Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ alımı sonrası cam filmi? Ve tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, sıfır araç alıyoruz kısmet olursa. Size sormak istediğim İstanbul Anadolu yakasında nerede cam filmi yaptırmamı tavsiye edersiniz? Cam filmi uygulaması tahminen kaç saat sürer?

Aracı aldıktan sonra yaptırmam veya almam gereken neler var arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Allah herkesin gönlündeki arabayı kendisine nasip etsin inşallah.

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• UP..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul için yer öneremem ama evet yaptırın.
    Kaput filmi aslında elzem değil, bazı sıkıntıları da var ama cam filmini düzgün bir yer bulup yaptırın. Bayiler hem fahiş fiyata yapıyor hem özeniyor bazen. İyi bir markayı 300-500 tl bandında dışarıda yaptırırsınız.

• yavas yapan yer 3-4 saatte, hizli yapan yer 1-2 saatte halleder. ama siz siz olun kaliteli yerde yaptirin. sonra yok kabarcikti yok cam acarken hasir husur surtmeydi yok kapi tirnaklarinin tam oturmamasiydi cok cekersiniz.
  • İyi araştırman lazım gidiceğin yerin google maps yorumlarını okumadan gitme.

İstanbulda yaptırmadım ama yapantırdığım yer 5 kişi aynı anda giriştiler araca Hepsi 1 tane camı yaptı yarım saat - 45 dakika gibi bir sürede bitti.
  • Kaput filmi kaliteli olmalı ve düzenli değişmeli. Bu maliyeti unutmayın.

ayrıca cam filmi halen yasal değil, yaptırın ama hatırlatma için yazdım. Hayırlı olsun
  • anadolu yakası merdivendköy de bca car var burak usta, alman malı orafol kullanıyorlar uzun süre garanti veriyorlar. hemen hemen her yıl iş için uğrarım kendilerine fiyatlarıda gayet uygun.

şöyle diyim 3 yıl önce astra aracıma cam filmi yaptırmıştım 2 ay önce satarken sağ arka kapı camında hafif kalkma vardı 15 dk da yeni film çektiler. sıfır crv aldım ön cam dahil film işlemi yaptırdım çok memnun kaldım. şeffaf folyo kaplama için gidicem haftasonuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitueL -- 22 Ekim 2019; 15:37:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

İstanbul için yer öneremem ama evet yaptırın.
    Kaput filmi aslında elzem değil, bazı sıkıntıları da var ama cam filmini düzgün bir yer bulup yaptırın. Bayiler hem fahiş fiyata yapıyor hem özeniyor bazen. İyi bir markayı 300-500 tl bandında dışarıda yaptırırsınız.
    Çok teşekkürler hocam, kaput filmi düşünmüyorum. Cam filmi için şu ana kadar istanbul'da butik olarak detailing dükkanları var, 2 yer buldum biri 600tl biri 700tl diyor. (Marka Llumar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: valiars

yavas yapan yer 3-4 saatte, hizli yapan yer 1-2 saatte halleder. ama siz siz olun kaliteli yerde yaptirin. sonra yok kabarcikti yok cam acarken hasir husur surtmeydi yok kapi tirnaklarinin tam oturmamasiydi cok cekersiniz.
    Selamlar, hocam 2 detailing dükkanı ile görüştüm cam filmi için aynen dediğiniz gibi biri 3,5 diğeri ise 3 saatte biter dedi. Llumar marka uygulama yapıyorlarmış. Güvenilir olarak düşünüyorum baya isimleri bilinen 2 detailing mağazası. (Anadolu yakasında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Kaput filmi kaliteli olmalı ve düzenli değişmeli. Bu maliyeti unutmayın.

ayrıca cam filmi halen yasal değil, yaptırın ama hatırlatma için yazdım. Hayırlı olsun
    Hocam kaput filmi yaptırtmayı düşünmüyorum. Boya koruma yaptırtmak mantıklı mı sıfır araca? Cam filmi içinse çok koyu bişey istemiyorum zaten hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Hocam kaput filmi yaptırtmayı düşünmüyorum. Boya koruma yaptırtmak mantıklı mı sıfır araca? Cam filmi içinse çok koyu bişey istemiyorum zaten hocam

Alıntıları Göster
    nano koruma, seramik vs yapılabilir, şu an boya iyi durumda olduğu için uygulama yapacak kişiler uygun fiyat verecektir. Tek sıkıntısı işlemler sonrası boya korumayı korumak için Ph nötr şampuan vs kullanmak gerekiyor. bu da arabayı her yerde yıkayamamanıza, kirli gezmenize, temizlik takıntısı olmasına neden olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 22 Ekim 2019; 15:39:50 >

• Ben de benzer arayıştayım. Sonax’ın sitesindeki fiyatlar fena değil gibi.

• quote:

nano koruma, seramik vs yapılabilir, şu an boya iyi durumda olduğu için uygulama yapacak kişiler uygun fiyat verecektir. Tek sıkıntısı işlemler sonrası boya korumayı korumak için Ph nötr şampuan vs kullanmak gerekiyor. bu da arabayı her yerde yıkayamamanıza, kirli gezmenize, temizlik takıntısı olmasına neden olabilir .

Alıntıları Göster
    O işler zor ya Ozaman sanırım sadece cam filmi yeterli

• quote:

Çok teşekkürler hocam, kaput filmi düşünmüyorum. Cam filmi için şu ana kadar istanbul'da butik olarak detailing dükkanları var, 2 yer buldum biri 600tl biri 700tl diyor. (Marka Llumar)

Alıntıları Göster
    Fazla demişler fiyatı ama 600 olan düzgünse yaptırılabilir.
  • Lummar at serisi ise pahalı . 500 olması lazım en fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O işler zor ya Ozaman sanırım sadece cam filmi yeterli

Alıntıları Göster
    araç beyaz-gri falansa çok kasmadan kullanmak daha sağlıklı olur ( psikolojik açıdan )

• Cam filmine fahiş fiyatlar vermeye gerek yok. Beyaz Leon'a açık krom 0.5 numara film kaplattım cam gibi oldu. 200-250₺'ye tanıdığa yaptırdık. Lumar'mış 3M'miş kasmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Fazla demişler fiyatı ama 600 olan düzgünse yaptırılabilir.

Alıntıları Göster
    Hocam işini özenle yapan temiz bir yer belli instagramından falan :)
  • quote:

araç beyaz-gri falansa çok kasmadan kullanmak daha sağlıklı olur ( psikolojik açıdan )

Alıntıları Göster
    Hocam koyu gri renk, füme rengi yani
  • llumar ahmetten 750₺ fiyat aldım atr için nasıl sizce. işçiliği çok iyi diyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.