Şimdi Ara

Seat Cordoba yağ mı yakıyor yağı mı azalmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir konu hakkında sizinde yorumlarınızı almak istedim ?
    Geçen hafta Seat Cordoba 2001 Model 1.6 Stella modeline sahip oldum bütçeme göre ve model olrak çok geniş kullanım olarak da bir o kadar keyifli bir araba. Çok hoşuma gitti. Benim huyumdur ilk aldığım arabaların ne kadar yeni de değişse yağını suyunu değiştittiririm. Fakat bir sorunla karşılaştım daha doğrusu 2 3 yere gösterdim hepsi normal motoru sağlam üfleme filan yok derken bir yer yağını değiştirirken bu araba yağ da yakıyor olabilir. yağı katran gibi olmuş hiç değişmemiş mi bunun yağı tarzında sorular sorarak kafamı karıştırdı. Sonradan da belki yağ yakmıyordur yağını değiştirdik şimdi normale de dönmüş olabilir filan dedi. Sizce ne yapmalıyım testini benim mi yapmam gerekli acaba kullanırken devamlı kontrol etmem gibi ? İyi Günler

• 500 km de 1 litre 10-60 yağ yakan dizel araca bu katkıyı koyduktan sonra hiç eksilme yapmadı

http://www.hepsiburada.com/m/dynamic-kote-motor-yag-katkisi-motor-koruyucu-ve-ses-kesici-usa-p-OTCTN51502?productId=otctn51502&categoryId=26005

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

500 km de 1 litre 10-60 yağ yakan dizel araca bu katkıyı koyduktan sonra hiç eksilme yapmadı

http://www.hepsiburada.com/m/dynamic-kote-motor-yag-katkisi-motor-koruyucu-ve-ses-kesici-usa-p-OTCTN51502?productId=otctn51502&categoryId=26005
    Sayfa açmıyor ismini paylaşırsanız çok sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

dynamic kote 100
    en ucuz hepsiburada da 39 lira

• quote:

quote:

dynamic kote 100
    en ucuz hepsiburada da 39 lira

Alıntıları Göster
    Teşekkürler normal yağın içine boşaltıyoruz dimi ?
  • quote:

Teşekkürler normal yağın içine boşaltıyoruz dimi ?

evet
    yağınız çok eskiyse değişimde de koyabilirsiniz

biz çok memnun kaldık

• Ayni araci 2 ay once satin aldim.ustam yagi katran gibi olmus iyi yag kullanmamislar dedi.bu yaglari temizleyen bir sivi koydu.ismini bilmiyorum bugun sorarim.suan temiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Ayni araci 2 ay once satin aldim.ustam yagi katran gibi olmus iyi yag kullanmamislar dedi.bu yaglari temizleyen bir sivi koydu.ismini bilmiyorum bugun sorarim.suan temiz.
    İnşallah Arkadaşlar moralim bozulmuştu biraz acaba üfleme filan mı yapıyor diye ama biraz olsun içim rahatladı umarım bir sıkıntı yoktur..
  • quote:

İnşallah Arkadaşlar moralim bozulmuştu biraz acaba üfleme filan mı yapıyor diye ama biraz olsun içim rahatladı umarım bir sıkıntı yoktur..

Alıntıları Göster
    Siz memnun musunuz araçtan ?
  • quote:

Siz memnun musunuz araçtan ?

Simdi 1 sene once 0km seat ibiza aldim 2.5 ay once satmak zorunda kaldim sonra cordobayi aldim.tabi ilk basta oldukca eski geldi.ama insanoglu her seye alisiyor.simdilerde oldukca memnunum.alistigimdan olsa gerek.yalniz 2hafta once direksiyon kutusu yag kacirdi 350 tlye mal oldu tek masrafim bu oldu.aracin bsgaji genis.sehir ici lpg ile 20 km ortalama hizla 11 lt yskiyor yani ltsi 2.38den aliyorum 25 krs eder gayet tatminkar.motor cok seri bu diger sevdigim bir yanI.ici cok genis degil bir b sinifi genisliginde.disi arkasi haric bircok yilindaki araclardan daha iyi.yol tutus beklemedigim kadar iyi.konfor ise bir onceki aracim ibizadan daha yumusak bu konuda memnunum.begenmedigim yanlari ise suspansiyon ya cok kisa ya da cok saliyor bilemiyorum dikine kasis ve cukurlarda biraz hizli gecerseniz vuruyor bunu ben de anlamadim.sadece sofor tsrafindan bozuk yollarda ses geliyor bu sinir bozucu bunu en kisa zamanda gosterecegim.klimasi ise iyi sogutmuyor dijital klima ama o konsol cok hassas ve bozulmaya megilli ya da gazi eksik bugun baktiracagim.ama kesinlikle o dijital klima konsolu cok hassas.bu araclarin kronik sorunu bogaz kelebegidir buna cok dikkat etmek lazim.550 tllik bir parcadir.aractan genel olarak memnunum fakat memnun olmadigim yerleri de yazdim.gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle...

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    hocam boğaz kelebeği 250 lira
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-cordoba-gaz-kelebegi-aeh-akl-motor-2000-2002-oem-06a133064j-188219867/detay

sizin verdiğiniz fiyatta işçiliktemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 16 Mayıs 2015; 12:38:25 >
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-cordoba-gaz-kelebegi-aeh-akl-motor-2000-2002-oem-06a133064j-188219867/detay

Tabi iscilik de dahil ama bir arkadasim aldi orjinal hepsi beraber 550 tl tuttu.bu parca orjinal olmayabilir bir de belki motor seri numarasina gore degisiyordur.

• quote:

quote:

Tabi iscilik de dahil ama bir arkadasim aldi orjinal hepsi beraber 550 tl tuttu.bu parca orjinal olmayabilir bir de belki motor seri numarasina gore degisiyordur.

Alıntıları Göster
    Daha yağ yakıp yakmadığı hakkında bilginiz yokken motora bişey yaptırmayın. Sadece her 500 km de bir yağını kontrol edin eksiltme olup olmadığına 1000 km de 1 litreye kadar yağ yakma normaldir. Bundan sonrası fazladır. Yağ çubuğuna bakın iki çizgi arasında kalsın sürekli. Ekleme yaparsanız en üst çizgiyi geçirmeyin zaten iki çizgi arası 1 litre filandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Daha yağ yakıp yakmadığı hakkında bilginiz yokken motora bişey yaptırmayın. Sadece her 500 km de bir yağını kontrol edin eksiltme olup olmadığına 1000 km de 1 litreye kadar yağ yakma normaldir. Bundan sonrası fazladır. Yağ çubuğuna bakın iki çizgi arasında kalsın sürekli. Ekleme yaparsanız en üst çizgiyi geçirmeyin zaten iki çizgi arası 1 litre filandır.

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar. En iyisi kontrol edip ona göre işlem yapmak sanırım. Detaylı bilgilendirme için de ayrıyetten teşekkür ederim otmoxtox

• Ben 2001 model cordoba signoyu 14 yıl, 150bin km kullandım, bir gr bile yağ ilave etmedim. Bu motor (Hitler motor diye bilinen 8 valfli 1.6 benzinli) günümüzde artık eski teknoloji olsada, çok sağlam makinedir. Arada yağ seviyesini tabiki kontrol edin, esilme varsa baktırırsınız, yoksa yağın rengini filan dert etmeyin.
    2nci el olarak bu tip araç bakanlara tavsiye, stella yerine signo donanım baksınlar.
    Birde kliması kullandığım araçlar içinde en iyi soğutanıydı, tek sorunu yüksek üfleme hızında biraz gürültülü olmasıydı. İyi soğutmuyorsa bir sıkıntı vardır.

• quote:

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar. En iyisi kontrol edip ona göre işlem yapmak sanırım. Detaylı bilgilendirme için de ayrıyetten teşekkür ederim otmoxtox

Bir sey degil.kolay gelsin

• hocam araci kaca aldiniz? ve kmsi.kac binde? bende arac bakiyorumda 20 bine

• hocam araci kaca aldiniz? ve kmsi.kac binde? bende arac bakiyorumda 20 bine

• Hemen katkı maddesi koydurmayın hocam. Yeni yağı koymadan önce artık yağları temizlemek için bir şey kullanılıyordu sanırım bunu yaptırabilirdiniz. Şimdi 1000 km yaptıktan sonra yağ eksiliyor mu ona bakacaksınız. Yağ yakarsa beyaz duman falan atar zaten anlarsınız.

• quote:

quote:

hocam arabanın her parçası orjinal bulunamayabilir
    bu durumda mutlaka şu parçalar orjinal olmalı diğerleri orjinal olmasada olur dedikleriniz varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.