Motoru çok istekli devirlenen bir araç. Zaten ilk 2 vites komple sarıyor lastikler. 150hp ufacık aracı resmen uçuruyor. Tüp takıp aracı katletmeycekseniz şiddetle tavsiye ederim.
şehir içi 10 litre sakin kullanımda rahat yakat bide sert kullanıldını düşünsen 13-15 litreye bile çıkabilir,kısacası zenginsen al dostum no problem.
fiesta ST stok kullanım için alınmaz. Modlanmak için alınır. En çok ingilizler sever onu ingilterede her köşe başında buna mod parçası bulursunuz.
Araba aslında atmosferik olduğu için gaz tepkisi , yol tutuşu sürüş keyfi falan iyi derler.
Komple mountune kit veya bir Bluefin ile kolayca 185-190 bglere çıkar. Basit bir KN 57i kit ve eksozla bile hemen 165lere çıkar.
Stok kullanılacaksa gerçekten gereksiz ama Türkiyede modlamak da zor.
standart araçlar için 10 lt fazla katılıyorum. Ama st, rs, gti tarzı araçlar için aslında 10 lt nin çok olduğunu düşünmüyorum.. bu zevk karşısında. He zenginmiyim değilim ama eğer bana viraj performansı ve sürüş keyfi verecekse 10-11 hatta agresifse 12 lt ses çıkarmam.(her daim değil)
Bu bağlamda alternatifi de zaten impreza 2.0 r ki o 12,5 standart şehir içi verisi ile başka bir dünyada... Megane rs ikinci elinin temizini zor bulurum diye düşünüyorum.
2005 clio rs de aslında tercih dahilinde ama daha popüler olduğu için daha hor kullanılmış oluyor. 2. elde pek bulunmuyor..
fiesta st kullanan var mı?PEki
quote:
Orijinalden alıntı: ykilinc
standart araçlar için 10 lt fazla katılıyorum. Ama st, rs, gti tarzı araçlar için aslında 10 lt nin çok olduğunu düşünmüyorum.. bu zevk karşısında. He zenginmiyim değilim ama eğer bana viraj performansı ve sürüş keyfi verecekse 10-11 hatta agresifse 12 lt ses çıkarmam.(her daim değil)
Bu bağlamda alternatifi de zaten impreza 2.0 r ki o 12,5 standart şehir içi verisi ile başka bir dünyada... Megane rs ikinci elinin temizini zor bulurum diye düşünüyorum.
2005 clio rs de aslında tercih dahilinde ama daha popüler olduğu için daha hor kullanılmış oluyor. 2. elde pek bulunmuyor..
Benim bir arkadaşımda megane vardı 4 kapı HB ti. 2.0 motor turbolu ve blow off +nos vardı. 280 km gördüğünü söylemişti araba tıslaya pıslaya gidiyordu.(Blow off) İçim gitmişti o arabaya. Öyle birşey bulursanız kaçırmayın derim.
megane rs gerçekten çok hoş ama temizi bulamadım daha...
Fiesta ST üzerinde Mondeo'larda kullanılan motor bulunuyor. 2.0 16v duratec 150 hp 190 nm tork
bu değerler standart?
1. Soft Tuning ile ne elde ederim ne kadara? (chip+hava filtresi+egzoz+..) 2. Turbo uygulaması yapan var mı? o kaça mal olur? ne elde ederim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-200-bg-inanilmaz-55131856/detay/ arkadaşlar ben bu araçla ilgileniyorum.Dün Şişlide gördüm aracı.Araba tavan dahil boyalı ama sahibi kaza değişen yok diyor.Ruhsatta 2005 model gözüküyor ama ben kasko şirketlerine sordurduğumda araç ilk üretim yılı 2006 gözüküyor.Böyler birşey nasıl olabilir sizce?Yarın servise götürüp baktırcam.Aracı tanıyan var mıdır?çok acil yardımlarınızı bekliyorum
çogu arkdas ST nin ne oldugunu bilmiyor galiba. o yüzden cok yakar diyor bu arac performans aracı yakıcakki gitsin 1.3 dizel arac mı ki bu yakıtı düşünüyorsunuz. bu aracı almak isteyen hızı seven bir adamdır. araba gidicekki yaksın. YAKMAYAN ARABA ZATEN GİTMEZ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme