PSU Yeter Mi?
Selamlar,
Şuanki sistemim:
• AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
• Asus TUF Gaming B550M-PLUS 4600mhz(OC) RGB M.2 Wi-Fi AM4 mATX Anakart
• CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ Bronze ARGB Tempered Glass USB 3
• CoolerMaster MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm IntelAMD Uyumlu Sıvı Soğutma
• Kingston 8GB HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16FB3/8)
• Sapphire Radeon RX 6700 XT Pulse 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
• WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk
• Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
Yeni parçalar:
• AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz 64MB AM5 TRAY İşlemci
• MSI MAG X670E Tomahawk WiFi Soket AM5 6600MHz (O.C.) M.2 Anakart
• G.Skill Trident Z5 NEO Serisi (AMD Expo) 32GB (2 x 16GB) 288-Pin SDRAM DDR5 6000 CL30-38-38-96 1.35V Çift Kanallı Masaüstü Bellek
Bu parçaları takmayı düşünüyorum. Sizce güç kaynağını değiştirmeli miyim? İnternetteki hesaplayıcılardan baktığım kadarıyla yüzde 80 oranında yeterli gözüküyor ama yine de bi uzmanına sorayım dedim :)
Teşekkürler.
Güç Kaynağım Yeterli Olur Mu?
Selamlar,
Şuanki sistemim:
• AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
• Asus TUF Gaming B550M-PLUS 4600mhz(OC) RGB M.2 Wi-Fi AM4 mATX Anakart
• CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ Bronze ARGB Tempered Glass USB 3
• CoolerMaster MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm IntelAMD Uyumlu Sıvı Soğutma
• Kingston 8GB HyperX Fury 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16FB3/8)
• Sapphire Radeon RX 6700 XT Pulse 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
• WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk
• Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
Yeni parçalar:
• AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz 64MB AM5 TRAY İşlemci
• MSI MAG X670E Tomahawk WiFi Soket AM5 6600MHz (O.C.) M.2 Anakart
• G.Skill Trident Z5 NEO Serisi (AMD Expo) 32GB (2 x 16GB) 288-Pin SDRAM DDR5 6000 CL30-38-38-96 1.35V Çift Kanallı Masaüstü Bellek
Bu parçaları takmayı düşünüyorum. Sizce güç kaynağını değiştirmeli miyim? İnternetteki hesaplayıcılardan baktığım kadarıyla yüzde 80 oranında yeterli gözüküyor ama yine de bi uzmanına sorayım dedim :)
Teşekkürler.
Clio 5.5 Esprit Alpine Mini Inceleme
Araba clio5'in makyajlı versiyonunun esprit alpine paketi yani en dolu paket
Ekstra olarak diğer paketlere göre:
-Şeritten çıkma uyarısı
-Taleba okuma
-Dijital klima
-Ve dışarıda-içeride gördüğünüz spor detaylar mevcut
-Köpek balığı anten
-Arka tarafta ışıklandırma
-Led ambians ışığı
-4 disk fren
-17 inc ozel alasim jant
-205 lastik
-Kablosuz sarj
-Elektronik el freni
vs var.
Lastik ebatının diğer paketlere göre büyük olması ve yine diğer paketlerde olmayan 4 disk fren özelliği yol tutuşu ve fren konusunda beni tatmin etti.
Hızlanma konusunda yine diğerleriyle birebir aynı 90 beygirlik 1.0 turbolu motor var. 2021 yılında aldığın touch clioda aynı motordu ama o 100lüktü pek bi fark yok diyebilirim.
Koltuklarından memnunum gayet güzel sarıyor ve rahat. Kol dayaması yetersiz ve küçük ayrıca ileri geri ayarı var ama yükseklik ayarı yok. Yan aynaların otomatik katlanır ve ısıtmalı olması işime yarıyor. Kablosuz carplay direk aktif gelmesi (makyajsızda gizli özellik olarak açtırıyorduk) hoşuma gitti. Gidişi istanbul içi ve otoban hızları için yeterli. Ama çokta fazla bir performans beklemeyin turbolu ufak motorlu bi araç sonuçta. Spor detayları ve içerisinde kullanılan yumuşak malzemeler yine benim hoşuma gitti.
Şimdilik aklıma gelenler bu şekilde 🙂
Kasko iptal veya degisiklik
Selamlar arkadaslar, sifir araba aldim 13k kasko parasi odedim ve en uygun fiyatli bu dediler. Simdi sigortamnetten bakiyorum kasko fiyatlari 8k civarlarinda cikiyor. Ben bu kaskoyu iptal etmek veya değiştirmek istiyorum fakat araba kredili bu kaskoyu iptal edebilir miyim veya baska bi policeyle degistebilir miyim?
ES ile attığım rampage
Selamlar arkadaşlar,
Yaklaşık 12 bin kilometredir bindiğim arabamı satmaya karar verdim. Fiyatı sarı siteye göre oldukça uygundur arabamda tramer kaydı yoktur ve sadece sağ arka çamurlukta lokal boya mevcut üstelik emsallerine göre düşük kilometrede. Ayrıca tramerini dün yaptırdım o da fotoğraflarda mevcut.
