Şimdi Ara

99 Model 2.0 Opel Vectra 250.000 km de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınızı bekliyorum ben gülüyorum sadece sizinle de paylaşmak istedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-siz-bilirsiniz-fiyati-indi-193944532/detay

• 16 verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

16 verilir
    En fazla
  • Bana pek anormal gelmedı. Bızım arkadasın 2000 model honda cıvıc aracı var ve ılk sahıplerı. Arac suan 112bın kmde ve km orjınal. Yanı az kullanılmıs olabılır. Fıyatı hakkında yorum yapamıyorum cunku pıyasasını bılmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 11 Mayıs 2015; 12:54:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye gülüyorsunuz anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Neye gülüyorsunuz anlamadım
    Arkadaşlar 99 model araçlardan bahsediyoruz gözünüzü seveyim yapmayın ya nasıl bir ülkede yaşadığımızı farkedin diye söylüyorum. Avrupada adamlar bu arabalara 1 2 bin euro paralar veriyorlar. yoksa şu anda sahibinden de orda burda fiyatları kafalarına göre belirleyenler için tabii ki iyi bir fiyat ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat (rh+1907)

Arkadaşlar 99 model araçlardan bahsediyoruz gözünüzü seveyim yapmayın ya nasıl bir ülkede yaşadığımızı farkedin diye söylüyorum. Avrupada adamlar bu arabalara 1 2 bin euro paralar veriyorlar. yoksa şu anda sahibinden de orda burda fiyatları kafalarına göre belirleyenler için tabii ki iyi bir fiyat ...

Haklısınız hocam. Pıyasa oyle bır hale geldıkı bu fıyatlar normal gelıyor artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bin euroya al gel madem . Ya da var olan aracını sat o paralara piyasaya katkın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Haklısınız hocam. Pıyasa oyle bır hale geldıkı bu fıyatlar normal gelıyor artık.

Alıntıları Göster
    yani o yüzden artık gülerek tepkimi gösteriyorum.. Allah sonumuzu hayır etsin...

• quote:

yani o yüzden artık gülerek tepkimi gösteriyorum.. Allah sonumuzu hayır etsin...

Alıntıları Göster
    İşte sonuç ortada yazdıklarım hoşuna gitmediyse ve ya almak istiyorsan bu fiyatlara al aracını bin ve ya sat
  • quote:

İşte sonuç ortada yazdıklarım hoşuna gitmediyse ve ya almak istiyorsan bu fiyatlara al aracını bin ve ya sat

Alıntıları Göster
    99 civic tenekesi 25.000 ediyorsa bu araç neden 19 etmesin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-feveran-vizyonda-ej8-paket-orj-1.6-ies-212400331/detay

Tr piyasası işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-feveran-vizyonda-ej8-paket-orj-1.6-ies-212400331/detay

Tr piyasası işte.

Alıntıları Göster
    Bu da bir diğer örnek mesela ama rahatsız olanlar var bu durumdan galericiler alırken abi piyasası yok 15 satarken tam bir aile arabası 22.500.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Tr piyasası işte.

Alıntıları Göster
    2009 yılında arkadaşım 98 modelini 13 bine satmıştı. Araç gri renkte ve temizdi. Gelinen duruma bak. 0 km passatı da 41.500 e almışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKE CHECK

2009 yılında arkadaşım 98 modelini 13 bine satmıştı. Araç gri renkte ve temizdi. Gelinen duruma bak. 0 km passatı da 41.500 e almışlardı.

Alıntıları Göster
    Fiyat birazcık fazla gibi ancak gülünüp dalga geçilecek bir fiyat da yok ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Fiyat birazcık fazla gibi ancak gülünüp dalga geçilecek bir fiyat da yok ortada.

Alıntıları Göster
    Ne biliyim hocam ya piyasa olmuş kazan sen kepçe yakalayana alan da satan da
  • Ben de gülüyorum.

• Fiyatına göre iyi araç, gülünecek ne var?

98 corolla civiclere daha fazla istiyorlar.

2001 cliolara o kadar istiyorlar.

2001 avensis satıyorum, 19bine ilan verdim. Doğru düzgün arayan soran bile yok. Tüplü clio olsa dünden satılmıştı aynı paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Ben de gülüyorum.
    20 yıllık corollalara civiclere istenen fiyatlara gülmeyip buna gülen adama da ben gülerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

20 yıllık corollalara civiclere istenen fiyatlara gülmeyip buna gülen adama da ben gülerim.

Alıntıları Göster
    Hocam siz alın binin bu arabaların hepsine bu fiyatlara neyi tartışıyoruz ki ben size Türkiye şartları diyorum siz bana neler diyorsunuz istiyorlar yapıyorlar değil meseleyi anlarsanız daha iyi tartışmalar yaparız burada herkes kafasına göre araç piyasası ayarlıyor git arabanın değerini kontrol ettir 10.000 etmez herkese göre arabası çok kıymetli olduğu için para kıymetsiz dimi Türkiye şartlarında. Siz bu şekilde devam edin zaten 2 sene sonra kendimizden büyük arabalara 15 20 binliralar veririz...

Ayrıca fa229 kardeş ben onalara da gülüyorum hiç merak etme hem de ağzımla bile gülmüyorum

• quote:

Hocam siz alın binin bu arabaların hepsine bu fiyatlara neyi tartışıyoruz ki ben size Türkiye şartları diyorum siz bana neler diyorsunuz istiyorlar yapıyorlar değil meseleyi anlarsanız daha iyi tartışmalar yaparız burada herkes kafasına göre araç piyasası ayarlıyor git arabanın değerini kontrol ettir 10.000 etmez herkese göre arabası çok kıymetli olduğu için para kıymetsiz dimi Türkiye şartlarında. Siz bu şekilde devam edin zaten 2 sene sonra kendimizden büyük arabalara 15 20 binliralar veririz...

Ayrıca fa229 kardeş ben onalara da gülüyorum hiç merak etme hem de ağzımla bile gülmüyorum
    Piyasayı belirleyen birçok etmen var. Bu fiyatlar normal, avrupa ile kıyaslayamazsınız. Boşuna gülmeyin o yüzden.

Evet avrupada bu araçlar 2 bin euro. Çünkü onlarda aracın yaşına göre bir vergi sistemi yok. Eski arabaların, çevreyi daha çok kirleten arabaların vergisi daha fazla. Eski arabalar sıfır arabalardan daha fazla vergi veriyor. Avrupada işçilik, yedek parça fiyatları çok fazla. Tüm bunlar insanları sıfır araç almaya yöneltiyor. Alım güçleri de yüksek. Adam asgari ücretle bile çok rahat sıfır araç alabiliyor. Zaten alacağı sıfır aracın yakıtı, vergisi eski aracından daha uygun olacağı için mantıksız değil.

Bizde durumlar böyle mi?

İşçilik ucuz, arabanın yaşı büyüdükçe vergisi düşüyor. Alım gücümüz de düşük. Asgari ücretle çalışan bir insan nasıl sıfır araba alsın? 1.6 bir aracın yıllık vergisi 900küsür. Yıllık bakımı da yaklaşık 500tl. Kaskosu 1000tl. vs vs. Bu adam gidecek eski model araç alacak.

2001 model bir arabanın bakımı 100 - 200tl, vergisi 100 - 200tl. Tüple de zaten az yakıyor. Bu araba elbette kıymetli olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.