DH Halkı merhaba, 2 sene önce aldığım arabayla çok şükür kazaya bulaşmadım. Ama ne olduysa arabam park halindeyken zarar geliyor. geçen sene yanlış parktan arabama 3-4 tane çizik attılar. evet benim hatam asla yadırgamıyorum ilk aldığım zamanlardı acemiydim yanlış yere parkettim ama çizmek yerine polis çağırabilirlerdi aracımı alsalar daha iyiydi. neyse hatamı anladım artık o kadar dikkat etmeme rağmen bu sefer de birisi kapıyı açarken arabada kapıya vurmuş yine 1 çizik daha. arabam durdukça çizik topluyor ben anlamıyorum arabamdan soğudum artık satmayı bile düşünüyorum. hiç boyası hatası yok çizikler dışında, lütfen bana rötüş boyası yapın demeyin bu ülkede o boyaya bile takılıp fiyat düşürenler olucak. satıcaksam çizikli satarım Ankara'da bildiğiniz çizik gideren çelik rötüş vs nasıl yapılıyorsa beni bilgilendirir misiniz. gerçekten çok can sıkıcı arabamdan soğudum satmayı düşünüyorum Eski konulara baktım ama belki yeni ustalar bilen vardır diye güncel olarak konuyu açmak istedim. Çok teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeniBoşverSenNasılsın -- 11 Mayıs 2023; 9:22:11 > |
Boyasız Çizik Giderme: Ankara'nın En İyi Seçenekleri
Çizikler, aracınızın görünümünü bozabilir ve değerini düşürebilir. Neyse ki, çizikleri boyasız giderme konusunda Ankara'da uzmanlaşmış birçok işletme bulunmaktadır.
Ankara Çelik Rötuş: Ankara'nın önde gelen çelik rötuş firmalarından biridir. Ekipleri, araç çiziklerini onarmakta son teknoloji teknikler kullanır ve mükemmel sonuçlar elde eder.
Ankara Rötuş Boyası Yapan Yerler: Aracınıza profesyonel bir rötuş yaptırmak için Ankara'da sayısız seçenek mevcuttur. Bu işletmeler, orijinal boyanızla uyumlu yüksek kaliteli rötuş boyaları kullanarak çizikleri görünmez hale getirirler.
Ankara Çelik Rötuş Yapan Yerler: Ankara'da aracınızdaki çizikleri onarmak için çelik rötuş yapan işletmeler de bulunmaktadır. Bu teknik, çizikleri doldurmak ve aracınızın görünümünü eski haline getirmek için özel bir dolgu maddesi kullanır.
Ankara Çizik Giderme: Ankara'daki çizik giderme hizmetleri arasında hem boyasız hem de boyalı onarımlar yer almaktadır. İhtiyaçlarınıza en uygun seçeneği belirlemek için farklı işletmelerle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.
Ankara Çelik Rötuş Yorumlar: Çelik rötuş hizmeti arayanlar, Ankara Çelik Rötuş hakkında birçok olumlu yorum bulabilirler. Müşteriler, uzmanlıklarından, kaliteli işçiliklerinden ve uygun fiyatlarından memnun kalmaktadır.
Arabanızdaki çizikleri boyasız gidermek istiyorsanız, Ankara'daki bu işletmelerden birine başvurarak aracınıza profesyonel bir bakım sağlayabilirsiniz.