Sıfır olarak alınacak şekilde bu 4 araçtan en mantıklı tercih sizce hangisi olur.
2.8 milyon bandına hibrit BMW x1 ya da Mercedes GLB alınabiliyor. 2.6 milyon bandına Audi q3 alınabiliyor. Belki premium sınıf olarak tam bunlara karşılık gelmese de 1.9 milyon civarına hibrit bir Jeep Compass ta alınabiliyor. Bayan kullanımı için siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Aslında hiçbiri parasının karşılığı araçlar değil farkındayım ama gerçeklerde böyle maalesef.
Ofis kullanımı için paylaştığım All in One mı yoksa Laptop mu?
Merhaba arkadaşlar. Ofise yeni bir bilgisayar almam gerek. İnternet,ofis programları için kullanacağım. Almışken uzun da gitsin istiyorum. Yer kaplamaması adına All in one bakıyordum.
https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7710-i7710aio1500-i7-1255u-16gb-1tb-512ssd-27-fullhd-w11h-all-in-one-bilgisayar-p-HBCV00002RELT4
Yalnız birkaç kişiden; bunları alacağına daha güçlü laptop al, ayrıca bir de büyük monitör al gibi tavsiye duydum. Siz ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar. Ofise yeni bir bilgisayar almam gerek. İnternet,ofis programları için kullanacağım. Almışken uzun da gitsin istiyorum. Yer kaplamaması adına All in one bakıyordum.
Yalnız birkaç kişiden; bunları alacağına daha güçlü laptop al, ayrıca bir de büyük monitör al gibi tavsiye duydum. Siz ne dersiniz?
Müşteri Takip Programı Tavsiyesi Lütfen
|
|
|
Mazda Çıldırdı.
|
Sinmiş sigara kokusundan nasıl kurturulur?
|
Zenfone 2 den sonra Venus 5570
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.196
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 102.162 (Bu ay: 2.383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 405 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası