Arkadaşlar selam, 2016 TDI Polom var. geçen bakım liqui molly 5w30 kullandım.
Motul kalitesini merak ediyorum çevrem 5w30 clean efe x8000 önerdi
ama motulun kendi sitesinde yağ bulucuda Spesific 5w30 ve Spesific 0w30 önerdi. Hangi yağ şimdi daha iyi sizlere sormak istedim teşekkürler.
Yılda ortalama 10-12 bin arası km yapıyorum. Ankara'da yaşıyorum ( yağlar iklim şartlarına göreyse diye belirttim teşekkürler :)
Araç tam 100.000 km oldu
Arkadaşlar merhaba 02.02.2019'da mevcut şuan çalıştığım yerde işe girdim.
ilk sene yıllık iznimi kullandım sonraki seneler hiç kullanmadım. Bunun ücretini hesapla sana ödeyelim dediler. Gram anlamıyorum :( benim şuan ne kadar alacağım var. önceki seneler ne kadar maaş aldığımı da mı buraya yazmam gerekiyor bilen arkadaşalr varsa
arkadaşlar e devlette bedelli göremedim 6 ay yoklamam var onun iptalini nasıl yapabilirim
e devletten askerlik yoklama başvurusu yaptım bu ne oluyor yoklama iptali mi oluyor yoksa yoklamayı uzatma süresi mi, gerçi hala başvuruya bakmamışlar nasıl hemen şu işleri bitirip bedelliye başvurabilirim. Şubeye mi gitmem gerekiyor
Ankara Etimesgut ilçesindeyim aramam gereken tel no bulamadım, aradağım yerler de telefonları da açmıyor
Merhaba arkadaşlar temmuz zammı gelmeden bedelliye başvurmayı düşünüyorum ama hemen askere alınmak istemiyorum bunun bi dönemi var mı,
başvurduktan sonra 2-3 ay içinde mi gidiyoruz, duruma göre değişiyor mu yoksa bi sonraki döneme mi alınıyoruz, arkadaşım geçen bu zamanlarda başvurmuştu, 8 ay sonra gitti askere, ya da geçen ki 80 bin lirayken başvuran arkadaşım daha bu ay gidicek askere
DH Halkı merhaba, 2 sene önce aldığım arabayla çok şükür kazaya bulaşmadım. Ama ne olduysa arabam park halindeyken zarar geliyor.
geçen sene yanlış parktan arabama 3-4 tane çizik attılar. evet benim hatam asla yadırgamıyorum ilk aldığım zamanlardı acemiydim yanlış yere parkettim ama çizmek yerine polis çağırabilirlerdi aracımı alsalar daha iyiydi.
neyse hatamı anladım artık o kadar dikkat etmeme rağmen bu sefer de birisi kapıyı açarken arabada kapıya vurmuş yine 1 çizik daha. arabam durdukça çizik topluyor ben anlamıyorum arabamdan soğudum artık satmayı bile düşünüyorum.
hiç boyası hatası yok çizikler dışında, lütfen bana rötüş boyası yapın demeyin bu ülkede o boyaya bile takılıp fiyat düşürenler olucak. satıcaksam çizikli satarım
Ankara'da bildiğiniz çizik gideren çelik rötüş vs nasıl yapılıyorsa beni bilgilendirir misiniz. gerçekten çok can sıkıcı arabamdan soğudum satmayı düşünüyorum
Eski konulara baktım ama belki yeni ustalar bilen vardır diye güncel olarak konuyu açmak istedim.
Çok teşekkürler
Meslek: Yok
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.490 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası