Şimdi Ara

Fiat Egea Cross Hakkında Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır araba satın alma arefesindeyim. bir çok markayı araştırıyorum. bütçeme uygun araba fiat egea cross longue serisi full donanım olanı. şimdi bu araba nasıldır sorun ve arıza konusu nedir. ben arabayı çok hor kullanan birisi değilim sakin ve temiz kullanırım.bu marka araba uzun yıllar sorunsuz kullanabilirmiyim? bakımlarını zamanında ve iyi bir şekilde yaptırdığımda? alt takım nasıldır? sağlammıdır? sorunsuzluk derecesi nedir?

• Sorunsuzluk istiyorsan , yani aracı alayım 20-30 yıl sıkıntısız kullanayım diyorsan Toyota bakacaksın
  • biliyorum ama fiyatlar uçtu. benim favorim suzuki s cross full paket ama fiyatlar uçtu

• Hangi motor önemli. 1.4 Fire öldürmez süründürür. 1.3 Mj işimi rahat görür. 1.6 mj keyif verir. Ama sağlamlık açısından iyidir Egea.

• Öyle bayiye gideyim parayı vereyim alayım arabası değildir. Tüm ülke egea sırasında. 1.4 motorun tercih edilme nedeni sorunsuz benzinli motor ve en önemlisi tam uyumlu lpg. Elektrikli araçlardan sonra en ucuza yol alacağın seçenek 1.4 lpg kombinasyonu. Kronik sorunu yok denecek kadar az.

Yağ yakmaz, yağ soğutması yok. Buharlaşma söz konusu. Asıl nedeni güçsüz olduğu için insanlar 3 bin devir üstünde sürekli kullandığından.
  • Egea cross iyidir hoştur sedan filo paketlerden daha kaliteli çünkü Avrupa pazarına gonderiliyor oradan pay bic.Ama hangi motor ile buldun onu belirtmen lazım , ona göre birşeyler diyelim sana.
  • Egea sedan 1.3 multijet yaklaşık 5 yıl kullandım. Aldığım zamanlarda ilk çalıştırmada rölanti dalgalanması vardı araştırdığımda bu sorun ilerleyip marş uzatma ve çalışmamaya gidiyormuş. Servisten yazılım güncellemesi için cihaz beklenirken içim rahat etmeyip enjektör temizlik ve ayarı yaptırmıştım onun harici hiç masraf açmadı bana bakımlarını kaliteli ve orijinal parçalarla yaptım. Alt takımı, ön düzeni bence çok sağlam. Sattığımda aracım yaklaşık 140 bin km’de idi ve en ufak ses yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yıl kullanacaksınız, zaten her araba bakımlı olduğu sürece, zamanında parçaları değiştiği sürece 10 yıl sıkıntı çıkarmaz.

• 1.4 benzin. Lpg kullanmıyorum. Zaten çok kilometre yapan birisi değilim. Sağlam sorunsuz alt takım iyimidir egea cross ta?
  • Hocam az km yapıyorsanız bence de benzinli araç size uygun. Clio 5 denk geliyor mu bütçenize en azından turbo benzinli olur.
  • 2019 dan beri egea 1.4 kullanıyoruz. 60bin kmye geldi ve genelde bozuk yollarda kullanıldı. Sıfır sorun bakımdan bakıma gidiyoruz. Araç hala ilk günkü gibi hissettiriyor. Sağlamlık olarak gayet iyidir. Zaten minimum 10yıl mekanik sorun kolay kolay çıkarmaz
  • Egea Cross Benzinli ile Konya Antalya kolu giderken rampalarda bayılıyordu araba. Dizel gücü yok tabi benzinlide. Bir de tüp takılırsa daha da zayıf kalabilir.

• Sıfır alıyorsun zaten 5 yıl garanti cepte. Motor seçeneklerinden kendine uygun olanı al keyifle sıfır aracına bin.
  • 2 gün önce 1.4 urban cross aldım. Açıkçası biraz önyargı ile aldım param ona yetiyordu. Ama Fiat beni şaşırttı beklediğimden daha kaliteli, daha önce egea nın sedanını kullanmıştım crossun onunla alakası yok daha kaliteli gibi daha güven veriyor, motoruna gelince kullanıp göreceğim çok kmbyapan biri değilim daha çok şehir içi kullanacağım şpg taktırmayı düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.