Renault Megane 2 1.9 DCİ Hakkında Yardım
Herkese iyi forumlar diliyorum Megane 2 1.9 dci alma arefesindeyim araç 220.000 km değişen işlem boya yok güneş yanıkları var. Keçe de yağ kaçağı varmış onu yaptırıp teslim edeceğini söyledi.Genede her ihtimale karşı komple expertize sokacağım aracı. Bu aracın kronik sorunları var mı ikinci eli zayıf gördüğüm kadarıyla fiyat 185000₺ dedi yarın veya sonraki gün baktırmayı düşünüyorum bu aracı daha önce kullananlar oldu mu deneyimleriniz düşünceleriniz hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum yakıtı nasıldır motor performansı nasıldır virajı yol tutuşu nasıldır malum araç ikinci el fiyatları yüksek cebimdeki parada bu kadar. Modelli ve donanımlı olması (ABS klima hava yastığı) ayriyeten beni cezbeden bir durum oldu. Bu paraya temiz R19 Europa lar var efsane Corolla var Megane 1 var Vectra var lakin yazdığım gibi modelli ve donanımlı olması aklıma yattı. En az 2 yıl binmeye niyetim var.
Google de arama yapıldığında reklam siteleri çıkıyor güncellemeleri yaptım virüs programı ile tarattım sonuç değişmedi gene çıkıyor birde arama çubuğuna bir harf yazdığım zaman önerilenler listesi gelmiyor çözüm yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....
E devlet terhis tarihi sorunu
|
|
EKRAN KARTI TAVSİYESİ
|
|
silinsin
|
silinsin
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 792
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44.809 (Bu ay: 753)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 144 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası