Şimdi Ara

Bu stepne ile ilgili bu parça kırıldı yardımınız lazım. (Clio 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki resimdeki parça kırıldı, stepneyi tutan kablonun sarıldığı tutmaç veya aparat diyelim. Bunun parça kodu nedir acaba? Nereden bulabilirim.

http://forum.clioiii.com/viewtopic.php?f=60&t=261

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anafor -- 19 Mart 2013; 5:01:45 >

• benimde stepneyi alttan tutan çelik tele bağlanan plastik aparat kırıldı
  • benim de alttan stepneyi tutan parçaya ihtiyacım var. bulabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sred -- 19 Ağustos 2014; 20:48:07 >
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt
    fiorino'nun stepne sistemi clio'ya benziyormuş biraz. acaba bu parça bir şekilde uydurulabilir mi?

http://www.sanalpazar.com/Fiat-Fiorino-Stepne-Civatasi__isp25374463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sred -- 19 Ağustos 2014; 21:03:28 >
  • Gidip bostanci sanayideki cikmacilardan buldum kavga dovus 50 kagida zor aldim, cikmaci olmak lazim bu devirde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'da bütün çıkmacıları dolaştım, ama bulamadım. Üst mekanizma var ama alttaki tekerleği tutan kızak yok hiçbir yerde. Servise sordum 250 lira dedi. Siparişle gelecekmiş. İki karış plastik parçaya 250 lira fiyat isteyen servisi allaha havale ediyorum. Stepneyi evin balkonuna çıkardım duruyor öyle. Başka yerlerde araştıracağım artık. Ne kadar saçma bir sistem yapmışlar stepne için. Böyle olduğunu bilsem almazdım bu arabayı. Her araba gibi stepne niye içeride değil. Saçmalığın daniskası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.