Şimdi Ara

Sokakta Hergün Bir Yerini Çiziyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba herkese. Aracım 2 yıllık, gözüm gibi bakıyorum diyemesem de hiçbir yerini çizmedim vurmadım. Ancak apartmanımızda malesef park yeri olmadığı için sokağa bırakmak durumundayız. Her ay bi yerini çizip zarar veriyor geçenler.

İlk aldığım hafta çamurluğunu göçürdüler. 1 yıl dolmadan ön cama 2 kez sağlam vurup kırdılar muhtemelen orta ekranı çalmayı planladılar. Ve 2-3 kez de münferit sağını solumu çizdiler. An önce binerken de derin çiziği fark ettim. Muhtemelen kamyon tarzı araç boydan boya çizdi. İçimden ettiğim küfürlerin onda birini buraya yazsam süresiz ban yerim. Biz milletin arabasının 1 metre ötesinden geçiyoruz. Elimiz ayağımız değmesin diye kansız adi mahlukatlar anasını belleyip arkasına bakmadan devam ediyorlar. Siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bunlardan o kadar çok var ki, şerefsiz, hayvandan aşağı, küfürü ve dayağın alasını sonuna kadar hakeden ama bir tarafı yiyipte ortaya çıkmayan ezikler bazen kasten yaparak tatmin oluyor.

Sokağı bırak otoparkta bile yapıyorlar. Aracı aldım daha birkaç hafta içinde birisi kapıyı vurup iki yerden astara kadar iz bırakmış, birisi de boydan boya anahtarla çizmeye çalışmış. Tabii ortada kimse yok. Hepsi kapalı otoparkta oldu.

Sonunda gidip komple kaplama yaptırdım ki ilk aldığım vakit yaptırsaydım daha az sinir stres olacaktı. Yine de zararın neresinde dönsen kar diyorum ve en azından bir önlem oldu. Ha yapmak isteyen maket bıçağı ile gelir yine yapar. Çok da fazla yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.