Şimdi Ara

Opel Insignia 2.0 CDTI alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
50.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Babamın şu anki aracı 2010 model 1.6 Elegant Toyota Avensis.Aracımızdan ziyadesiyle memnunuz ancak artan akaryakıt fiyatları sebebiyle dizel bir araca geçmeye karar verdik.Ayrıca babam artık manuel araç almak istemiyor birçok markayı taradım ancak bazılarının ya şanzımanı problemli ya da motorları çok güçsüz.Şu anda babama 2.0 CDTI 130 HP Edition Elegance teklif ettim ancak hala karar veremedik. Öncelikle Active Select Şanzıman Toyotanın M/M gibi ve Opel'in diğer Easytronic gibi sorunlu bir şanzımanmıdır??? Ayrıca Avensis'ten Insignia'ya geçince memnum kalırmıyız??? Ve son olarak Edition Elegance donanıma serviste AFL far sistemi taktırma gibi bir şansımız var mıdır???

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 26 Mart 2012; 22:56:16 >

• Performans olarak gayet tatmin eder özellikle tork olarak kuvvetli bir araç vergi dilimi olarak sıkıntı yoksa gerçekden alınabilecek en iyi araçlardan birisi özellikle konfor yönünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Performans olarak gayet tatmin eder özellikle tork olarak kuvvetli bir araç vergi dilimi olarak sıkıntı yoksa gerçekden alınabilecek en iyi araçlardan birisi özellikle konfor yönünden.

+1
  • 9 litre mazot yakar sizin avensise yakin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efthio

9 litre mazot yakar sizin avensise yakin yani.
    2.el temiz bir a4 alın.Paşalar gibi binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu tip yorumlara bitiyorum...
  • active select tam otomatiktir
    diger yazdiklarindan farklıdır,genel olarak bilgiler cok daha az sorunlu odukları yonunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 27 Mart 2012; 10:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu tip yorumlara bitiyorum...

Begenmediysen Porsche onerelim ya da 1.2 jetta o daha iyidir di mi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Babamın şu anki aracı 2010 model 1.6 Elegant Toyota Avensis.Aracımızdan ziyadesiyle memnunuz ancak artan akaryakıt fiyatları sebebiyle dizel bir araca geçmeye karar verdik.Ayrıca babam artık manuel araç almak istemiyor birçok markayı taradım ancak bazılarının ya şanzımanı problemli ya da motorları çok güçsüz.Şu anda babama 2.0 CDTI 130 HP Edition Elegance teklif ettim ancak hala karar veremedik. Öncelikle Active Select Şanzıman Toyotanın M/M gibi ve Opel'in diğer Easytronic gibi sorunlu bir şanzımanmıdır??? Ayrıca Avensis'ten Insignia'ya geçince memnum kalırmıyız??? Ve son olarak Edition Elegance donanıma serviste AFL far sistemi taktırma gibi bir şansımız var mıdır???

dizel otomatik en iyi seçenek : DSG VW 1.6 TDI

• quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Babamın şu anki aracı 2010 model 1.6 Elegant Toyota Avensis.Aracımızdan ziyadesiyle memnunuz ancak artan akaryakıt fiyatları sebebiyle dizel bir araca geçmeye karar verdik.Ayrıca babam artık manuel araç almak istemiyor birçok markayı taradım ancak bazılarının ya şanzımanı problemli ya da motorları çok güçsüz.Şu anda babama 2.0 CDTI 130 HP Edition Elegance teklif ettim ancak hala karar veremedik. Öncelikle Active Select Şanzıman Toyotanın M/M gibi ve Opel'in diğer Easytronic gibi sorunlu bir şanzımanmıdır??? Ayrıca Avensis'ten Insignia'ya geçince memnum kalırmıyız??? Ve son olarak Edition Elegance donanıma serviste AFL far sistemi taktırma gibi bir şansımız var mıdır???

OPC paket ekletin arac cok guzel gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

OPC paket ekletin arac cok guzel gorunuyor.

Alıntıları Göster
    Mayıs'dan bu yana kullanıyorum, henüz 16bin km'de herhangi bir sorun yaşamadım. Prestij anlamında iyi, zengin bir duruşu var. Ortalamam 8.9 zaman zaman hızlı kullanıyorum. Kağıthane,Etiler,Bebek rampa inişli çıkışlı bol trafikli yollara rağmen 8.9 iyi gibi.

hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Bu devlete fazladan vergi kazandırma bence yazık günah 1598 cc dizel otomatik arabalara yönelmenı tavsıye ederim yakıttan da tasarruf edersin .

• quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

Bu devlete fazladan vergi kazandırma bence yazık günah 1598 cc dizel otomatik arabalara yönelmenı tavsıye ederim yakıttan da tasarruf edersin .

Alıntıları Göster
    Biraz farkla 160hp almanızı öneririm.130luk olan gitmiyor bu nedenden çok yakıyor.Bu arada motor sesi aşırı gürültülü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

Biraz farkla 160hp almanızı öneririm.130luk olan gitmiyor bu nedenden çok yakıyor.Bu arada motor sesi aşırı gürültülü.

Alıntıları Göster
    195 beygirlik çift turbolu olanı öneririm. Şu anda kampanyada 113.500 liraya satılıyor. Bedavadan biraz daha pahalı. Nasıl olsa aynı vergileri ödeyeceksin, 3 kuruş daha ver, sollarken canın sıkılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

195 beygirlik çift turbolu olanı öneririm. Şu anda kampanyada 113.500 liraya satılıyor. Bedavadan biraz daha pahalı. Nasıl olsa aynı vergileri ödeyeceksin, 3 kuruş daha ver, sollarken canın sıkılmasın.

Alıntıları Göster
    130'luk gitmiyor kardeş. Belki kavga çıkacak çıkarsa çıksın ama fındık motorlu Passatı geçemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

130'luk gitmiyor kardeş. Belki kavga çıkacak çıkarsa çıksın ama fındık motorlu Passatı geçemiyor.

Alıntıları Göster
    Ilginç yorumlar yazılmış.. Arkadaşlar bu araç, ortalama birçok 1.6 C segmenti araçtan daha iyi gider, daha da az yakar, performans konusunda kesinlikle sıkıntı yaşatmaz, zaten D segmenti eşşek gibi arabadan bahsediyoruz, performans isteyen polo gti, üstüne de bir yarış motoru alır asfaltın anasını ağlatır ama konumuz o değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Ilginç yorumlar yazılmış.. Arkadaşlar bu araç, ortalama birçok 1.6 C segmenti araçtan daha iyi gider, daha da az yakar, performans konusunda kesinlikle sıkıntı yaşatmaz, zaten D segmenti eşşek gibi arabadan bahsediyoruz, performans isteyen polo gti, üstüne de bir yarış motoru alır asfaltın anasını ağlatır ama konumuz o değil

Alıntıları Göster
    valla otomatik az yakan araç istiyorsanız gidin sizin aracı toyotaya verin üstüne 12 - 13 bin lira daha verin, şu an kampanya da olan avensis in 1.8 otomatiğini alın. 8 - 9 litre şehir içi benzin yakar 150 beygir opel gibi de kaçar.. boşuna o kadar para bayılmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: efthio

valla otomatik az yakan araç istiyorsanız gidin sizin aracı toyotaya verin üstüne 12 - 13 bin lira daha verin, şu an kampanya da olan avensis in 1.8 otomatiğini alın. 8 - 9 litre şehir içi benzin yakar 150 beygir opel gibi de kaçar.. boşuna o kadar para bayılmayın..

Alıntıları Göster
    genel kanı almamam yönünde.Herkese teşekkür ederim ancak 100.000 sınırını geçersek benzinli olsa dahi Mercedes-Audi-BMW üçlüsünden birini alıcaz gibi duruyor
  • quote:

genel kanı almamam yönünde.Herkese teşekkür ederim ancak 100.000 sınırını geçersek benzinli olsa dahi Mercedes-Audi-BMW üçlüsünden birini alıcaz gibi duruyor

Alıntıları Göster
    başlığı açan arkadaş aracını seçmiştir ancak fikir edinmek amaçlı yorumları okuyan arkadaşlar için yazmam gerekirse 2.0 cdti insignia ya gitmez diyenler bu arabaya hiç binmemiş kişilerdir..
  • s60 1.6d powershift öneren olmamış galiba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.