Şimdi Ara

İSTANBUL'DA BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME YAPAN YER TAVSİYE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
8.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığımız bir aracın üzerinde farklı zamanlarda oluşmuş ufak tefek göçükler mevcut. Toplamda 7-8 tane ufak çapta göçük, taş izi vs var. Bunları boyasız olarak tamir ettirebileceğim. Makul fiyatlı bir yer varmıdır bildiğiniz?

• Ataturk Oto Sanayi Sitesi Maslak - carconcept

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyasız göçük düzeltme, güngören bagcılar sanayi sitesi 17.blok no :38 başakşehir.
    genç otomotiv derviş usta
    fiyatlar çok uygun güzel ve temiz işçilik..
  • Sarıyer maslakta boyasız göçük düzeltme işi yapmaktayız gelin bakalım fiyat sorun değil çok geçmiş olsun
  • tavsiye ederim işcilik süper
  • Anadolu yakasında yapan yerler varmı ?
  • bugün bağcılar Güngören sanayi sitesi 20. blok 10 numarada bulunan serhat otoya arka çamurluğu yaptırdım. çok yerden boyasız olmaz diye cevap aldığım göçüğü mükemmel bir şekilde (maşallah) tamir etti. ben içimden tamam artık dedikten sonra bile 2 saat ince vuruşlar yaptı. ustanın telefonu 0542 324 1423 vatsaptan görüntü atıp yapılıp yapılamayacağını öğrenebilirsiniz. kendisini şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haramidere Otoport içerisinde bulunan Göçüksepeti firması Salih Usta. İşçiliği çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B91582C3 -- 14 Ekim 2018; 9:19:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Beylikdüzü bölgesine yakınsanız Gümüş oto boyasız göçük düzeltme servisini tavsiye edebilirim bu bölgede en iyi göçük düzeltme hizmetini alabileceğiniz servislerden birisidir. Boyasız göçük düzeltme web sitesinden adresine ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL'DA BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME YAPAN YER TAVSİYE?

• Boyasız göçük düzeltme işinde bu firmayı tavsiye edebilirim. Boyasız göçük düzeltme

Aracınızın boyasız göçük düzeltme veya dolu hasarı tamiri yapılacak yerlerinin resimlerini whatsapdan atıyorsunuz bakıp hemen fiyat veriyor. Ferdi Usta: 0538 202 02 76 Dükkanı istanbul avrupa yakası Bağcılar da.

2-3 yerden fiyat aldım en iyi fiyatı bu arkadaş verdi. Üstüne birazda pazarlık yaptım baya iyi oldu. Tavsiye edebilirim.
  • Bostancı sanayi de diriliş oto kaya usta var. Gökayın arkadaşı ömer gönderdi derseniz yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti nedir ortalama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataşehir kayışdağı otopars
  • İstanbul da araç oto kaporta boya işinde çok iyi bir usta var Gaziosmanpaşa da Özkan oto boyasız göçük düzeltmetavsiye ederim İSTANBUL'DA BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME YAPAN YER TAVSİYE? İSTANBUL'DA BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME YAPAN YER TAVSİYE?

• quote:

Orijinalden alıntı: mazimdegil

İstanbul da araç oto kaporta boya işinde çok iyi bir usta var Gaziosmanpaşa da Özkan oto boyasız göçük düzeltmetavsiye ederim
    Hocam dalga mi geciyosun araç ayni duruyo gocukleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolu hasarini izmitte çökük sihirbazı diye bir yere yaptırmıştım.Çok iyi işçilikleri var.İyi bir yere yaptırın ki sacı bozmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Hocam dalga mi geciyosun araç ayni duruyo gocukleriyle

Alıntıları Göster
    adamın üyeliğe bakarsan zaten kendi reklamını yaptığını göreceksin.. ama o kadar beceriksizki, hem reklam yapmasını bilmiyor hem de göçük düzeltmeyi

edit = konudaki herkes kendi dükkânının reklamını yapıyormuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Kasım 2019; 23:7:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.