Şimdi Ara

Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
19.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Görmüşken ben cevap vereyim, solargard ultraperformance 80. Geçen ay 6500 TL fiyat almıştım.

Önceki arabada zamanında air80 600 lirayken 200'e yaptırdığım şeffaf film de iş görüyordu. Yanlara kaliteli bir şey gider ama ön için fiyatlar çok yüksek adam silkeliyorlar resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s 2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki görüşü etkilemeyip ısıyı kesecek her iki markadan hangi modeli önerirsiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isı reddi testi yapmayan yerde film yaptırmak mantıklı değil.

Kimse bilemez sahte mi orijinal mi. İşlemden önce ve sonra test cihazını cama tutup görmek lazım dedikleri gibi mi.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bu durumda asla LLUMARda olamaz.. Özellikle ön cam şeffaf serilerini çok sık AIR 80 ile değiştiriyoruz.. IRX HPR serisisnin ısı reddi konusunda muadil bir ürün dünyada yok. Kartal atölyemize mutlaka beklerim..
    AFS OTO LLUMAR olarak mapsten hem adres hem de yorumlarımızı tavsiye ederim..
    Sevgiler
    CApt.Doğan
    05924265039
    @afs.oto

Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?

• Üzülerek yanlış bir düşünce olduğunu söyleyeceğim..SolarGuard iyi bir marka olmasına rağmen asla bir LLUMAR olamaz.. Özellikle ön cam şeffaf serilerini çok sık AIR 80 ile değiştiriyoruz.. IRX HPR serisisnin ısı reddi konusunda muadil bir ürün dünyada yok. Kartal atölyemize mutlaka beklerim..
    AFS OTO LLUMAR olarak mapsten hem adres hem de yorumlarımızı tavsiye ederim..
    Sevgiler
    CApt.Doğan
    05924265039
    @afs.oto

Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Katılıyor ve tebrik ediyorum...Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    Son derece popüler bir filmdi...Ancak Artık getirmiyoruz talep bitti...

• MAGNUM IR
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    LLUMAR IN TÜM MODELLERİ GÖRÜŞÜ HİÇBİR ZAMAN ETKİLEMEZ...
    ATC, ATR, IRX EN YÜKSEK SATIŞ GRAFİĞİ OLAN ÜRÜNLERİMİZDİR...
    YAT VE OTOMOBİL SEKTÖRÜNDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLERDİR...

ATÖLYEMİZE GELME İMKANINIZ OLURSA UYGULAMALI OLARAK GÖSTEREBİLİRİZ..

LÜTFEN GOOGLE MAPSDE AFS OTO LLUMAR SAYFASI VE YORUMLARI İNCELEYİNİZ..

TEŞEKKÜRLER
  • eflatun45 E kullanıcısına yanıt
    ATÖLYEMİZE MUTLAKA BEKLERİZ...
    afs oto llumar cam fİlmİ, stek dyno şeffaf ppf araç kaplama yetkİlİ uygulama merkezİ. renk değİşİm sİstemlerİ · karlıktepe, meral sk. 6a, 34840 kartal/İstanbul
    AFS OTO LLUMAR CAM FİLMİ, STEK DYNO ŞEFFAF PPF ARAÇ KAPLAMA YETKİLİ UYGULAMA MERKEZİ. RENK DEĞİŞİM SİSTEMLERİ · Karlıktepe, Meral Sk. 6A, 34840 Kartal/İstanbul
    https://www.google.com/maps/place/AFS+OTO+LLUMAR+CAM+F%C4%B0LM%C4%B0,+STEK+DYNO+%C5%9EEFFAF+PPF+ARA%C3%87+KAPLAMA+YETK%C4%B0L%C4%B0+UYGULAMA+MERKEZ%C4%B0.+RENK+DE%C4%9E%C4%B0%C5%9E%C4%B0M+S%C4%B0STEMLER%C4%B0/@40.892398,29.1911389,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x14cac3e4b2dc4dbb:0x2819e012f5b2902e!8m2!3d40.892394!4d29.1937138!16s%2Fg%2F11rj6n53gw?entry=ttu

https://www.instagram.com/afs.oto/

Capt.Doğan DİNÇEROL
    0532 426 50 39

• Markalı cam filmi hangi beklentiyle takılıyor?

Sıradan karartmalı veya şeffaf filmlere göre avantajı ne oluyor, olmaz ise ne kaybediyoruz biri açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ki araçlarımda ön cam filmi yoktu son 2 aracıma ön cam air80 olmak üzere yan arka ve cam tavana atr serisini tercih ettim oldukça memnunum. Cam filmi olmayan araçlara binince fark çok güzel anlaşılıyor. Ayrıca konuya şansa denk geldim son 2 aracımı da afs kartalda yaptırmıştım. Doğan bey düzgün işletmeci işinin arkasında duruyor tavsiye ederim film yaptırmak istiyorsanız danışın bilgi alın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    Tabiki AIR 80... rakip marka asla kötülemem. ancak bir takım değişimler çok sık yapıyoruz bunaralar.Kartal atölyemize beklerim ..

AFS OTO LLUMAR olarak google maps de bulabilirsiniz... 05324265039Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.