Talip olmak için fırsat arabalar üzerinden ilerleyebilirsiniz.
Kabaca özellikleri:
ARACIN ÖNE ÇIKAN FIRSAT ÖZELLİKLERİ
EMSALSİZ RAKAM
EMSAL ORTALAMASINDAN 40.000 TL DAHA UYGUN
YAKIT OLARAK ÇOK EKONOMİK
CARVAK GARANTİLİ
EŞSİZ KM DE
- HASAR VE TRAMER BİLGİLERİ
- DEĞİŞEN : YOK
- BOYA : SOL ARKA ÇAMURLUK LOKAL
- TRAMER : YOK
- ARAÇ BİLGİLERİ VE ÖZELLİKLERİ
- 2013 MODEL CİTROEN C3 1.4 e-HDİ CONFORT (Makyajlı kasa)
- DİZEL OTOMATİK
- KM 82.780
- BAKIMLARI CARVAK TA ÜCRETSİZ YAPTIRILABİLİR.
- LASTİKLER İYİ DURUMDADIR.
- 7 AY DAHA GARANTİSİ VARDIR. (Motor şanzıman dahil)
- ORİJİNAL BLUETOOTH
- F1 ŞANZIMAN
- YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ
- PARK SENSÖRÜ
- HIZ SABİTLEME
- HIZ LİMİTLEME
- 4 CAM OTOMATİK
- YOL BİLGİSAYARI
- KULLANICI AÇIKLAMASI
- Ekspertize 12.12.2023 tarihinde soktum aküyle alakalı bir voltaj probleminin olduğunu ve bunla alakalı uyarı gördüklerini not etmişler ama görünürde kullanımda herhangi bir problem yok.
Citroen P0560 Hatası
Selamlar,
2013 tipronik 1.4 ehdi aracim gaza yuklenince ariza isigi yakip “DTC P0560” hatasi veriyor. Hatayi sildim ama bir kac gaza yuklenmeden sonra yeniden verdi. Ne yapabilirim?
Araç Satışı Hk
Selamlar,
Aracı noterden devrederken sadece parayı gönderen kişiye devretmem gerektiğini biliyorum. Fakat parayı gönderen ve devri alan ayni isimdeyse fakat farklı kişiyse problem olabilir. Bu konuda nasıl bir önlem alabilirim? Sonuçta dekontta tc yazmıyor :(
c3 otomatik baskı balata
merhaba arkadaşlar,
c3 1.4 e-hdi 70 beygirlik (bazı yerlerde 67 diyor) yarı otomatik araç sahibiyim.
araba yokuş çıkarken zıplıyor sanki kavramıyor gibi geldi. bende baskı balatanın bittiğini düşünmeye başladım. aracım 78 bin kilometrede ve sadece son 8'binini ben kullandım. sorum şu;
konu sizce baskı balatayla mı ilgilidir ve aşağıdaki parçalar benim aracıma uyar mı? (otomatik, manuel diye bi ibare göremedim o yüzden kafam karıştı.) hangisini tavsiye edersiniz.
Amazon.com.tr değişim yapmıyor
Selamlar, amazon.com.tr artık eskisi gibi tüketici odaklı olmayı bırakmış ve biz tüketicileri mağdur etmeye başlamış :)
Olay şöyle; geçen sene amazon.com.tr üzerinden karaca marka bir bıçak seti almıştım 210 liraya. Bu set günden güne paslanmaya başladı ve kullanılamaz hale geldi. Ben de garanti kapsamında ürünü geçen hafta servisine gönderdim. Servis de ürüne değişim onayı verdi ve amazonun ürünü değiştirmesi gerektiğine dair bir belge verdi.
Konuyu amazon'a aktardığımda amazon; "ürün stokta yok, değişim yapamayız para iadesi yaparız dedi." ben de; "ürün başka sitelerde 750₺ olmuş 210 lira iade mi olur?" şeklinde cevap verdim. Yani yeni ürün almak için 540 lira üstüne bedel ödemem gerekiyor. Diyorum ki ürünü muadili ile değiştirin sitenizde 500 lira olan satıcısı siz olduğunuz bir sürü karaca bıçak modeli var. Yok diyorlar yapamayız 210 liranızı alın susun.
Garantisi bitmemiş, kullanılmaz hale gelmiş ürünümü mudaili ile değiştirmeyip 210 lira verelim susun demek adil değil, amazon artık tüketicilerini mağdur etmeye başlamış. Konuyu THH'ye aktardım benzer sorunlar yaşayıp gidermeyi başarmış olanlar var. Umarım ben de çözerim.
İlgi Alanları: Teknoloji
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.889
İkinci El Bölümü Mesajları: 67
Konularının görüntülenme sayısı: 81.153 (Bu ay: 2.543)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.190 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic