Şimdi Ara

Ankarada araba da oturup kafa dinleyecek yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
76.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sessiz sakin gürültüsüz ortamlar neresidir? canın sıkılınca çıkıp gideceğin oturup kafa dinleyecek ankarada yer varmı? nerelerde gidilebilir? istanbul gibi deniz kenarı bi yer olsa çekersin bi sahile bakan bi yamaca doğayı izlersin dinlenirsin . ankarada o türden bi yer varmı? kimsenin rahatsız etmeyeceği arabanda oturup kuruyemişini içeceklerini alıp sohbet edecek yer nereler?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankarada Arabayla Kafa Dinleyecek Yerler

Ankara, hareketli bir şehir olsa da arabayla kafa dinleyecek birçok tenha ve manzaralı yere sahiptir. İşte birkaç seçenek:

• Gölbaşı: Gölbaşı Parkı, arabayı çekip göl manzarasının tadını çıkarabileceğiniz popüler bir yerdir. Göl kenarında yürüyüş yapabilir veya piknik yapabilirsiniz.

• Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ): AOÇ, şehrin keşmekeşinden uzaklaşmak için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Geniş ormanlık alanlarında sakin bir sürüşün tadını çıkarabilirsiniz.

• Dikmen Vadisi: Dikmen Vadisi, panoramik şehir manzaraları sunan yemyeşil bir vadiye sahiptir. Arabayla vadiye tırmanabilir ve manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.

• Eymir Gölü: Eymir Gölü, Ankaralıların hafta sonları kaçtığı popüler bir yerdir. Göl kenarında arabayla park edebilir ve huzurlu atmosferin tadını çıkarabilirsiniz.

• Karagöl Yaylası: Karagöl Yaylası, yaklaşık 40 km uzaklıkta sakin ve manzaralı bir yayladır. Arabayla yaylaya gidebilir ve doğayla baş başa kalabilirsiniz.

• Beypazarı: Beypazarı, Ankara'ya yaklaşık 100 km uzaklıkta, tarihi bir kasabadır. Kasabanın dar sokaklarında dolaşabilir ve tarihi evleri keşfedebilirsiniz.

• Hacettepe Tabiat Parkı: Hacettepe Tabiat Parkı, şehir merkezine yakın bir kaçış noktasıdır. Parkta doğa yürüyüşü yapabilir veya kuş gözlemleyebilirsiniz.

Ankara'da arabayla kafa dinleyecek birçok yer bulunmaktadır. Trafiğin yoğun olmadığı saatleri tercih ederek ve hafta sonu kalabalıklarını önleyerek bu yerlerin tadını daha sakin bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gölbaşı tarafında var göla bakarak takılabilcen en azından yakın ve sakin yerler. Tam olarak nerede olduğunu bilsem daha rahat yer söylerim ama zaten bende pek bilmiyorum. Yine 100.yıl da var odtu kapısının orda otopark var gençler oraya gider içer :D Olmadı 100.yılda bi park var aspavanın orda yine oraya çekersin arabanı sakindir. Akşam saatlerinde sakin yer bulmak kolay ankarada 10 dan sonra hayat durduğu için :) Yemişler benden gel gezelim :P
  • Ben genelde Bilkent'in tepeye çıkarım , ankara manzarası altında , sessiz sakin bi yerdir.

Onun dışında karşıyaka da bi yer var yine ankara manzarası ama pek tekin yerler değil oralar. Şahsen pek tercih etmem.

Yine oran taraflarında 1-2 yerden sürekli bahsederler ama pek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

gölbaşı tarafında var göla bakarak takılabilcen en azından yakın ve sakin yerler. Tam olarak nerede olduğunu bilsem daha rahat yer söylerim ama zaten bende pek bilmiyorum. Yine 100.yıl da var odtu kapısının orda otopark var gençler oraya gider içer :D Olmadı 100.yılda bi park var aspavanın orda yine oraya çekersin arabanı sakindir. Akşam saatlerinde sakin yer bulmak kolay ankarada 10 dan sonra hayat durduğu için :) Yemişler benden gel gezelim :P

kızmısın? kızsan geliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Ben genelde Bilkent'in tepeye çıkarım , ankara manzarası altında , sessiz sakin bi yerdir.

Onun dışında karşıyaka da bi yer var yine ankara manzarası ama pek tekin yerler değil oralar. Şahsen pek tercih etmem.

bilkentin tepe neresi? tam olarak nerede? ösym ve real var bi tek orayı biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Ben genelde Bilkent'in tepeye çıkarım , ankara manzarası altında , sessiz sakin bi yerdir.

bilkentin tepe neresi? tam olarak nerede? ösym ve real var bi tek orayı biliyorum.

Bilkent 3 , osym'nin solndan yukarı doğru çıkan yoldan devam edecesin.
  • quote:

quote:

quote:

Bilkent 3 , osym'nin solndan yukarı doğru çıkan yoldan devam edecesin.

tamam sağol ilk fırsatta gidicem

tekin bi yer mi peki? böyle ankaranın cello bello şahinci elemanları filan oluyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj yapacak yer bile bulamamak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

gölbaşı tarafında var göla bakarak takılabilcen en azından yakın ve sakin yerler. Tam olarak nerede olduğunu bilsem daha rahat yer söylerim ama zaten bende pek bilmiyorum. Yine 100.yıl da var odtu kapısının orda otopark var gençler oraya gider içer :D Olmadı 100.yılda bi park var aspavanın orda yine oraya çekersin arabanı sakindir. Akşam saatlerinde sakin yer bulmak kolay ankarada 10 dan sonra hayat durduğu için :) Yemişler benden gel gezelim :P

kızmısın? kızsan geliyim

Ayrımcılık senin yaptığın bay bayan önce insan olmak lazım :P Benimle cinsiyetim için değil insan olduğum için çekirdek çitletmeni beklerdim :P

• quote:

quote:

quote:

kızmısın? kızsan geliyim

Ayrımcılık senin yaptığın bay bayan önce insan olmak lazım :P Benimle cinsiyetim için değil insan olduğum için çekirdek çitletmeni beklerdim :P

burdan kalkıpta oraya çekirdek çitlemeye gitmek için üşeniyorum çok ilgimi çekmesi lazım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent baz istasyonu

Geceleri viski ikramımız mevcuttur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kızmısın? kızsan geliyim

burdan kalkıpta oraya çekirdek çitlemeye gitmek için üşeniyorum çok ilgimi çekmesi lazım

Düşündüm de hak verdim sonradan mantıklı olmak lazım tabi. ben olsam bende senle çekirdek çitlemeye o kadar yol gelmezdim :D Allah çekirdek çitletcek insan bulmayı nasip etsin ikimize de :D

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Bilkent baz istasyonu

Mavi Göl'ün çıkış kapısından Samsun Yoluna inen yolda sol tarafta güzel manzara olan yer var. Arada bir uğrarım ben de. (Genelde Şahinciler takılır. Muhabbetleri on numara :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Mavi Göl'ün çıkış kapısından Samsun Yoluna inen yolda sol tarafta güzel manzara olan yer var. Arada bir uğrarım ben de. (Genelde Şahinciler takılır. Muhabbetleri on numara :D)

Alıntıları Göster
    Her yer söylenmiş.

Bir de Beytepe Kampüsü'nü inerken sağda bi cep var, Eskişehir Yolu manzaralı.Sağ tarafta da Atakule tarafı görünüyor.

Orası da idare eder kampüste tanıdık varsa.
  • Çiğdem mah. Fen lisesine giden tepe

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Çiğdem mah. Fen lisesine giden tepe
    şahinciler filan olmayacak daha nezih bi yer lazım bana
  • Gölbaşı taraflari, hem havasi temizdir hem güzeldir . İnceği bitirmeye yakın çok güzel yerler var.

• quote:

Bilkent baz istasyonu

oraya gelirim gece ama 24 yıllık Chivas acmamiz lazim işin tadı çiksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo+

quote:

Bilkent baz istasyonu

oraya gelirim gece ama 24 yıllık Chivas acmamiz lazim işin tadı çiksin

Alıntıları Göster
    Şentepenin herhangi bir yeri Full+full Ankara manzarası.

• quote:

quote:

önermem , millet kız arkadaşıyla geliyor oraya, gözün takılır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.