|
El Freni Gevşek ve Ayarsız
|
Satışta Mtv ödeme durumu
Günlük Vade Veren Hangi Bankalar Var?
|
Sokakta Hergün Bir Yerini Çiziyorlar
Sıfır Tourneo Courier Bulabilir Miyim?
Yeni kasaya geçiyorlar, bu yüzden bayilerde bulunamıyor. Otomobil versiyonu var ancak astronomik pahalı. Sizce bir yerlerde Titanium veya plus bulunabilir mi?
Park Halindeki Aracımın Camını Patlatmışlar
Evimin hemen çaprazına yol üstüne koyduğum aracıma bu sabah binmeye gittiğimde ön camın sağlam şekilde dağıldığını gördüm. Düz ve ağır bir cisimle 2 kez vurulmuş. Daha 7 bin km de aracım bir sene olmadı alalı.
Etrafa bakındım bölgeyi gören bir kameraya rastlamadım. Karakola gidip ifade verdim, fotoları işlediler. O taraftan birşey çıkacağını sanmıyorum. Sonrasında servise bıraktım kaskodan değiştirecekler. Bunu yapabilecek kimse yok etrafımda. Hangi kafayla yapıldığını çok merak ediyorum. Şu an kimin yaptığını bulmak için ciddi para verebilirim.
Yıllık bakım uyarısı erken geldi
14 nisan 2022'se Ibiza model aracımı sıfır almıştım. İlk yağ bakımı 1 yıl biliyorsunuz. Ancak bu sabah araç ekranında 'Yağ bakımına 30 gün kaldı' şeklinde uyarı aldım. Yani bana 1 martta servise gelmemi söylüyor. Ben nisanda gidersem garanti kapsamı dışına mı çıkacağım bu mantıkla?
Tampon Hasarında Kasko Durumu Ne Olur?
Merhabalar, ilk defa aldığım sıfır aracıma yine ilk defa kasko yaptırmıştım. Az önce geri geri giderken arkamda duran araca vurdum ve tamponum görseldeki gibi. Eureko'dan kaskom var, görünüşe göre tampon değişecek. Peki şu an ne yapmalıyım. Kasko hasarı karşıladığında bir sonraki dönemde poliçe fiyatım artacak mı?
Geri Viteste İlerlerken Gelen Tok Sesi
Merhaba arkadaşlar, 1 aylık sıfır aldığım Ibiza aracımda, park ederken geriye takıp ilerleyip debriyaja bastığımda ön kısımdan tok şeklinde 1 kez ses geliyor. Sanki birbirine kenetli iki parça kurtuluyor gibi. Hill hold aklıma geldi ancak öne giderken hiç ses yok. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.559
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 179.667 (Bu ay: 3.081)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.158 (Bu hafta: 13)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası