Şimdi Ara

Seat Cordoba yağ mı yakıyor yağı mı azalmış ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

quote:

hocam boğaz kelebeği 250 lira
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-cordoba-gaz-kelebegi-aeh-akl-motor-2000-2002-oem-06a133064j-188219867/detay

sizin verdiğiniz fiyatta işçiliktemi var

Tabi iscilik de dahil ama bir arkadasim aldi orjinal hepsi beraber 550 tl tuttu.bu parca orjinal olmayabilir bir de belki motor seri numarasina gore degisiyordur.

hocam arabanın her parçası orjinal bulunamayabilir
    bu durumda mutlaka şu parçalar orjinal olmalı diğerleri orjinal olmasada olur dedikleriniz varmı

Size sunu soyleyeyim butun ysn sanayi aldigim urunlerin hemen hemen hepsi 2 seneye bozuldu.alt takim on takim ic aksamlar haricinde kaporta ve motorun butun aksamlari sahsi fikrim olarak orjinal olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

500 km de 1 litre 10-60 yağ yakan dizel araca bu katkıyı koyduktan sonra hiç eksilme yapmadı

http://www.hepsiburada.com/m/dynamic-kote-motor-yag-katkisi-motor-koruyucu-ve-ses-kesici-usa-p-OTCTN51502?productId=otctn51502&categoryId=26005

Motoru flush ile temizlendikten sonraki yağ değişimibeklensin sonra uygulansin dynamics. Yada bunun yerine motor silkde konulabilir. Motor silke ben kefilim

• Aracı 15.000 TL ye aldım .
  • hocam 15000 tl cok iyi.
    ben 20 bine bulamiyorum seat cordoba?

• Evet iyi denk geldi bodrumda aldığım arabanın aynısı bar sahibinden de bakabilirsin 84000 km de 18750 olması lazım belki hoşuna gider..

• galiba istanbul piyasasında var bir saçmalık.
    memnun musunuz hocam arabadan? performansı, yakıtı vs nasıl? bu araçlara genelde lpg takmamışlar, uyumsuz mu?
  • Valla benim acayip içime sindi kullanınca çok rahat ve çok seri bir araba gaz uyumsuzluğu uok sadece ilk çalıştığında biraz yüksek devirde çalışıyor 1 dk sonra filan hemen düzeliyor bende yeni sayılırım aracı bilme konusunda ama olumlu olumsuz birşey oldu mu paylaşırım şu anlık çok memnunum özellikle hiç sarsılma ve tangur tungur ses yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

Valla benim acayip içime sindi kullanınca çok rahat ve çok seri bir araba gaz uyumsuzluğu uok sadece ilk çalıştığında biraz yüksek devirde çalışıyor 1 dk sonra filan hemen düzeliyor bende yeni sayılırım aracı bilme konusunda ama olumlu olumsuz birşey oldu mu paylaşırım şu anlık çok memnunum özellikle hiç sarsılma ve tangur tungur ses yok..

Araciniz hsyirli ugurlu olsun.sabah ilk calistirmada biraz yuksek devirli calisir sonra normal devire iner.

• Biz de yaklaşık 1 buçuk yıl önce 2. el 2006 model Seat Cordoba 1.4 satın aldık 80.000 kilometrede (3.000€'ya). Şimdiye kadar ne yağ konusunda ne de başka bir problem çıkarmadı. Genel olarak Seat markasının diğerlerinden daha kaliteli ve güvenilir olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Volkswagen için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Mayıs 2015; 21:45:38 >
  • Evet umarım benimde memnuniyetim bu şekilde devam eder uzun yıllar binebilirim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.