Selamlar, hayırlısıyla clio 2023 evolution paket satın aldım, alpine jantlara vuruldum ama stok bitti bayide araç kalmadı maddi olarak da çok fazla çıkamıyorduk zaten, neyse konu şu, kendi aracıma orijinal janta benzer jant arıyorum. Ama tam bulamadık, kaliteli jant markası da pek bilmiyorum. Model marka öneriniz var mıdır ? Bir de alüminyum yazıyor ancak dış tarafı bana plastik gibi geldi kapak olabilir mi bu ? benim araç (mavisi olacak) Beğendiğim jantlar orijinal < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 16 Aralık 2023; 7:17:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buna benzer jant modeli nedir ? Araç aldım jantı değiştirmek istiyorum
-
-
günaydın ne kadara aldınız
-
895 hocam
-
Orijinal jantların üreticisini araştır, CMS, Kormetal falan gibi Türk üreticilerse onlarda aynısı olmasa bile muadili vardır. Malum site üzerinden bak bir de hurdacı/çıkmacılara sor, muhakkak bulursun aynısını.
-
Kapakmış bu hocam onu öğrendim araştırıyorum
-
Kapak değildir hocam o alaşım jant.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısınız hocam o kapak kelimesi farklı bir şeymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 16 Aralık 2023; 16:42:57 > -
17 inç OZ Superturismo LM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 60k yazıyo bunlara çok...
-
886 bine de nasipse ben alıcam, alpine olan benim de kafamı karıştırdı ama bulamadım hazırda.
-
İyi fiyat almışsınız hocam bireysel mi alıyorsunuz çks üzerine falan mı ben ne kadar aradıysam daha uyguna fiyat bulamamıştım alpine çoook iyi paranız varsa kaçırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 17 Aralık 2023; 13:4:24 >
bireysel hocam. içinde metalik ve stepne de var fiyatın.
-
bbaya iyi fiyat
-
Dolusu için fiyat alabildiniz mi bu arada? aklım onda kaldı
-
980 hocam ama satıldı
971 dendi bana da ama şuan araba yokmuş ocak 3. hafta falan alırsınız dedi yanaşmadım.
-
Riskliymiş hocam hangi bayii dedi bu fiyatı
-
Bugün fikir değiştirip alpine almaya karar verdim 968'e bağladık, teslimatı uzayacak biraz daha ama
Benzer içerikler
- araba bayileri pazar günü açık mı
- araç üstü bagaj cezası 2024
- ankara ücretsiz yol tarifi
- kia picanto otomatik şanzıman nasıldır
- e torq nedir
- en çok tutulan suv araçlar
- lexus lbx fiyat
- chery euro ncap
- bmw fiyat listesi
- renault fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X