Şimdi Ara

TOHUM YEM GÜBRE BAYİİ AÇMAK (İŞ FİKİRİ) YARDIMCI OLABİLECEKLER LÜTFEN İÇERİİİ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE MERHABALAR.....KAFAMA BU SIRALAR BÖYLE BİR İŞ YATTI....YEM TOHUM VE GÜBRE BAYİLİĞİ AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM....LİSE MEZUNUYUM....ZİRAİ İLAÇ İDİ BAŞTA DÜŞÜNCEM AMA ONUN İÇİN ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ BİTİRMEK GEREKİYORMUŞ.....BENDE BU SENE ÜNV. HAZIRLANDIM VE 2 YILLIK BAHÇE TARIMI BÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM....ŞİMDİ BU KONU ŞU ŞEKİL OLDU YAŞADIĞIM BÖLGENİN AĞIRLIKLI OLARAK GEÇİM KAYNAĞI TARIM BAHÇECİLİK VE HAYVANCILIK ÜZERİNE....BU İŞ İÇİN HERHANGİ BİR BÖLÜM BİTİRME HANGİ DİPLOMA VS... NE KADAR MALİYETLE GİRMEK GEREKİYOR??? DEVLETTEN DESTEK KREDİ GENÇ GİRİŞİMCİLERE VERDİĞİ DESTEKLERDEN YARARLANABİLİYOR MUYUZ?? BU SEKTÖR DE ÇALIŞAN BU İŞİ YAPAN KİŞİLERDEN ÖZELLİKLE BİLGİ PAYLAŞIMI BEKLİYORUM VEDE BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN BU İŞİ ÇEVRESİNDE YAPAN BİRİ VAR İSE BENİ BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİREBİLİR Mİ?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI İŞLER HAYIRLI GÜNLER DİLERİM....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tohum Yem Gübre Bayii Açmak: Kapsamlı Bir İş Fikri Kılavuzu

Tarımsal gıda sektöründe iş kurmakla ilgileniyorsan, tohum yem gübre bayii açmak karlı bir seçenek olabilir. İşte başlamanıza yardımcı olacak kapsamlı bir kılavuz:

Piyasa Araştırması

İş planına başlamadan önce detaylı bir piyasa araştırması yapmalısın. Bölgendeki mevcut yem ve gübre bayiilerini belirleyerek rekabet ortamını analiz et. Potansiyel müşterilerinin ihtiyaçlarını ve tercihlerini de anlaman önemlidir.

Maliyet Hesaplaması

Yemci dükkanı açmak maliyeti değişebilir, ancak aşağıdakiler gibi faktörlere bağlı olarak ortalama [Yemci dükkanı açmak maliyeti] tutarındadır:

• Kira veya ipotek
    • Stok
    • Ekipman
    • Pazarlama

İş Planı

Bir iş planı, işletmen için bir yol haritası görevi görecektir. Finansal projeksiyonlarını, pazarlama stratejilerini ve operasyonel planlarını içermelidir.

Lokasyon

Müşterilere kolayca erişilebilen ve görünür bir konum seç. Tarım alanlarına yakınlık ve iyi bir ulaşım bağlantısı avantajlı olacaktır.

Tedarikçiler

Güvenilir tohum, yem ve gübre tedarikçileri bulmak çok önemlidir. Onlarla toptan fiyatlar ve teslimat koşulları konusunda görüşmelisin.

Ürün Yelpazesi

Müşteri ihtiyaçlarına uygun çeşitli bir tohum, yem ve gübre ürün yelpazesi sunmalısın. Özel ürünler veya niş pazarlara odaklanmak rekabette öne çıkmana yardımcı olabilir.

Kazanç Potansiyeli

Yem bayiliği kazancı, gelir ve giderler gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak iyi yönetilen bir işletmeyle [yem bayiliği kazancı] elde etmek mümkündür.

Pazarlama ve Promosyon

Müşterilere ulaşmak ve işletmeni tanıtmak için bir pazarlama ve promosyon stratejisi geliştir. Yerel reklamcılık, sosyal medya ve etkinliklere katılıma odaklanabilirsin.

Sonuç

Tohum yem gübre bayii açmak, tarımsal gıda sektörüne girmek için karlı bir seçenek olabilir. Kapsamlı bir piyasa araştırması, sağlam bir iş planı ve etkili bir pazarlama stratejisi ile başarılı bir işletme kurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sildim

Edit : Şu anda garip hissediyorum kendimi. Adam ekmek parası kazanmaya çalışıyor ben ne yapıyorum. Kusura bakma

Edit : Vaz geçtim, FORUM B*K KOKUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 1 Temmuz 2016; 2:40:18 >
  • ARKADAŞIMIN BABASI BU İŞİ YAPIYOR, ZİRAAT MÜHENDİSİ OLMAN, ORTAĞININ ZİRAAT MÜHENDİSİ OLMASI YA DA ZİRAAT MÜHENDİSİ ÇALIŞTIRMAN GEREKİYOR. KAFANA GÖRE AÇAMIYORSUN.
    BİZ NİYE BAĞIRIYOZ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğinizi tam olarak anlayamadım???
  • D.Gallinari kullanıcısına yanıt
    zirai ilaç satışı dışıunda yem gübre tohum içindemi geçerli???Vede daha fazla bilginiz varsa aktarabilirseniz gerçekten çok memnun olurum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.