 20.000 TL fazla verilmez heleki bu aracı kredi çekip alacaksaniz hiç verilmez.

Sonuçta aynı araca bineceksin biraz daha güçlü biraz daha donanımlı aynı araca binmek mi yoksa 20.000 TL ye ailenizle bütün Avrupa yi gezmek mı? Veya yurt içinde 4_5 sene tatil yapmak mı? (Örnekler fırsat maliyetini belirtmek için verilmiştir fazla takilmayan)

Ama ben zaten hayat standarti yüksek birisiyim canım ne istiyorsa yapıyorum, arabamdan alacağım her zerre keyif artışı benim için önemli diyorsanız ve bu aradaki fiyat farkı çok önemli değilse tabi ki 1.4 sport tavsiye edilir.

Sonuçta demek istediğim o aradaki 20.000 TL nin önemi kişiden kişiye değişir ve bunun sizin için önemini en iyi siz bilirsiniz.

Peki hocam değerli yorumunuz için teşekkürler..

• Hocam kiyasladiginiz araclari kullanmadim malesef o yuzden bilmiyorum, 120-130dan sonra ruzgar sesi aliyor biraz ama bu hizlara ancak otobanda cikarsiniz onda da problem olmaz. O hizlara cikarsaniz yakita 2 litre ekleyin

Benim is yerim 25 km uzakta bir ilcedeydi 90-100 ile giderdem basmaya korkuyordum acikcasi😀

• Kesinlikle değer..Motor HP olarak da tork olarak da çok daha iyi.daha az yakar ve daha çok kaçar.Ayrıca edition plus boş bir araç..sport donanımda ondan çok daha fazla özellik var..bunların hepsini alt alta toplayınca vereceğiniz farka değer kesinlikle
  • Hocam 115lik motor cok olu bir motor,tamamen lpg icin alinir alinirsa. 140'lik evet 140 gibi gitmiyor astranin agir bir araba olusu sebebiyle ama 115ligin icinden geciyor. 125 hp tsi<140hp ecotec<140/150hp tsi. Bu sekilde siralayim belki anlasilir olur.

• Bende Ocak ayında1.6 benzinlisini aldim. 900 km de iyi bir ustaya lpg taktirdim. Şu an hem çekiş hemde yakit olarak çok memnunum.

Araç kalkislarda ve eğimi azda olsa rampali yolda giderken 1 ve 2. viteste biraz ağır kaliyor. Ama bunun haricinde özellikle lpg taktiktan sonra yeterli performans sunmaya başladı. Mesela 3.vitesle girdiğim bir rampada 4.vitese atabiliyorum ve arac bogulmuyor.

Araç ile hiç uzun yol şansım olmadi. Uzun mesafeli rampalarda nasil olur bilmiyorum...

Yakita gelince 3000 km ortalamam 7.9 lt

Sakin araç kullanan biri isen bu araç gayet yeterli olacaktir.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim,arkadaşlar. O zaman 1.4 140 hp almak daha mantıklı gibi.
  • Yeni aatra sedan cikti mi

• Atmosferik bakınıyorsanız Megane/Elantra falan alın bence.
  • 1.4t lpg li cosmo kullanicisi olarak soyluyorum kesinlikle deger. Turbo alin maddi gucunuz yeterliyse

• Kesinlikle değer.

Not. Sedan elite kullanıcısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.