Şimdi Ara

Opel Astra Sedan Hangi Donanım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
20.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20 bin fark çok bence, dizel falan olsa olur da benzinli sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edition Plus aldım bende. O kadar farkı motor ve donanım için vermeye hiç gerek yok. Turbo çok yakacak. Kol dayama ve dijital klima dışında önemli eksiği yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 26 Nisan 2017; 9:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Hocam olaya sadece motor ve donanim farki olarak bakmayin, iki aracin icine oturun aradaki malzeme farkini goreceksiniz. Bende cosmo 1.4T vardi arkadasimda 1.6 dizel edition plus, aynalar koltuklar orta konsol hepsi farkli. Bu iki arac arasindaysaniz gidip gorun bayide.

Ayrica cok km yapiyorsaniz yakiti bel buker haberiniz olsun, 1.4 T benzinde 50 litre ile 650 km yol yapıyordum cogu sehir disi.
    Edit:imla

sizin araç kaç modeldi? Şuan cosmo donanım yok elite var. 2017 lerde konsol malzemeleri aynı bildiğim kadarıyla.
  • 115lik yürümüyor. Düşük kmli 1.4t cosmo paket alın içinde büyük ekran olan vs.

• 20 bin kilometre 1.4T Sport kullandım. Sizi aşırı zorlamayacak ve uzun bir süre binerim diyorsanız değer derim

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Benim 2013 sedandi, k kasa hatcbackleri bilmiyorum.

• 1.6 atmosferik gercekten cok hantal. Astra h hb de kullandim. Emin olun 99 modelm1.5 100 beygir hyundai accent bile cok daha seri.

Belli ki lpg takacaksiniz siz. 1.4 t yede lpg takiliyor. Belki borazdaha masrafli olur ama hep performans hem ekonomi ayni anda olur.

• babamda 1.6 benzinli edition var bende 1.6cdti sport arada inanılmaz fark var. 1.4T için yorum yapamıyorum ama edition-sport donanım farkı fazla. bütçeniz yeetrliyse sport 1.4t alın
  • Yorumlarınız için teşekkürler.
  • 1.6 motoru LPG ile uyumlu değil bildiğim kadarıyla ayrıca kasada eskidi. LPG siz kullanırsanız ortalama 8 litre/100 km gözden çıkarın. Başka alternatiflere yönelin opel takıntınız yoksa

• j kasada 1.6 cdti gerisi hikaye
  • mrct M kullanıcısına yanıt
    K kasa ciktiktan sonra J sedanlari aksesuar olarak torpulediler. Eskiden classic adiyla satilanlar da oyleydi.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Aksine ;kullanmasını bilene turbo daha az yakar ..Sport Turbo nun Edition Plus 115 HP a göre artıları
    +25 HP
    +45 Nm
    +1,7 sn daha iyi hızlanma değeri
    0,4 lt /100 km de daha az yakıt tüketimi (şehir içi)
    LED gündüz farlar-17'' jantlar-elektronik klima-elektronik park freni-kol dayama

Bunların hepsini gözönüne alınca aradaki fiyat farkına değer..140 HP turbonun kullanım keyfi de ayrı konu..bunları 4 yıllık Astra J kullanıcısı olarak yazıyorum..
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    elektronik klima dışında önemli artısı yok. Arabanın 3 te 1 i fiyatı kadar fark var az değil.
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Hocam arada 20 bin var yapmayın. Kol dayama hediye de alınır zaten, led gündüz farının da maliyeti çok düşük. Dişe dokunur tek donanım artısı dijital klima. Performans farkı hissedilir derecede, ben de iki motoru da deneyimledim fakat 20 bin fark komik derecede fazla.

• Parası hesaplı olan insan için dediklerinizde haklısınız..Zaten genelde paramız yetse bile geride biraz daha kalsın diye hep hayalimizden bir tık aşağıda araç almıyor muyuz? Ancak kim satın alacaksa ikisini de kullansın değer mi değmez mi bütçesine ve zevkine göre karar versin ..Ancak bu aracı alıp 4-5 sene kullanacaksa turbonun keyfi bambaşka olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.