Aracımın ön camına ve koyu renge sahip arka camlara Air80 film çektirmek için İzmir llumar bayisine gittim. Ön cam için 3000 lira, diğer camlar için de ayrıca para istediler. Toplam fiyatı hatırlamıyorum çünkü ilk fiyatı duyunca şok oldum. Dedim düşüneyim. Fiyatlar aldı başını gidiyor belki uygun fiyat bile verdiler bu zamana göre. Size de danışayım dedim. Sizce değer mi bu kadar masrafa? Daha uygun fiyat veren bayi güvenilir bir yer midir? Teşekkürler Not. Ön yan camlarda Air80 var ve memnun kaldım görüşünden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldın Mı? Detaylı Fiyat Rehberi
Llumar, otomotiv endüstrisinde yüksek kaliteli cam filmleri ile tanınan bir markadır. Air80, seramik teknolojisi kullanılarak üretilen ısıyı azaltan bir ön cam filmidir. Bu film, araç içi sıcaklığı düşürürken görünürlüğü de korur.
Llumar Ön Cam İçin Air80'in fiyatı, aracın modeline, film boyutuna ve uygulama maliyetlerine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, Llumar Air80 cam filmi için fiyat aralığı aşağıdaki gibidir:
- Küçük Araçlar: 1.000 TL - 1.500 TL
- Orta Boy Araçlar: 1.500 TL - 2.000 TL
- Büyük Araçlar: 2.000 TL - 2.500 TL
Bu fiyatlar, 2023 yılı için ortalama fiyatlardır. En doğru fiyat bilgisi için yetkili bir Llumar bayiine başvurmalısın.
Diğer cam filmi markalarıyla karşılaştırıldığında, Llumar Air80'in fiyatları orta düzeydedir. Ancak, Llumar'ın yüksek kaliteli malzemeleri ve uzman kurulumu göz önüne alındığında, bu fiyatların makul olduğu düşünülmektedir.
Llumar Air80 cam filminin fiyatını değerlendirirken, aşağıdaki faktörleri de göz önünde bulundurmalısın:
- Isı Azaltma Performansı: Air80, ısıyı etkili bir şekilde azaltan seramik teknolojisine sahiptir. Bu, araç içi konforu artırabilir ve klima maliyetlerini azaltabilir.
- UV Koruması: Air80, %99'a kadar UV ışınlarını engeller. Bu, iç mekanın solmasını önlemeye ve cilt sağlığını korumaya yardımcı olur.
- Görünürlük: Air80, görünürlüğü önemli ölçüde etkilemeden ısıyı azaltır. Bu, güvenli sürüş için gereklidir.
- Dayanıklılık: Air80, çizilmeye ve solmaya karşı dayanıklıdır. Uzun yıllar boyunca performansını koruyabilir.
Sonuç olarak, Llumar Ön Cam İçin Air80'in fiyatı, araç ihtiyaçların ve bütçen doğrultusunda değerlendirilmelidir. Yüksek kaliteli malzemeleri, etkili ısı azaltması ve uzun ömürlülüğü göz önüne alındığında, Air80 cam filmi fiyatı genellikle yatırımı haklı çıkarır.