Şimdi Ara

palio akü yanındaki sigorta kutusu (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araç palio 2000 1,4 el model lpgli sadece lpd de gitmektedir

şu akünün yanında bulunan sigorta kutusu var aracın çalışmaması için bunlardan birini çıkarırsan çalışmaz dediler bende gece zaten sırayla denerken şansya telin flaşı ile bakıyordum şarj bitti şimdi bunları hatırladığım kadarıyla taktım bu sigortaları ters takma ihtimali varmıdır yani ters takılırsa çalışırmı çalırşa sorun olurmu sizce ters taktıysam birde bunların dizilimi nasıl olmalı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Palio Akü Yanındaki Sigorta Kutusu (Önemli)

Palio otomobillerinde akü yanındaki sigorta kutusu, aracın elektrik sistemini korumak için önemli bir bileşendir. Bu sigorta kutusu, motor bölmesinde, akünün yanında bulunur.

Palio sigorta şeması, hangi sigortaların hangi devreleri koruduğunu gösteren bir kılavuzdur. Her Palio modelinin kendine özgü bir sigorta şeması vardır, bu nedenle aracınızın modeline uygun şema için kullanım kılavuzunuzu kontrol etmeniz önemlidir.

Örneğin, Palio 1.4 modellerinde sigorta kutusu, akünün hemen solunda yer alır ve aşağıdaki devreleri koruyan sigortalar içerir:

• Farlar
    • Sinyal lambaları
    • Korna
    • Klima

Palio teyp sigortası, genellikle "radyo" veya "ses" olarak etiketlenmiş sigortadır. Bu sigorta, aracın ses sistemini korur.

2004 Fiat Palio modellerinde sigorta kutusu, akünün sağında bulunur ve aşağıdaki sigortaları içerir:

• Motor kontrol modülü
    • Yakıt pompası
    • Marş motoru

Sigorta kutusunun konumunu ve sigorta şemasını bilmek, bir sigorta atması durumunda sorunu hızlı bir şekilde teşhis etmene ve gidermene yardımcı olacaktır. Sigortalar atarsa, hasarlı sigortayı aynı amper değerindeki yeni bir sigortayla değiştirmelisin.

Sigorta kutusuna erişirken dikkatli olmalı ve çıplak elle terminallere dokunmamalısın. Ayrıca, herhangi bir onarım veya bakım işlemi yapmadan önce aracının akü kutup başlarını sökmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • araba konusunda pek bilgim yok. elektronik bilgim çook az.

dirençlerin benim bildiğim yönü yok

başka arkadaşlarda fikirlerini yazarsa iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

araba konusunda pek bilgim yok. elektronik bilgim çook az.

dirençlerin benim bildiğim yönü yok

başka arkadaşlarda fikirlerini yazarsa iyi olur

direnç değil şu sarı kırmızı sarı filan renkli olan 4 adet sigorta sigortlar benim sorunum bunların nasıl diziildiği veya ters takılma olasığı varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 14 Aralık 2015; 20:42:31 >
  • benim bildiğim onların yönü yok

• quote:

benim bildiğim onların yönü yok

peki sıralaması nasıl
  • sizinkini bilmemki hocam... benim clio da sigortayı koruyan kapağın üstünde neyin ne olduğunu yazmışlardı. ordan bakarak arızalı parçayı değiştiriyordun

• Sigortalarda yön yok hocam sıra olayına gelirsek amper değerleri önemli çıkardığınız sigortalara bir bakın hepsi aynı amperde ise istediğiniz gibi takın fakat hepsi farklı amper değerindeyse ve yuvaların üstünde altında vb. amper değerleri yazmıyorsa çıkardığınız sigortaların ilk önce nereye bağlı onu bulun atıyorum bir tanesi lpg beynine bağlı sigorta o beyinde kaç amper sigorta kullanılıyor onu araştırın öyle takın kafanıza göre takmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sizinkini bilmemki hocam... benim clio da sigortayı koruyan kapağın üstünde neyin ne olduğunu yazmışlardı. ordan bakarak arızalı parçayı değiştiriyordun

tamamdır yarın sabah kontrol edeceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Sigortalarda yön yok hocam sıra olayına gelirsek amper değerleri önemli çıkardığınız sigortalara bir bakın hepsi aynı amperde ise istediğiniz gibi takın fakat hepsi farklı amper değerindeyse ve yuvaların üstünde altında vb. amper değerleri yazmıyorsa çıkardığınız sigortaların ilk önce nereye bağlı onu bulun atıyorum bir tanesi lpg beynine bağlı sigorta o beyinde kaç amper sigorta kullanılıyor onu araştırın öyle takın kafanıza göre takmayın.

tamadır yön yok muş ozaman yarın sabah dikatlice incelerim teşekkürler
  • Genelde sigorta tablolarının kapağında hangisinin neyin sigortası, kaç amper olduğuna dair işaretler bulunur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.